Polly weg...

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Polly
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 16547
Geregistreerd: 09-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-08-01 09:54

Kom ik gister bij het landje aan komen al die paardjes hinnikend op me af, behalve Polly (die komt sowieso nooit hinniken alleen als ik voer heb). Maar ik zag haar ook nergens staan, dus ik snel het grote hek dicht en met een halstertje op zoek (je kan wel het hele weiland overzien maar je weet maar nooit). Zag ik op een gegeven moment bij de sloot (zit een soort 'wal' je kan het vergelijken met een iniminie dijkje, dan zou het land dus het dijkje moeten zijn, afijn schuine kant met een lage sloot) een vosbruine kont omhoog steken, ik erheen was ze onder het schrikdraad door gesneakt en stond daar heerlijk te vreten ik haar gepakt en haar hele voorluk zat vol met die dingetjes met aan alle kanten kleine puntjes die heerlijk in je haar en kleren blijven steken, ik eerst een half uur gefrunnikt voor ik ze eruit had, toen maar snel ffies een stukkie gelopen en terug naar het land. Ik had haar in de bak gezet voor het voeren en de schrik erop gezet, nou ze schrok absoluut maar in de wei hielp het niks, voor ik weg was stond ze daar alweer. Nou ja, ze gaat toch zaterdag weg.

Groetjes Renee

~sterk en betrokken tot het laatst~ 1958-mama-2016
kleine muisjes hebben kleine wensjes,
beschuitjes met gestampte mensjes!


Sanne

Berichten: 940
Geregistreerd: 01-05-01
Woonplaats: Schenkeldijk, Hoekse Waard

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-08-01 10:04

loop een beetje achter denk ik maar waar gaat ze heen dan?

Wel leuk zo'n slimme pony Haha!

I love all my animals!!!! to everybody a big [MagNiet]../upload/445/kusjuh.gif[/MagNiet]

Polly
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 16547
Geregistreerd: 09-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-08-01 10:20

Ze gaat verhuizen, nou ja verhuizen, ze stond hier voor de vakantie en ik wil haar dit jaar niet meer terug naar haar eigenlijke land omdat ik wat problemen heb gehad met die eigenaar, hele kleine banketstaaf dingetjes, hij had ergens hooi gejat en dat vind ik niet netjes dus ik had mijn eigen hooi gekocht en nog meer kleine dingetjes. Ook had hij in het land een touw gespannen en daar stond ze in vast terwijl ik niet eens wist dat hij dat zou doen etc etc. En meer land was er eigenlijk niet, das allemaal van ruiterverenigingen enzo dus nu moet ze op stal (arm beest) ze hebben daar wel een bak dus dan kan ze daar mooi in maar helaas een andere optie is er niet. Volgens jaar zomer gaat ze wel weer bij die man op het land waarschijnlijk.

Groetjes Renee

~sterk en betrokken tot het laatst~ 1958-mama-2016
kleine muisjes hebben kleine wensjes,
beschuitjes met gestampte mensjes!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Deempjexxx, Isharya, Jodym, Lillian__, meniekske, pat1967, Poekkie, Tommyboy22, Vinny12511 en 21 bezoekers