asociale motor en paard weg

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
xXfamkeXx

Berichten: 129
Geregistreerd: 05-08-03
Woonplaats: de wilgen

asociale motor en paard weg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-09-03 17:31

nou ik zal maar even vertellen wat er vandaag gebeurde met mij en Djoke:

Ik ging naar Djoke toe en ging op haar rijden ik zou niet zo veel doen omdat we gister al erg intensief getraind hadden dus dan vandaag even rustig aan. Ik was heel rustig aan het rijden en het ging ook wel goed, maar toen hoorde we in 1x allemaal lawaai. En de paarden die gewoon in het land waren gingen al druk doen. Djoke liep net even aan de lange teugel, kwam er in 1x een moter aan, die was aan het crossen in het land vlak naast het land waar ik aan het rijden was en waar de andere paarden ook vlak bij stonden. Nou ik dacht Djoke even laten zien en ze zal misschien wel een beetje schrikken maar meer niet. nou nee dus....

Djoke vond het dood eng en vloog er vandoor maar ik had de draaden dicht en daar ging ze recht op af. Nou ik dacht daar vliegt ze door heen maar ze maakt een sprong toen kwam ze op het beton en daar achter was een weiland waar nog 3 paarden stonden maar die waren al naar achter gecrost. Dus Djoke maakte weer een sprong en galopeerde daar door de wei gelukkig hield ik haar vrij snel weer in die wei. Maar die motor geeft nog ff vet gas. Boos!
Nou ik sprong er dus snel af, want ik was er gelukkig nog niet afgevallen, ik had ook geen cap op(jah ik weet het dom maar k ging er ook niet van uit dat er zo iets zo gebeuren). Intussen waren die andere paarden ook naar ons toegekomen en ik djoke eerst wat kalmeren wat niet echt lukte En toen ging ik met haar de wei uit en nog even in de wei lopen waar we gereden hadden. Nou ze was helemaal bezweet en ze wou heel graag naar de stallen. Toen nog met haar gestapt en toen ging ik naar de stal. Maar toen kwam die motor er weer aan! Nou djoke weer helemaal druk. Toen ging ik haar afzadelen en haar veulen bij haar laten want daar was ze ook helemaal bezorgd over. later durfde ze haar wei ook niet meer in, en het hielp ook niet echt dat die motor wéér langs kwam crossen. Uit eindelijk kreeg ik haar later (na even in de stal tehebben gestaan en toen ze gekalmeerd was) weer de wei in met behulp van een ander meisje die haar paard daar ook heeft. Ze kwam later. Zij heeft ook nog even naar djoke's benen gekeken maar ze zag nog niks.
Nou ik was dus heel erg boos Boos! en ook heel erg geschrokken Huilen omdat het ook mijn paard niet is, maar van mijn zus en die is nu in amerika, dus ik wil niet dat er iets gebeurd. Ik ben ook blij dat ik op djoke zat en niet op vronie (ander paard dat daar staat) want die is altijd al zo bang.

Maar dat vind ik echt aso als je niet even af kan remmen als er paarden staan, dat stuk land waar hij crosste was super groot, en dan ga je ook nog even vet gas geven als er een paard weg vliegt. En ik hoop ook niet dat er wat met djoke is, als ze nog maar drachtig is want ze was net eindelijk drachtig na 3x geprobeerd te hebben.
Nou sorry voor dit laneg verhaal maar ik moest het even kwijt

Djoke mis you


Wiesje

Berichten: 2863
Geregistreerd: 09-12-02
Woonplaats: America

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-09-03 17:40

Ten eerste: ze zal echt nog wel drachtigzijn hoor, daar zou ik me geen zorgen om maken.

Ten tweede: tja, je hebt altijd vrij asociale mensen op de wereld en helaas ben jij er vandaag een tegen gekomen. Rot en ik hoop dat je de volgende keer geen angst hebt voor als er een motor op de weg langskomt. Verstandig trouwens dat je afgestapt ben als je nog net niet gevallen was (normaal blijf ik liever zitten, maar zonder cap kun je er misschien nog maar beter langslopen als afklappen op het beton). Morgen gewoon weer lekker aan de slag. Even beentjes van het paard nog eendagje koelen en niks aan de hand.

www.fjovrili.com
Goed dat je roddelt, dan blijf ik op de hoogte van mezelf!

xXfamkeXx

Berichten: 129
Geregistreerd: 05-08-03
Woonplaats: de wilgen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-09-03 17:58

jah ik wou er ook wel op blijven zitten, maar ik zat ineens in een andere wei met nog 3 paarden om mee heen die ook helemaal gek waren. Jah en die cap he..

Djoke mis you


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Lindeeee, TessJazz, Yahoo, zivazoef en 23 bezoekers