verslag van een nogal wisselende dag(lang verhaal)

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-08-01 21:18

Vandaag niet zo'n leuk dagje gehad. Op het werk was alles oke gelukkig, LiSSy heeft ook nog geholpen Haha! . Vanavond gingen we lekker naar de stal. Ik ging India wassen, en Lissy zou twister rijden. De eigenaresse had zelf gezelgd dat ze er niet zou zijn, alleen maar om ff het voer klaar te zetten. Maar goed, wij kwamen daar, en Renate (eigenaresse van Twister) zat er al te waxhten op ons. Eerst India uit de wei gehaald, voor het eerst dat we haar echt moesten vangen, normaal komt ze gewoon direct. Niet zo leuk dus, maar oke, kan een keertje gebeuren.
Op het erf stond de trailer van Renate, en India had er nog nooit ingestaan, alleen maar toen ze afgelopen december gebracht was, maar ja, ik heb geen idee wat voor ervaring ze daaraan over heeft gehouden Verward Dus ikke loop op de klep, ze sjokt me gewoon achterna Clown Misschien toeval, dus ik nog een paar keer geprobeerd, en alle keren liep ze gewoon op de klep, en ze wou er uit zichzelf inlopen, maar dat heb ik niet gedaan, vond ik teveel voor de eerste keer. Maar was daar wel heppie over!
Nou, toen haar buiten op de wasplaats gezet. Bas (mijn Lovers ), mijn zusje en Renate zaten vlak naast de wasplaats, niet erg slim natuurlijk. Nu is het zo dat Renate denkt dat ze altijd alles beter weet, terwijl ze laatst in een B proef 137 punten heeft gehaald, en dat lag dus echt niet aan het paard, maar oke. India had gepoept, bas wou dat opruimen, en ik zei,: wacht eventjes anders stapt ze erin. Maar toen ging ze uit zichzelf opzij, en toen zei Renate: ow manon, ze is in de poep gestapt"heel sarcastisch. Lips are sealed Okwee, daar kan ik mee leven. Maar het volgende, zij gaan naast de wasplaats zitten, krijg ik te horen dat ze een beetje nat worden. Tja, kan ik het helpen Verward Toen zij Renate: Manon, ze kan toch ook eventjes bijdraaien"Alweer zo sarcastisch dus Lips are sealed . En als laatste: Manon, ik dacht toch echt dat je wel wat geleerd hebt op je nieuwe werk, maar kennelijk niet"....... Extreme duivel En toen werd ik heeeeel erg kwaad, maar heb maar niets gezegd, en ben met india een "buitenritje"gaan maken. Tja, wat moet je dan.

Op mijn werk is he zo mooi en schoon, en op de stal waar India staat is het gewoon een echte puinzooi. Best jammer eigenlijk.
En het is ook nog raar, telkens als Renate er is wordt ik heel zenuwachtig, ik voel dan alsof alles perfect moet gaan, heel apart. India wpordt ook zenuwachtig, ik ben mezelf helemaal niet meer, wordt heel snel boos, dat soort dingen, India wordt dan weer vervelender, en zo is het corkeltje weer rond. Ik doe mijn best ok niets van Renate aan te trekken, maar tja, ik kan het niet Verward

Sorry voor dit megalange onzinverhaal van een nogal wisselende dag, maar het moest er ff uit }> , ik hoop ook op een reactie van LiSSy, zij was er ook bij vandaag

Liefs allemaal,

Nonnie


Nimber

Berichten: 25636
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-08-01 21:27

Niets van aantrekken is makkelijker gezegd dan gedaan.
Ik heb het ook wel eens als bepaalde mensen langs de bak staan te kijken.
1 iemand heeft echt overal commentaar op met name op mijn rijden ik moet 'm ronder instellen hij zwaait uit en moet meer achterhand gebruiken in de galop.
Nooit zegt diegene het rechtstreeks tegen mij altijd staat ze langs de bak en dan zegt ze tegen iemand anders: zie je dat hij zwaait uit of hij komt tegen de hand. en net zo hard dat ik het hoor.
Ik heb geen problemen met kritiek hoor maar niet als ik er niets mee kan en al helemaal niet omdat het iemand is die de B niet eens uit is....."t stomme is dat ik dan dus ook anders ga rijden dan normaal en terwijl het best goed ging voordat diegene kwam wil het daarna helemaal niet meer:(

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

Nonnie
Berichten: 2066
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Delden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-08-01 21:34

Ik denk dat ik me idd anders gedraag, veel gestressder, ben als ik normaal ben. India is heel braaf, maar de laatste paar keer ben ikzelf vermoeid, en ook nog dat onnodige kritiek, daar wordt je niet echt vrolijk van. Ik zit er nu serieus over te denken om er geen knollie erbij te kopen, en india te gaan verhuizen naar mijn werk, waar ze tenminste wel weten waar ze het over hebben, en geen rare kritiek zal krijgen. Ik weet het nog nie..

Ineke2

Berichten: 22103
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-08-01 21:39

Je moet je niet zo laten opjutten door dat kind (ik weet tis makkelijker gezegd dan gedaan)
En als ze aan de gang blijft, moet je haar gewoon op der zwakke punt terug pakken. Gewoon heel sarcastisch zeggen: Jij weet het ook altijd beter he, toch jammer voor je dat de jury het met de wedstrijd niet met je eens was!! Boos!

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)

PUCK

Berichten: 2698
Geregistreerd: 15-01-01
Woonplaats: Betuwe

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-08-01 06:00

uhhh begrip ik nou goed dat jullie vinden dat je als je in de B rijd niet veel KAN weten??????

Voorzitster AFM

Liselot

Berichten: 30384
Geregistreerd: 18-06-01
Woonplaats: Almelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-08-01 07:11

neej dat denken we niet...iemand in de b kan vast wel goed rijden, maar je wil echt niet weten hoe renate op dat paard zit, twister is nog geeneens 4 en hij is nu al helemaal verpest. ze rijd hem in de b met wielsporen en zweep terwijl hij dat helemaal nie nodig heeft. ik heb hem gisteren op kleine knopjes gereden en daar reageert hij ook wel op. achterlijk.
maar jah, ik vodn ook wel dat ze errug raar deed hoor, niet leuk voor non.
maar jah, misshcien is het de volgende keer wel beter, ik heb ook geen idee.....
kussies lissy

T 18-11-15 <3
http://www.LiselotKamphuis.nl FOTOGRAAF: Bruiloften, Newborn, Cake-smash, Bohemian en workshops!
http://www.facebook.com/liselotkamphuisfotografie

Ineke2

Berichten: 22103
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-08-01 08:47

Nee dat heb ik niet gezegd. Ik rijd zelf ook op B niveau, maar ik bemoei me niet op zo'n achterlijke manier met andere mensen.

Doordat ze zulke lage punten kreeg zou ik als ik haar was toch wat beter gaan oefenen EN andere mensen om hulp vragen en niet altijd alles beter te weten!!!

Zo wel duidelijk? Knipoog

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)

Nimber

Berichten: 25636
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-08-01 11:29

nee hoor puck word toch ook niet gezegd iedereen in de B kan niet rijden.
Gaat alleen om diegene die genoemd worden hierboven Lachen

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: chocky84, Kmbrly, StormMilagro en 9 bezoekers