En plotseling wisten de mensen geen reet meer van paarden.

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

 
 
Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-08-01 08:46

Snappen jullie dat nou? Het paard heeft ons eeuwenlang gediend, voor het rijtuig, onder het zadel, eigenlijk was er zonder het paard geen enkele vorm van vervoer. Slechts 30 jaar (wat is nu 30 jaar) geleden verdween het paard geleidelijk aan uit het straatbeeld. en mensen weten helemaal niets meer van het paard af. als je met je paard op straat komt maken ze gewoon herrie, komen gewoon met hun auto + aanhanger voorbij crossen zodat je bijna verongelukt, en dan die verbaasde blikken als je paard begint te bokken of steigeren! Wat zijn mensen toch superstomme wezens.


UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 08:51

Zucht Dees je hebt helemaal gelijk.

Sta op dit moment op een andere stalling voor 1.5 maand (ff rust) en daar loopt een redelijke drukke weg langs. Nou als je ziet hoe hard ze daar rijden Frusty . Ja zeggen ze als je paard niet verkeersmak is moet je niet de weg op gaan Verward .

Hallo wat is verkeersmak??? Dat hij echt nergens bang voor is ?? bestaat dat paard waar je zelf een bom kan laten afgaan en hij blijft staan als een zombie Haha! .

Eer gisteren nog een brommer op niet eens een meter langs zijn achterbenen en geeft nog gas ook. pfff wat was ik blij dat hij het niet in de gaten had. Ik wil de gevolgen niet weten Verdrietig .

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

Nathalie

Berichten: 28284
Geregistreerd: 11-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 08:54

Idd.. Toen ik afgelopen dinsdag naar Pinky_girl reed, kwam ik weer een auto tegen, die reed achter me en die toetert gewoon even. Robin schrok zich lam, en dan kijken ze je idd aan van wat doet dat beest raar..ik word daar wel zo pissig om. Ook kinderen die meteen hard beginnen te schreeuwen "mama een paard!! een paard!!" echt zóó irritant.. Scheve mond\

Sandra_H

Berichten: 1660
Geregistreerd: 14-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:02

Nee, ik snap daar ook nix van. Je hoort hier ook vaak opmerkingen als: het is onverantwoordelijk om met een paard over de weg te gaan, dat paarden in de wei horen en nergens anders Verward etc.etc.
Veel mensen (gelukkig nog niet allemaal) zijn nou eenmaal te beroerd om rekening te houden met een ander. Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikke.....Iedereen heeft ook altijd haast lijkt wel Boos!
Nou moet ik zeggen dat ik er tot nu toe zelf weinig last van heb gehad, en het scheelt misschien ook dat Sam niet zo snel van de kook raakt.
Wij wonen hier in een zo'n 15 jaar geleden uit de grond gestampt nieuwbouwdorp. Voordien was het hier allemaal weiland en boerderijen, met paarden, koeien en andere beesten. Nu willen de mensen die hier wonen er blijkbaar een bijna steriel iets van maken, alles wat afwijkt van het "normale" (d.w.z. wat ZIJZELF normaal vinden) is overbodig en gevaarlijk. Inderdaad, mensen zijn over het algemeen stomme wezens.....

Mieke
Berichten: 6609
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: NH

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:09

En dan die gasten die mopperen over paardenmest op de weg. Die zijn vanuit de stad naar een buitengebied verhuisd, vanwege de rust en zo en gaan zich dan ergeren aan iets wat bij het buitengebeuren hoort: paardenmest! Geloei van koeien en gebrul van herten schijnt ook heel irritant te zijn....

Een verkeersmak paard krijg je alleen door hem regelmatig aan verkeer te laten wennen, en dan helpt het een handje als hij geen slechte ervaringen met verkeer krijgt. Dus geen halve gare idioten tegenkomt die rakelings langs je paard scheuren.

Ook zoiets: als het ruiterpad weer eens onder water staat en je een stukje fietspad neemt, moet je het commentaar eens horen! Ja sorry hoor, officieel moet ik op de rijbaan rijden, maar dat laat ik hier wel uit mijn hoofd! Hoef niet dood!

