Stinkmodder hoefsmid, maar toch gelachen vandaag.

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Jeanine

Berichten: 227
Geregistreerd: 26-04-03
Woonplaats: Nederwetten

Stinkmodder hoefsmid, maar toch gelachen vandaag.

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-11-03 21:32

Boos! Twee weken geleden zou mijn hoefsmid dus komen om Getsie te beslaan omdat ze een te dunne hoefwand had volgens de DA en moest ze zo snel mogelijk op een ijzertje zodat ze in ieder geval geen pijn meer zou hebben en dus niet meer kreupel zou lopen. Maar hij was z'n afspraak niet nagekomen en nu loopt Ges dus nog steeds kreupel want vandaag dacht ik probeer gewoon een klein beetje voorzichtig te gaan rijden in de bak en dan zie ik wel want in de wei was ze zo wild en werd ze eigenlijk steeds wilder omdat ze niet hoefde te werken. Dus ik haar eerst effe aan de longe laten uitkuren en warmlopen dat doe ik de laatste tijd wel meer omdat ik dus zo onregelmatig met haar kan rijden. en bokken en stijgeren het leek wel een onbetuigde rodeo paardje , dus ik dacht die is niet echt meer kreupel maar toen ze klaar was met idioten en ze gewoon moest draven liep ze weer keikreupel, ikke balen, maar goed toch effe opgestapt en dan merk je in stap eigenlijk niets maar in draf is ze gewoon zo kreupel als een paard dat op drie benen loopt. Is echt balen man en ik bel mijn hoefsmid dus bijna iedere dag of die komt maar hij heel slecht bereikbaar terwijl die bij mij in de straat woont. Dus ik ben nu een beetje geirriteerd Bloos! Verward *LOL* Bloos
Maar zijn vrouw zou hem er vandaag nogmaals op attenderen en of ik dan morgenochtend rond 8 uur kon terug bellen, ik zeg nou dat wordt wel wat later maar ik doe mijn uiterste best. ik heb het namelijk nogal druk 's ochtends rond 8 uur. wat een toestanden wat een toestanden wat een toestanden. Na al het gedoe met Getsie toch nog lekker wezen rijden met Hugo en gelukkig ging het met silvio al weer een stukje beter.
Heel veel gefrustreerde groetjes en zo
Jeanine

Maskers op? Hoezo? Geupdated profiel nu, maar binnenkort met foto's!


Buckje
Berichten: 19862
Geregistreerd: 22-08-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-11-03 21:46

wat raar dat ioe niet op komt dagen zeg!
maar is het niet heel slecht dat je op een kreupel paard stapt zo verziek je hem strax nog????????????

Jeanine

Berichten: 227
Geregistreerd: 26-04-03
Woonplaats: Nederwetten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-11-03 21:24

Eeeeehhhhhmmmmm tja wat zal ik daar op zeggen ik ging haar alleen effe droog stappen, dus ik denk niet dat ik haar daarmee verziek. wel toevallig dat jij juist reageerd ik ben namelijk geboren in Amersfoort, groetjes Jeanine

Maskers op? Hoezo? Geupdated profiel nu, maar binnenkort met foto's!

Lievemeid
Berichten: 9097
Geregistreerd: 09-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-11-03 21:35

Ik zou die hoefsmid niet meer laten komen en eentje bellen die zich wel aan zn afspraken houd. (die zijn moeilijk te vinden. Schijnheilig )

Sucses met je paardje verder!

Jeanine

Berichten: 227
Geregistreerd: 26-04-03
Woonplaats: Nederwetten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-11-03 16:57

Ik heb hem net maar weer eens gebeld en hij heeft me beloofd dat hij as donderdagochtend om 9 uur komt, dus ik ben benieuwd???

Maskers op? Hoezo? Geupdated profiel nu, maar binnenkort met foto's!

Jasper
Berichten: 2027
Geregistreerd: 17-06-02
Woonplaats: Wormer

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-11-03 22:09

Ik heb ook al drie van dat soort hoefsmeden versleten. Het heeft me een hoop vrije dagen gekost! Er zijn gewoonweg te weinig smeden dus degenen die er zijn hebben het veel te druk (of zijn te arrogant voor woorden).

Rij nooit harder dan je beschermengel kan vliegen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Just_Natural, RaafSmits, Tinkermuts en 6 bezoekers