Balen...Elran Cup

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Youko

Berichten: 2993
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Hong Kong

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-01 01:02

Avalon heeft vandaag meegelopen in een internationale Arabierenshow in Belgïe. Omdat het een end rijden is, hebben we hem gisteren (zaterdagochtend) weggebracht. Vandaag (zondag) moest hij lopen om 11.30 (4 en 5-jarige hengsten). Nou, hij was dus in 1 (!) nacht kilo's verloren, hij was helemaal ingevallen Huilen (echt balen, omdat we wekenlang getraind hebben). Toen kregen we ook het programmaboekje..nou, we konden wel janken, het zou een superzware klasse worden, er zaten kampioenen tussen (tevens 1 wereldkampioen!!! ). Daar kan Avalon helemaal niet aan meten en wisten al dat hij met de laatste plaats naar huis zou gaan.

Wij allemaal stressen toen ze naar de voorring gingen, zijn binnenkomst was best goed, echt van achter naar voren, helaas liet hij zich niet meer zien. Op een gegeven moment moesten de hengsten individueel de ring in en Avalon was de 4e.

Hij was kompleet de kluts kwijt, liet zich helemaal niet meer zien en stelde zich niet goed op Huilen . Hij werd inderdaad laatste, gelukkig niet met een groot verschil, toch geen afgang Party!! . UIteindelijk 83,43 ptn. ( Khordan liep ook in zijn klasse mee, das de hengst die Shanaia liet zien ).

Hij staat nu weer lekker thuis, en we zijn toch trots op ettertje. Foto's komen nog ( duurt alleen wel even, proffesioneel Party!! ). In december krijgt hij een maand showtraining, volgend jaar komen we waarschijnlijk niet meer terug met hem (afhankelijk van zijn prestaties) en anders misschien met mijn aanstaande veulen Lovers

En ik heb op een kameel gereden *LOL*

Galactica Wadim X Gemini


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Daphara, elise21, Gimme_Joy, Hilde_apollo, Maddoxx, Mickskeh, Moirin, NRJ, Pharootz, Webding en 18 bezoekers