AAAAaaargh!

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-03-01 08:53

Ben ik aan het rijden gister... liep Iwaldo best lekker maar de galopwissels lukten niet (zie andere forum) en ik heb nog een beetje moeite hem door de hals te houden in stap (hij wil nl graag sterren kijken en wanneer ik te veel speel met m'n hand gooit ie z'n tong over het bit en dat is helemaal vervelend dus laat ik hem liever iets hoger lopen maar met stille hand) Is er een meisje aan het rijden en haar moeder staat in de bak (beetje wijsneusmensen) Dus ik vraag aan die vrouw of ze een balkje neer wil leggen voor mij omdat de galopwissels niet lukken, zegt dat meisje "Je moet hem ook meer door de hals rijden" (nou is dat dus iets waar ik een eeuw met mn instructrice aan werk en nu eindelijk redelijk gaat..) <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> AARRGH Dat is leuk gezegd als je zelf op zo'n beesje zit die dat wel wil hehe. Ik kan sowiezo al niet tegen commentaar als ik aan het rijden ben (behalve van mensen die ik als deskundig beschouw - m'n instructrice oa) Zegt die moeder "Aders hang je er een slof aan" AAAAAAAAaaargh! Ik heb Iwaldo dus net zover dat ie een beetje ontspannen loopt en dat ik al niet meer met hulpteugel hoef te rijden(en wil rijden!!) Waarom denken die mensen toch vaak van: Je moet hem 'gewoon' dieper door de hals rijden.. das toch niet zo moeilijk? Nou voor mij wel en ik heb al helemaal geen zin in commentaar als ik LEKKER voor mezelf aan het rijden ben en het gaat eens een keer redelijk. GRRRrrr... Frusty

Groetjes van Laura!


sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-03-01 09:18

tja weet het maar al te goed.........maar trek je er maar niets van aan hoor!wij weten wel beter.en andere mensen weten het aaaaaaaaaaaaaaaaaltijd beter,maar zeg volgende keer maar:nou klim jij er dan maar op en doe jij het dan eens voor!moet je ze dan zien kijken!

soms is het beter om te zwijgen

Mickey

Berichten: 34695
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-03-01 09:18

Er is niet voor niets het spreekwoord, de beste stuurlui staan aan wal.
Probeer er boven te staan, jij weet wat je tot nu toe bereikt heb en laat anderen maar praten. Als ze het zo goed weten moeten ze het maar "even" laten zien op je paardje...

ikke

Berichten: 28223
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-03-01 09:28

Hmmm herken ik wel. Ik moet er ook altijd voor oppassen, die ongevraagde "instructie". Ik kan slecht mijn mond houden. En inderdaad, ik ben eens uitgedaagt om er zelf op te kruipen. Heb ik dus ook gedaan want ik vond het een heel leuk paard. Gelukkig voor de ruiter kreeg ik wel voor elkaar wat haar niet lukte, zodat ik achteraf aan haar kon vertellen wat er niet goed ging en zij het vervolgens ook voor elkaar kreeg. Allebij weer wat geleerd, heel nuttig.

Groeten Gery

ikke

Berichten: 28223
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-03-01 09:33

Laura, ik ben het met je eens, dit soort opmerkingen zet geen zoden aan de dijk. Het zijn in mijn ogen geen-gelul-trek-hem-in-de-krul mensen. Nou daar heb je dus inderdaad helemaal niets aan. Daar waar de kennis van de ruiter/instructeur ophoud beginnen de inkomsten van de ruitershop.
Succes, Gery


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: lilopippa, xSuuzerd en 17 bezoekers