Udinneke naar de smid....

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-09-01 17:07

En toen de smid er was, was ze zeker geen klein lief schattig Udinneke meer.
Ze was een furie, een kleine Extreme duivel !
En ohohoh wat was ze mooi! Ik heb haar nog nooit zo mooi gezien, wist echt niet wat ze in haar had.

De smid zei nog uit de gein, een goede schoudervrijheid heeft ze Haha! Ze maaide met haar ene voorbeen bijna boven mijn hoofd uit, het andere been had hij in de hand. Kun je nagaan... hihi.

Nou ja, ze was eigelijk heel braaf. Voor de eerste keer ging het heel goed. En ook direct de doopproef voor mijn nieuwe smid, hoe zou hij met een veulen omgaan?
Heel goed dus. Hij was rustig en kalm en had gelukkig alle tijd voor haar. Ze was erg bang voor die enge kerel en het was heel schattig te zien dat ze steeds steun zocht bij mij. Maar goed, alles leuk en wel, toch maar de praam erop en snel haar hoeven gerapst. Dat moet tenslotte goed gaan en dan kanie geen gedonder gebruiken.
Na het kappen heeft ie nog even met haar geknuffeld en wat voetjes gevraagd. Later was ze helemaal niet meer bang, nog wel een beetje wantrouwend, want hij stonk zo naar barbeque.

Ze heeft wel een hoefzweer gehad. Ze had een klein eigenaardig zwart scheurtje aan de bovenkant van haar hoef. Ik schrok een beetje dat ik dat nooite gemerkt had, ze moest dan tenslotte erg kreupel gelopen hebben. Gelukkig zei de smid dat ie zo ook wel zag dat ik een oplettende veulenbaas was en dat het niet gaf. Het kan namelijk ook zijn dat ze ergens tegenaan geslagen heeft oid en dat je dat moelijk ziet bij veulens. Dank u, fijne smid, een pak van mijn hart!

Ben helemaal blij met mijn nieuwe complimentjes over haar. Een groot sterk veulen, met rechte sterke benen en een goede hoefstand. Netjes opgevoed ook. *LOL* *LOL*


Caballo

Berichten: 1157
Geregistreerd: 17-04-01
Woonplaats: Texas, USA

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-09-01 05:20

Ik vind het altijd leuk om die verhalen van jou te horen over Udinde *LOL* Wat een geweldig meiske is ze toch... En die hoefzweer, daar zou ik me voor de rest geen zorgen over maken Knipoog En het kan iedereen overkomen dat ze het niet zien. We zijn tenslotte maar mens Haha!
Geef ze maar een flinke knuffel van mij, omdat ze zich zo voorbeeldig gedragen heeft Schijnheilig
groetjes.

Life is all about ass; you're either covering it, laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, trying to get a piece of it or behaving like one.

Maatje02

Berichten: 1175
Geregistreerd: 18-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-09-01 16:21

haha, jaa, wayornaatje vond dat ook zooo fijn, de hoefsmid op bezoek..
toen 'ie met mama bezig was was 'ie nog erg aantrekkelijk, (aardig, sabbelbaar enzo)
- z'n spullen ook trouwens..-
Maar toen.. toen moest ze zelf.. kon nog wel zonder praam, maar met veel geduld enzo.. nu maar veel oefenen met voet geven, uitkrabben entikken enzo.. want met z'n 2-en gaat dat best goed ( eentje vasthouden en kriebelen), maar meestal ben ik alleen.. en dan is 150 kilo ( Verward )al best veel..

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-09-01 16:57

Sja Madelein en dan heb je druk geoefend, net als ik. En dan komt die enge kerel die stinkt naar verschroeide hoef en dan doen ze het in hun broek en zie je van die keurige opvoeding weinig meer terig *LOL*

Udinde kan keurig voetjes geven, al heeft ze net een periode dat ze hangt, ik kan ook tegen de hoefjes aantikken met een hoevekrabber en er in rondpurken.
De HS zei al, ze is keurig opgevoed, maar ze vind mij gewoon NIET aardig Haha!
Aan de andere kant, hoeveel mensen kent ze nou? Mijn vader, mijn zus, Marco en mij.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie