Toon nog steeds niet iglo-mak, zucht...

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mieke
Berichten: 6609
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: NH

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-01 10:06

Wat een zeikerd is die bolle van mij zeg! Die kalfjesiglo staat al anderhalve week op het erf en Toon doet nog steeds alsof hij hem nog nooit gezien heeft! Ik heb al van alles geprobeerd: emmertje voer bij de iglo, eet hij rustig op met anderhalf oog op de kalfjes gericht, snuif snurk, huppel, trippel, oeps hij gooit een fiets tegen de vlakte die toevallig een beetje dicht bij die iglo geparkeerd stond... Wohaaa!!! Daar ga je dan helemaal van flippen natuurlijk als paard zijnde.
Er zijn meer paarden die niet blij zijn met die iglo, maar Toon spant de kroon, terwijl hij altijd zo nuchter is. Misschien moet zijn krachtvoer wel naar beneden, hij staat best flink in het voer omdat hij nogal lui is (hoop hem daarmee wat meer pep te geven), maar dan krijg je dus dit soort dingen. En met rijden is hij de laatste tijd ook erg kijkerig naar dingen die er echt niet zijn, maar effe doorlopen: neeeeee....

Mijn les ging gisteren dus ook voor geen meter, hij lette totaal niet op mij, terwijl het de vorige keer echt super ging!

Nou ja, vanavond wordt hij gekeurd voor de verzekering, kunnen we lachen: moet hij waarschijnlijk over het erf draven langs de iglo!! Gaat-ie in ieder geval mooi ruim, hihi!

Groetjes Mieke


jacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 10:21

Nou dat word inderdaad lachen vanavond hahaha.....susces ermee in ieder geval!!!

Wij hebben gister ons veulen overgezet naar een ander weiland.....nou dat was ook lachen hoor.....alles was echt heel eng, vooral enorme plassen (zo groot als een voetbal)hahaha, me vriend had haar aan het halster mee en bokken en gek doen....echt lachwekkend maar later werd ze al rustiger.
Toen ze in het land aankwam toen was het net een minituigpaardje (shetlanderveulen) de benen wel zo hoog de lucht in en de staart omhoog en maar showen door het nieuwe land.....was echt heel mooi hoe ze liep.

Jacqueline

Ineke2

Berichten: 22509
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 10:44

Ik zie het al voor me hahaha *LOL* Maareh succes hoor met de keuring!

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)
[o]

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 11:06

Jeetje Mieke, dat jij zelf het gevaar van die iglootjes niet inziet..... Die zijn hartstikke gevaarlijk hoor! Meestal blijven ze nl. stilstaan als je er langsloopt, maar als je effe niet oplet...... Nee hoor Toon, laat dat baasje van je maar kletsen, die ziet het gewoon niet (zal wel komen omdat haar ogen voorop zitten ipv aan de zijkanten zoals dat hoort). Ik kijk ook altijd enorm uit met zulke enge dingen. Ook bushokjes bv moet je echt niet vertrouwen hoor, die zijn vreselijk gevaarlijk..... Ik heb trouwens ook net ontdekt dat de schaduw van Leonardo 's avonds in de bak heeeeeel erg eng is, dus ik probeer Sonja altijd te redden door of keihard de andere kant op te rennen, of er heel hoog overheen te springen, maar ook dat wordt weer niet gewaardeerd. Ze piept over het zadel of zoiets, ik geloof iets over een knop ofzo. Pffff, ondankbare meid....
Maar goed dat wij zoveel begrip voor onze baasjes hebben, en er zoveel tijd en begrip voor hebben om ze nog wat te leren.....
Hinnik, Milena.

Mieke
Berichten: 6609
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: NH

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-01 11:27

Ha Mileentje, jij begrijpt me tenminste!

Dat mensvrouwtje van mij werd gisteren zomaar boos dat ik een tuigshow gaf op het erf! Maar ik weet gewoon zeker dat die iglo's bijten! En die zwartwitte huppeldingen met gele nummerborden aan hun oren ruiken raar en doen raar: ze steken steeds hun tong naar me uit!! Nou, ze kunnen mij meer vertellen, maar ik weet zeker dat ze aanvallen als ik ze de kans geef! Ik hou ze dus in de gaten, ook al hangt mijn vrouwtje een bak voer voor mijn neus! Ik eet het wel op hoor, want je moet pakken wat je pakken kan, maar ik ben gerust niet om te kopen hoor!

Met rijden was ze ook al boos (wat een zeikerd is dat vrouwmens van mij), want ik wou niet langs een heel eng stuk van de bak. En zondag wou ik niet langs een ander stuk van de bak. Tja, dat zij nou niet ziet dat daar drie paardetende monsters onder het zand zitten! Pff, gaf ze me zomaar een por met die prikdingen in mijn ribben!!