Groetjes Mieke

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:13

Op straat kun je je als ruiter maar het best flink asociaal opstellen en op plekken waar je niet voorbijgereden wilt worden midden op de weg gaan rijden zodat ze er niet langs kunnen. Ik gebaar dan ook altijd duidelijk dat ze er achter moeten blijven. De meeste automobilisten houden dan redelijk afstand omdat ze bang zijn voor krassen op de lak.
Maar ik heb gemerkt dat wielrenners ook super asociaal zijn. Die knallen met een stuk of 25 man allemaal tegelijk vlak langs je paard.
Wat dacht je van die mountainbikers? Boos!
Sommige van die lui gaan in het bos juist de ruiterpaden over zodat ze goed kunnen trainen. Ben je net lekker aan het draven wordt je achterna gezeten door een idioot met bike gggrrrrrrr. En dan die gekken die zo midden uit het struikgewas komen rennen met de fiets op hun schouder in hun fluoriserende klening. En dan kijken ze raar op als je paard schrikt. Of nog erger ze staan een beetje te gniffelen om het spectakel.

casy

Berichten: 131
Geregistreerd: 15-05-01
Woonplaats: Alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:16

De meeste mensen van tegenwoordig zijn dom en verwend. Als het ze niet aanstaat gaan ze gillen en zeuren net zolang door totdat ze hebben wat ze hebben willen. Boos! Extreme duivel

Nou ik rijd gewoon buiten en als ze ergens last van hebben, moeten ze maar ergens anders heengaan.
Boos!

Het is nou eenmaal heerlijk om lekker met je paardje naar buiten te gaan.

Groetjes,
Casy Party!!

Een mens met paarden, heeft de hemel op aarde!!

sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:19

ja idd.alles wat gevoel heeft is vervangen voor een ding zonder gevoel.komen mensen een paard tegen,dan denken ze dat het ook een ding is.grrrrrrrrrrrrrrrrr Extreme duivel
ik rijd natuurlijk met anspanning veel op de weg,nou en dan kan ik echt pissed worden als ze zo hard langs razen........

soms is het beter om te zwijgen

chrico

Berichten: 791
Geregistreerd: 11-08-01
Woonplaats: IJmuiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:24

Ik denk dat het ook te maken heeft met een wisselwerking tussen ruiters en andere verkeersdeelnemers.
Als ik hier in de buurt kijk gebeuren er vaak dingen die ik zelf nooit zou doen. Als voorbeeld: een galopje maken op het fietspad. Fietsers die van schrik uit moeten wijken, drama`s alom. De volgende ruiter die zo een fietser dan tegenkomt krijgt de volle lading. Nog zo een onzinnig voorbeeld: Met je paard gezellig gaan winkellen in het centrum dat verboden voor paarden is. Het lijkt mij dat als een ruiter daar naar toe gaat, vraagd om problemen. Het nadeel van dit soort dingen is, De goede moeten onder de slechte lijden.
Neemt niet weg dat iedere verkeersdeelnemer rekening met elkaar moeten houden. Er word nog steeds vergeten door andere deelnemers dat een paard van nature een vluchtdier is en als er dan iets raars gebeurd dat zo een dier weg wil van die plaats.

Smaxie

Berichten: 1266
Geregistreerd: 21-05-01
Woonplaats: Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:25

Tsja.. zulke malloten blijf je houden denk ik... dat komt (vind ik) omdat iedereen maar haast heeft... druk druk druk...
Het bumperkleven op de weg.. afsnijden... en dan ga je toch niet ff rustig rijden als je een paard op de weg ziet?!?!?!!??! Levensgevaarlijke gekken zijn het, zulke mensen!!!

(Weet je wat ik doe als er kinderen aan komen rennen die roepen: Een paard, een paard!!
Dan roep ik: Ooooh een kind, een kind!!! Haha! Haha!
Moet je die gezichten eens zien.....)

Ineke2

Berichten: 22509
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:40

Ja idd mensen zijn stomme wezens! Laatst moest ik een brug over met Samier, maar op die brug waren een paar nieuwe planken gelegd, die een andere kleur hadden als de rest. Samier vond dat natuurlijk een beetje vreemd en ging scheef over die brug heen, kwamen er net een paar fietsers aan die ook over die brug heen moesten. Gaan ze eerst staan bellen (ik dacht echt van je ziet toch dat mijn paard vervelend is, wacht dan effe *zucht*) Toen ze uiteindelijk langs mij reden was het commetaar: Ja meisje het is niet de bedoeling dat je de hele brug in beslag neemt met dat paard Boos! Frusty

Of je steekt de weg over terwijl een auto moeten wachten. Je bent NET aan de overkant en die auto raast al langs je heen, levensgevaarlijk!

Ik vind eigenlijk dat bij een autorijexamen en scooter, brommer en weet ik veel wat allemaal nog meer examens, ook een flink onderdeel moet gaan over paarden en andere levende wezens (wat te bedenken van spelende kinderen) in het verkeer moet gaan.

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)
[o]

UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:43

Weetje wat nog erger is dan mountenbikers??

SKATERS die kan als een idoot hard langs je heen en vinden het raar als je paard uithaalt ?? Dat geluid van de wieltje vindt leys dood eng. Boos!

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

Ireen_
Berichten: 8250
Geregistreerd: 13-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:49

pff.. laatst had ik ook zoiets.. toen was ik naar buiten met evita, komt er opeens zo'n klein kind aan met moeder (en hond) maar dat kindje zat op zo'n rammelfietsje met van die zijwieltjes en zo'n fel gekleurd vlaggetje en begint te schreeuwen "mamma, paard daaaaaaaaar!!! paard!!!!!" en dat kind begint keihard achter me aan te fietsen met dat rammel ding.. Evita schrikt zich dood van dat ding en begint een beetje zo te dribbelen enzo.. die moeder zag dat best maar zei er niks van en liep gewoon achter dat kind aan.. Evita schoot een paar keer bijna de bosjes in en ze vond het hardstikke eng.. begint ook nogeens die hond keihard te blaffen.. toen ben ik maar gewoon het gras op gegaan ergens en weggedraaft..

Sandra_H

Berichten: 1660
Geregistreerd: 14-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 09:57

Inderdaad, niet alleen moeten weggebruikers meer rekening houden met ruiters/paarden, andersom moet je zelf ook wel zorgen dat je je aan de regels houdt. Zelf merk ik trouwens wel dat je, als je jezelf weet te gedragen je dat in veel gevallen wel terugkrijgt. Als ik met Sam in de bak ga rijden moet ik een half uur met 'm door het dorp. Dat doe ik meestal gewoon aan de hand, omdat ik m'n westernzadel niet op m'n fiets kan meenemen naar het land (dat ligt op stal), en ook omdat ik het fijn vind om met Sam te wandelen. Ik val natuurlijk behoorlijk op met m'n bonte monster, dus ik let wel op wat ik doe. Nu merk ik de laatste tijd dat ik, als ik wil oversteken, of als ik halthoud omdat er verkeer van rechts komt, dat ik altijd die wapperende handjes zie van "ga maar". Zo zijn er nog wel meer dingetjes. En omdat ik altijd een vaste route loop (de kortste weg Haha! ) zijn er inmiddels een heleboel kinderen die Sam kennen, en 'm altijd wel even willen aaien. Dat vindt hij prachtig dus meestal blijf ik dan wel staan. Vaak komen dan ook de ouders even naar buiten om een praatje te maken, en soms krijgt hij zelfs een worteltje ofzo.
Je houdt altijd mensen die klagen, maar die moeten dan maar in een hutje op de hei gaan wonen, of ergens in een binnenstad waar alleen maar auto's rijden.
Ook hier zijn trouwens veel klachten over de mest op straat. Ondertussen vergeten de klagers (natuurlijk allemaal in het bezit van een auto) dat je de troep (uitlaatgassen) die uit zo'n auto komt weliswaar niet ziet, maar dat het honderd keer zo smerig is als een beetje poep.
Het zijn trouwens niet alleen de auto's die het 'm doen. Wat dacht je van fietsers die -soms met het hele gezin tegelijk- vlak achter je blijven hangen omdat ze er eigenlijk niet langs durven en dan net op het moment dat het eigenlijk niet kan (tegenliggers bijv.) snel vlak langs je schieten? En de brommers en scooters die keihard langs sjezen, liefst nog ff flink gasgeven (soms zelfs expres) als ze naast je rijden..... Boos!

Cowgirl

Berichten: 20966
Geregistreerd: 04-03-01
Woonplaats: Vulcan

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 10:23

Ik wil wel even op de paardenstront reageren.
Haha!
Ik stond voorheen in Hoogwoud en daar moest je gewoon ff de stront in de berm vegen.
Het is toch een kleine moiete om even af te stappen en de stront in de berm te schoppen.
Dat vind ik hoor. Helemaal als je door een woonwijk rijd.
Kijk is het heel erg druk dan zou ik er ook op blijven zitten.

http://www.skiathos-cats.org/
De katten van Skiathos staan op straat! Wij willen een nieuwe opvang realiseren en kunnen alle hulp gebruiken. Wil je ons ook helpen? https://www.youcaring.com/skiathoscatwe ... on-1022903

Sandra_H

Berichten: 1660
Geregistreerd: 14-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 10:33

Oh, maar daar ben ik het ook wel mee eens hoor Cowgirl. Dat doe ik zelf ook, het is alleen maar 1 x nodig geweest. Sam doet het (plassen trouwens ook) het eigenlijk nooit op straat. Als ik gereden heb gaat hij altijd even achter in de paddock waar hij lekker kan rollen, plassen en poepen. Dus dan hoeft ie niet op straat. Die ene keer dat hij het wel heeft gedaan heb ik het aan de kant geveegd. Alleen kan dat hier lang niet overal, er zijn weinig stoepranden te vinden hier, verder is er in de woonwijk zelf ook weinig mogelijkheid om het netjes weg te werken. Wat dat betreft zou je hier weer beter over het fietspad kunnen gaan (dat ligt bijna overal tussen lage hegjes) maar dat mag weer niet, bovendien voel ik me daar helemaal niet lekker, smaller als de gewone weg en bovendien word je daar helemaal van je sokken gereden door de scooters enzo (die dus ook niet op het fietspad mogen maar da's weer een ander verhaal)

Kitty

Berichten: 7552
Geregistreerd: 29-01-01
Woonplaats: Rolde

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 11:01

Ik vind het dus heerlijk dat Muzefee gewoon in een boerendorp staat waar trekkers met koeienpoep aan de banden rondrijden. Als zij op straat poept, ga ik er later even met de sneeuwschep en de veger heen en dan ruim ik het even op.
ALs ik door het dorp rijd, moet ik zowat bij elk huis wel even mijn hand opsteken om te zwaaien. Iedereen is ontzettend vriendelijk. Daarentegen als ik een eindje verderop ga rijden, heb je wel van die asociale automobilisten of brommergasten die denken je nog wel even met een enorme noodgang voorbij te kunnen scheuren.

Dé website voor de wedstrijdruiter: Startlijsten.nl

Mieke
Berichten: 6609
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: NH

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 11:30

Het is inderdaad logisch dat je als het kan afstapt je de paardenmest aan de kant schuift, zoals Cowgirl zegt. Het gaat mij alleen om het idee dat mensen dat zo smerig vinden maar wel autorijden (uitlaatgassen zijn veel smeriger) en hun hond overal uitlaten (ik stap liever in de paardenshit dan in de hondenshit, maar das waarschijnlijk persoonlijk!).

Paarden zijn lastig, auto's, fietsers, skaters etc. niet: die hebben z.g. recht op de weg!

Ik zie ook wel ruiters rijden waarvan ik denk: halloo! denk eens na: je verpest het voor een ander!

Maar goed, dat zijn meestal kinderen en die kun je dat niet helemaal kwalijk nemen. Moet je bij de ouders wezen!

Sandra_H

Berichten: 1660
Geregistreerd: 14-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 13:07

Citaat:
Op 2001-08-17 12:30, schreef Mieke:

Ik zie ook wel ruiters rijden waarvan ik denk: halloo! denk eens na: je verpest het voor een ander!
Maar goed, dat zijn meestal kinderen en die kun je dat niet helemaal kwalijk nemen. Moet je bij de ouders wezen!


