Yeah! Mijn vader heeft op des gereden!

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 15:40

En hij vond het nog leuk ook! Hij wil volgende week weer mee.
De paarden stonden in het land en moesten worden opgehaald. Oh, zei hij, dat doe ik wel. Ik ben wel even meegelopen, want het kunnen nogal rotzakken zijn in het land (dan willen ze niet komen). Afijn, we hadden ze snel te pakken, dus op naar de stallen. Des aan het halster vastgezet voor de stal, dan heb je lekker de ruimte. ieder aan een kant begonnen met poetsen. Laten zien hoe hij de hoeven moest uitkrabben, heeft ie dat ook gedaan. Daarna beenbeschermers om. Heeftie ook alleen gedaan. Zadel heb ik ermaar opgelegd, hij heeft wel geholpen met alles vast maken. Hoofdstel heb ik aangedaan, goed uitgelegd. kan ie vast de volgende keer wel alleen.
Toen ben ik eerst een stukje gaan rijden, even peilen hoe Des d'r humeur was. was dus prima, dus durfde ik mijn vader er wel op te laten gaan.
Uitgelegd hoe het moest (had het dus eerst al voorgedaan toen ik ging rijden). Ging prima, mijn vadertje is best nog wel lenig! Eerste reactie van zijn kant: goh, wat zit dat hoog! Ik kan over de struiken kijken.... (Tsja 't is en blijft een paardje van 1.67).
Beetje uitgelegd hoe hij de teugels moest vasthouden, en hoe hij moest sturen. Maar niet te veel over beenhulpen gepraat, het moet leuk blijven zo'n eerste keer. We liepen tussen de bessenstruiken door, en daar staat veel gras. Na een paar minuten dacht Des dus: hmmm ik lust wel wat Vingers aflikken . Dus kop naar beneden. Mijn pa: wat doet ie nu? Verward Ehmmmm... ze heeft een beetje honger Haha! . dus hij gelijk: kop omhoog, vreten doe je straks maar. Ze heeft het nog een paar keer geprobeert, doet ze bij mij ook altijd, maar hij wist het toch wel te corrigeren.
Hij heeft bijna een half uur gereden (en dat te bedenken dat Marc er al na 5 minuutjes zat van is, heeft er trouwnes maar 2x op gezeten geloof ik). Maar wil de volgende keer ook weer mee, en danmischien ook wel een stukje draven Lachen .

Wat een braaf paard heb ik toch Party!! Party!! Party!!


Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 16:38

Hey wat leuk, maar pas op: straks ga je binnenkort naar Des en vertelt Atie of Geert dat je vader al geweest is om te rijden *LOL*
Ik heb ook mijn moeder en vader beide eens op IJsco laten rijden. Mijn moeder had vroeger op Terschelling al wel eens gereden, na het eerste stukje stappen op IJsco werd ze weer enthousiast en besloot ze tijdens mijn stage mijn lessen op de manege over te nemen met IJsco. Helaas is het bij 1 keer gebleven omdat ze andere dingen te doen kreeg maar de intentie was er! Haha!
Mijn vader heb ik na de les ook eens een paar rondjes op IJsco laten rijden, toen vertelde hij ineens dat hij nog NOOIT in zijn leven op een paard gezeten had en dat het voelde alsof hij bij ponypark Slagharen beland was *LOL* Hij vond het wel heel erg leuk, dat is het voordeel van een paard waar anderen ook op kunnen rijden. Toen IJsco nog een dikzak was hebben mijn zusje en moeder er ook wel eens buitenritjes mee gemaakt omdat ze toch geen puf had om er vandoor te schieten. Later kon ik dat echt niet meer doen, toen was ze zo vol energie dat dat niet vertrouwd was. Jammer.
Des was dus ook braaf. En je vader is een pittige ruiter "kop omhoog, vreten doe je straks maar" zo hoort het! Pling Doe je volgende week weer een verslagje?

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 18:20

Tuurlijk volgt volgende week ook weer een verslag en als de foto's klaar zijn zal ik die ook plaatsen!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: dust, Esther_r20, Kabayo, Lotte41, SoOk, Vagabondo en 9 bezoekers