Als groom mee naar SGW Gorssel!!! :D

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Margon

Berichten: 19689
Geregistreerd: 05-05-03
Woonplaats: De Meern

Als groom mee naar SGW Gorssel!!! :D

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-09-03 12:09

Vorige week werd mee gevraagd of ik als een soort van groom mee wou om te helpen en voor de gezelligheid mee wou naar de SGW in Gorssel!! Ik had eigenlijk alleen nog maar dressuur en spring wedstrijden gezien dus het leek me wel leuk om een keer ergens anders mee naar toe te gaan!! Dus ik ben uiteindelijk mee gegaan!!

Ik moest om 8 uur zo wie so bij hun huis zijn! Dus ik heb voor de zekerheid om 6 uur 2 wekkers gezet zodat ik me niet kon verslapen!! Ik was er iets voor 8!! De auto ingepakt, pony ingeladen en op weg naar Gorssel!!! Het was wel een hele lange reis (ongeveer 1 1/2 uur)!! Die jongen zat trouwens in de L pony's

Wij daar aangekomen, auto geparkeerd en naar het secretariaat gelopen!! het was ongeveer wel een kilometer lopen en ik heb dat stukje wel een keer of 7 gelopen!!! Toen weer terug om de pony op te zadelen voor de dressuur!! Lekker los gereden voor de dressuur en op weg naar de dressuurring!! Hij moest in ring 14 en dat bleek helemaal achteraan te zijn!!!!! Hele nette proef gereden (uit eindelijk 172 punten)!! Toen rustig de pony uitgestapt en weer op de trailer gezet!! Nog even nagepraat over de proef en toen zijn we de cross gaan lopen!!!

Hindernis 1 was een soort van muur alleen dan met van die kleine boomstammetjes!! Foutloos! Ik kan het niet zo goed uitleggen (sorry daarvoor)!! toen moest je oversteken voor hindernis 2 dat was eigenlijk gewoon een hekje met een soort van buis erboven op!! Dan een heel stuk over het gras galloperen en dan in het bos door een best smal paadje met heel zwaar zand en daar stond alweer hindernis 3!!! Foutloos! Na hindernis 3 gelijk de bocht om en een stukje rechtuit en daar had je alweer hindernis 4!! Ook foutloos Haha! Na hindernis 4 een heel lang pad tussen het bos en maisveld!!!!! Ik hoorde op dat pad het fluitje heel onduidelijk en toen zag ik net op tijd een paard eraan komen dus ik dook snel het mais in!! Haha! Haha! !! Maar jah toen kwamen we weer op een open grasveld! Eerst helemaal door de hoek en toen over een houten hindernis met allemaal stro balen en takken erop!! Dat was hindernis 5 maar ook foutloos Haha! Daarna over een zandpad langs de trainrails!! Na dat pad was er best een scherpe bocht en dat was hindernis 6!! Toch foutloos!! Hindernis 7, 8 en 9 waren ook nog op dat zelfde bospad!! Alle 3 foutloos! 7 was weer een hindernis met stro en 8 + 9 was een dubbel met witte hekjes!! Na dat pad een scherpe bocht naar rechts en toen ALWEER een hindernis met allemaal stro in het midden!!! En daarna kwam je weer op een grasveld!! Hindernis 11 de tonnen met Primagaz erop!! Foutloos!!! Hindernis 12 een boomstam en daarna het water in onder een brug door!! Foutloos! Toen hindernis 13 nog een waterpartij, er ging helaas iets fout waardoor er een volte moest gedraaid worden!! Helaas een weigering dus! Toen na het water allemaal bochten en toen eerst een lang stuk pad en toen de dubbel met die bakken en dan daarboven het riet waardoor je heen moest springen!! Foutloos! Bij het L pony's mocht je er ook langs maar dat heeft ie niet gedaan!! Toen hindernis 15 allemaal kleine boomstammetjes! Foutloos!! En als laatste hindernis 16 een boomstam ook foutloos!! En door de finish!!

Nog even 10 minuten stappen en naar de dierenarts!! De hartslag was goed!! Lachen
Uiteindelijk was hij 25ste van de 70 of zo!!! Toch netjes voor de eerste cross!!

Een vermoeiende dag maar wel super leuk!!!!!!!

Live,LOve,'ndLaugh


Margon

Berichten: 19689
Geregistreerd: 05-05-03
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-09-03 21:12

schop!!!!

Live,LOve,'ndLaugh

Margon

Berichten: 19689
Geregistreerd: 05-05-03
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-09-03 21:01

Jammer hoor!!!

Live,LOve,'ndLaugh


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Kim_97 en 7 bezoekers