Nou, volwassenen kunnen er net zo goed wat van hoor. Bij Sam op het landje staan 2 paarden, waar volwassen kerels (60+ ofzo, en een rond de 40 denk ik) op rijden en die galopperen de ouwe mensjes van de bankjes af, en gaan ook rustig keihard in galop over het (geasfalteerde) fietspad langs het land, of er nou mensen lopen/fietsen/skaten of niet. Vreselijk aso, en als je er iets van zegt snappen ze niet wat daar nou zo aso aan is Boos! Frusty Frusty Frusty Frusty

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 14:22

Nog een voorbeeldje van hoe het niet moet als je ruiter bent:
Met mijn vorige verzorgpaard ging ik ooit een buitenritje maken met een meisje op een pony. Ze hield wel van een beetje crossen, wat ze op een zandpad dan ook deed, maar toen ze bij een rustige weg langs boerderijen in de lange berm weer wilde crossen, zei ik: liever niet, ik hou het paard nog niet zo goed in als het moet enz.
Gelukkig maar, want ik zag kleine kinderen op het erf spelen bij de eerste boerderij die we tegen kwamen, en als het paard inderdaad niet geluisterd had en gewoon doorgegaloppeerd terwijl er een kindje op de weg fietste... het is daar nogal smal...
De keer daarop reden we dezelfde route, en weer bij het rustige weggetje, en dat meisje weer zeuren: Toen nou, ff in galop, kan hier nog best.
Ik zei: Oke, maar nog vóór we bij die 1e boerderij komen terug in draf.
Ik ging voorop, en het was maar goed ook dat ik op tijd terug in draf ging, ook al zei dat meisje dat we nog wel door konden gaan...
Bij die boerderij kwam uit de oprit vandaan een kindje van twee jaar in een speelgoed-tractor naar achteren rijden, keek totaal niet waar hij reed...
Die hadden we in galop zo tegen gekomen, paarden geschrokken of misschien niet en tegen hem aangereden...
We waren net op tijd terug in stap en m'n paardje was nogal kijkerig bij dat speelgoed wat er allemaal lag in die tuin dusseh... wel ff geluk gehad. We konden nu in alle rust de paardjes om dat jongetje heen leiden.
Ik wil best galopperen tijdens een buitenrit, maar wel zó, dat ik alles en beetje kan overzien. Problemen opzoeken, dat doet een ander maar, ze komen al genoeg naar je toe *LOL* .
Wat er bij ons wel te merken is: de mensen op traktoren rijden vrij rustig en zo ver mogelijk van je af als je met een paard langs komt rijden. Lief he!
Terwijl mensen in auto's... sommigen zou je bijna een jaar of drie verplicht paardrijles geven *LOL* .
Zouden ze het dan snappen?

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 15:32

Ik ben 1 keer op een auto gekomen met mijn paard (die reed langs en mijn paard sprong opzij bovenop die auto) en 2x heeft er zo'n aso zo dicht langs mijn spiegel gereden dat de spiegel haar kont raakte. Toen ik de tweede keer mijn middelvinger opstak stopte die auto en werd ik verrot gescholden dat ik een snotneus was en een dierenbeul omdat ik met mijn paard daar reed. Verward

En als je gebaart dat ze wat zachter moeten rijden rijden ze het liefst nog harder langs je.

Waarom houden ze niet van meer rekening met dieren, ik snap het echt niet. Is het dan zo moeilijk? Boos!

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

visje

Berichten: 4546
Geregistreerd: 11-04-01
Woonplaats: België (Vlaams-Brabant)

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 15:50

Onze hoefsmid reed is met een tamelijk zenuwachtig paard en hij kwam aan een kruispunt. Het paard strappelde een beetje (zoals er zoveel al eens doen), maar de hoefsmid had hem nog goed in de hand. Toen kwam er een razende zot langs de weg die hij wilde oversteken en i.p.v. een beetje te vertragen als hij het paard zag (wat verplicht is omdat het paard 'angstverschijnselen vertoonde') toeterde hij is luid zo van: 'héla, ik heb voorang hé'
Goed dat er geen ongelukken van gekomen zijn, maar zo'n mensen zouden ze gewoon eens een rammeling mogen geven!