Nou ja, toen ben ik er maar voorzichtig langs gelopen, en dat heb ik elk rondje weer heel voorzichtig gedaan. Ik hoorde het mens wel even zachtjes lachen hoor, dus ik werd ook nog uitgelachen!!! Erg joh!

Ik ga maar eens een andere baan zoeken denk ik. Graaspaard dat lijkt me wel wat, het onderhouden van de weides, zodat het gras niet te lang wordt!

Nou toedeloe en ik zal die dierenarts vanavond even laten zien dat die iglo's niet gezond zijn!!

Groetjes van Toon

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 12:15

Nou, in die veeartsen heb ik ook niet veel vertrouwen hoor. Die van mij zegt altijd dat 't voor m'n eigen bestwil is als 'ie met van die griezelige stinkende prikdingen aankomt!

Maar eh.... zitten er echt van die zwartwitte Booooeeeee-beesten in die enge witte Iglodingen? Jeetje, dan mag je wel uitkijken hoor! Bij ons hebben ze van die witte zachte beesten die heel raar poingen en bleeeeeeh roepen, vreeeselijk.....

Heel veel sterkte!

Mileen!

Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17803
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 12:19

Nou mijn baasje dan... ze wil nu dat ik een dagboek ga bijhouden. Er zijn al een aantal mensen die lid van mijn dagboek verhalen zijn zodoende.

maar wat ik allemaal meemaak. Sjezus. eerst sta je lekker in Wales te grazen en iedere dag is heerlijk. En dan wordt je ineens gevangen en naar een compleet ander land gebracht...mensen praten hier vreemd en leggen dingen op je rug. Ik ben nog flink aan het wennen maar ik vind het allemaal eigenlijk wel leuk. krijg iedere dag aandacht en vaak een wortel. je hoort mij niet klagen! maar mijn baasje zit ook niet op mij. Die loopt alleen langs me. ik weet niet of ik dat wel goed vind als e iemand op me rug gaat zitten. Ik bedoel wat heb ik eraan?

_________________
"Riding: the art of keeping a horse between you and the ground"

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Heike op 2001-03-14 12:26 ]</font>

Mieke
Berichten: 6609
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: NH

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-01 12:24

O, die witte springdingen hebben ze hier ook! Hadden ze zo'n moederding laatst vlak bij mijn stal in een kooitje gezet, moest ik DAAR ook nog langs!!! Ik heb geprobeerd om hem weg te blazen, maar hij was te zwaar denk ik! Hij zit er nog steeds!

Eigenlijk heb ik het heel zwaar hier.

Maar die prikdingen van de dierenarts vind ik niet eng, zij vindt mij namelijk leuk en ik krijg vaak complimentjes van haar (zij heeft tegen mijn vrouwtje gezegd dat ik goud waard ben en dat ze mij moest nemen ondanks dat ik iets van botjes of zo in mij voeten heb. Snap het probleem niet met die botjes hoor, ik loop toch?). En complimentjes van vreemden zijn leuker dan complimentjes van het vrouwtje. Dat geloof ik nou wel een keer.

Zeg Mileentje, ben jij ook wel eens bang voor omgezaagde bomendingen? Voor die dingen moet je ook uitkijken hoor, die pakken je!!!

En die zwartwitte griezels met gele nummerborden in die iglo die maken rare geluiden joh! Iets van beueoe of zo, schrok me wezenloos de eerste keer dat ik dat hoorde, volgens mij zijn het aliens!!


toedeloe, ik ga proberen om uit het hek te ontsnappen want ik wil hier niet zijn. Hier is nu niks te eten, dus ze kunnen me veel beter op stal zetten. Dat stro komt wel op hoor!

Toon

Mieke
Berichten: 6609
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: NH

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-01 12:28

Ja Barley, daar moet je niet aan beginnen hoor, aan die dingen op je rug!

Daar weet ik alles van en Mileentje denk ik ook! Moet je met je hoofd naar beneden, maar dan niet om te grazen, nee gewoon zomaar. Ik zie het nut er niet van in hoor, krijg je spierpijn van! En dan moet je met je hoofd naar links en dan weer naar rechts zodat je bijna je kop stoot tegen een tegemoetkomende paal! En als je denkt dat je alles gehad hebt: moet je DOORLOPEN! Ik vind een kalm drafje mooi zat!

Nee Barley, je weet niet waar je aan begint!

Maar goed, soms doe ik erg mijn best en dan is mijn vrouwtje heel blij en dan krijg ik een snoepje of zo. Dan weet je waar je het voor doet!

Succes hoor Barley!

Toon

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-03-01 14:48

Hahaha, zitten die gekke knollies van ons nou weeeer te Bokken! Zullen we maar een weekeinde voor ze organiseren ofzo *LOL* ?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AmigoSil, Art_Ificious, LibertyLucky, Lotte_98, poes, pony33, Sanniie, Tyshely, Unicorn79, Vagabondo en 13 bezoekers