Toen ik een tijd geleden eens met mijn paardje en koets een brug over de autosnelweg moest op gaan (ze is heel braaf en zet nooit een stap verkeerd) kwam onze buur langs (wiens dochter zelf paarden heeft!!!!!!!!!!!!! stel je voor!) om eens vriendelijk te zijn toeterde hij vrolijk naar ons bij het voorbijsteken . Wij schrokken ons een hoedje, gelukkig het paardje helemaal niet. Ze zou maar eens over de railing van de brug moeten springen. brrrrrr...

Mensen zouden wat meer moeten nadenken!!! Je ziet als je op de weg rijd vaak, aan het gedrag vand e automobilist, wie er met paarden bezig is en wie niet. Haha!

Een paard is nooit helemaal verkeersmak en je maakt een paard nu aanmaal mak door veel te oefenen.

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-08-01 16:45

Vrachtwagenchauffeurs zijn echt erg! die toeteren ook altijd naar paarden, de kaffers. maar toen ik dat verhaal las van die ouwe mennekes die met hun paarden iedereen van het bankje afrijden viel ik bijna van mijn stoel! grinnik. Het idee!
Vroeger stonden paardenstallen nog echt in buitengebied, maar met die oprukkende woonwijken moet je vaak over de weg. Dan moeten mensen inderdaad ook niet zeiken over paardenpoep en rekening houden met dieren, en anders horen ze echt thuis in de stad. paarden zijn inderdaad nooit zo smerig en vervuilend als alle dingen die van mensen af komen.
Maar ik blijf me verbazen over het feit dat mensen niet in staat zijn om angst in paarden te herkennen in bepaalde situaties, de gespannenheid in het lichaam, de ogen enz, als zij dat zelf veroorzaken. Het zal ze waarschijnlijk ook niet interesseren. Ik vind dit overigens wel een typisch onderdeel van de intolerantie van deze maatschappij, want net zoals iemand net ook al noemde, mensen klagen altijd over elkaar. maar ergens kun je ze dat ook niet kwalijk nemen. Iedereen leeft ongevraagd op elkaars lip omdat dit land te overbevolkt is. en dan gaat iedereen vanzelf op elkaar kissebissen. Vooral de autoweg is spreekt boekdelen.

Dennis

Berichten: 29611
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 18:36

Ik kan er ook echt pissig om worden. Veel last heb ik er zelf niet van omdat Dennis nergens op reageerd. Trekkers, vrachtwagens, wielrenners, van mijn part een bom. Het boeit hem allemaal niet. Met Nimber en Dien ben ik een stuk voorzichtiger. Die schrikken meestal wel van wielrenners of echt gekke dingen maar voor de rest maakt het niet zo veel uit.
XXX
Ciska

Benno: dressuur M+13, vaardigheid ZZ+3 en prestatie sport-AA ☆ Deedee: dressuur Z+2, vaardigheid M+5 en prestatie sport-AA
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik

divana

Berichten: 948
Geregistreerd: 27-05-01
Woonplaats: montfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 19:42

Ik ben het helemaal met jullie eens!!!! Haha! Ik sta nu met mn paardje in harmelen en langs die stal ligt n weggetje, waar ze (vind ik) wel redelijk rijden!! Natuurlijk heb je van die aso's die dat niet doen maar waar heb je die nou niet Verward Verward Ja 1 keer was ik met mn paardje over die weg aan het stappen en toen kwam er n jeep met aanhanger (die aanhanger lag vol met rammelende stenen) heel hard langs me gescheurd, tja met als gevolg dat mn paard zich helemaal dood is geschrokken en de hele dag bibberend op stal heeft gestaan en een week lang ook maar niet naar die weg durfde te kijken. Dat doe je als autochauffeur toch niet?? Of ben ik nou gek Verward Mijn paardje is nou eenmaal niet zo'n Cool paardje die tegen alles kan!
Maar owkey, zoals ik al eerder zei vind ik dat er voor de rest daar redelijk rekening met je word gehoude!
Groetjes Saskia
hoefjes Divana

KUSZIES SASKIA HOEFJES DIVANA!


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Balou_k, Charat, flipje33, lindidorst, MissJeanny, nonskagek, watnou1 en 14 bezoekers