Ik voel me de laatste tijd zo eenzaam

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lientje

Berichten: 3891
Geregistreerd: 22-06-01
Woonplaats: Belgie(Limburg)

Ik voel me de laatste tijd zo eenzaam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-03 22:38

Ik heb 2.5 jaar verkering gehad met een jongen en dat is sinds enkele maanden door omstandigheden uit geraakt. Spijtig genoeg heb ik mijn vriendengroep niet goed onderhouden onder de verkering en heb ik nu niet al te veel vrienden meer. Nu had ik een redelijk goede vriendin op de manege maar die heeft echt misbruik van me gemaakt, ik diende alleen om haar paard bij mij op de wei te kunnen zetten en om vanalles te lenen en toen ik zei dat het paard van mijn wei af moest omdat ze telkens uitbrak en omdat ik bang was dat er ongevallen gingen gebeuren was ze boos op mij en liet ze me helemaal vallen als vriendin. Nu voel ik me zo verschrikkelijk eenzaam, iedereen gaat op stap of weg in het weekend en ik zit helemaal alleen. Ik heb momenten gehad dat ik het helemaal niet meer zag zitten en dat ik zelfmoordneigingen had maar uiteindelijk durf ik het toch niet af te maken. Nu zit die vriendin nog steeds sms'en te sturen die me enorm raken zoals dat haar paarden nu heel goed springen (ik sprong er altijd mee omdat zei dat niet durfde). Ik kan er echt niet meer tegen, bovendien heeft ze nog een heel deel spullen van mij die ik maar niet terug krijg. Ik weet echt niet wat doen, ik zit zo in de put.
Sorry maar ik moest dit even kwijt aan iemand.

Koester je dromen want als ze sterven word je leven als een vogel zonder vleugels
ik heb een Royal Dance veulen: River Dance


opala

Berichten: 6355
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Krommenie

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-03 22:47

Lientje i.p.v. zo negatief te denken, zou ik ten eerste die meid eens de waarheid zeggen en niet over je heen laten lopen. Dat lucht op. Vrienden kun je overal maken, daar heb je geen hulp van anderen voor nodig. Kom op, je kunt het.

Lientje

Berichten: 3891
Geregistreerd: 22-06-01
Woonplaats: Belgie(Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-03 22:52

Ja maar ik heb het hier ook helemaal niet gemakkelijk thuis, heel veel ruzie met mijn mama (ze kan me echt afbreken en er voor zorgen dat ik heel erg ga twijfelen aan mijn eigen, ik heb er heel weinig zelfvertrouwen door gekregen) en ik heb echt iemand nodig waarop ik een beetje kan steunen en waarmee ik kan praten over mijn problemen en ik heb op dit ogenblik gewoon niemand en dat maakt het allemaal nog een beetje erger. Ik voel me gewoon alsof ik voor niemand niks goed kan doen.

Koester je dromen want als ze sterven word je leven als een vogel zonder vleugels
ik heb een Royal Dance veulen: River Dance

opala

Berichten: 6355
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Krommenie

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-03 23:08

En wanneer je je moeder nou eens vertelt hoe jij jezelf voelt, misschien gaat er dan een lichtje bij haar branden en wordt ze zich dan bewust hoe alles op jou overkomt. Soms kwetst iemand een ander zonder dat dat ooit de bedoeling is geweest. Ik ben zelf moeder en zou ontzettend blij zijn wanneer mijn kinderen vertellen wat ze dwars zit, vaak komt dit na lange tijd, maar beter laat dan nooit. En dat gevoel dat je denkt dat je voor niemand goed kan doen, komt door je negatieve zelfbeeld. Geloof me wanneer ik je zeg, dat je moeder niet zonder je kan, net zoals je naaste familie en bekenden. Wanneer ze zouden weten hoe jij je voelt, zouden ze je graag helpen. Hopelijk is deze negatieve periode van korte duur. Iedereen heeft wel eens periodes van: "is dit het helemaal", maar uiteindelijk zie je dat er nog zo veel dingen zijn om voor te leven, alleen moet je er oog voor hebben. In ieder geval vind ik het naar wanneer iemand zich zo down voelt. Down voelen mag, maar even Knipoog .

De zon schijnt voor iedereen!!

Tartuffo

Berichten: 1630
Geregistreerd: 30-06-03
Woonplaats: Hier aan de kust....

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-03 09:08

Kop op meid, het zonnetje schijnt toch wel ook al is het even achter een grote boze wolk.
Ik kan me voorstellen dat je je eenzaam voel maar je moet wel positief blijven denken en zelf daarop aktie ondernemen.
Niet bij de pakken neerziten en idd eens met je moeder praten en aangeven dat je je na het uitraken van je verkering eenzaam voel en niet weet wat je eraan kan doen en je daarom soms heel verdrietig voel.
Je bent wie je bent en ieder mens is uniek.

Ga eens met vriendinnen van school weg, of doe zelf eens een voorstel bv op stal om iets te gaan doen. Je zal ook zelf de eerste stap soms moeten zetten hoe moeilijk dat ook is.
Kop op en niet van die rare gedachten.. je heb nog zoveel moois voor de boeg.......

** Als je de beste zitplaats in huis wilt, zul je de kat moeten verplaatsen **
** Pas heeft iemand mij een schattig katje gegeven.... en het katje is van mening dat iemand mij aan hem heeft gegeven **

Imago01

Berichten: 4919
Geregistreerd: 21-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-03 09:21

Ik ga ten eerste volledig mee met de tips en antwoorden van hierboven.

Verder... ik heb hetzelfde meegemaakt, 3 jaar geleden. Ik had een relatie van 6,5 jaar dat opeens over was. We hadden alleen gezamenlijke vrienden en die vrienden hebben voor hem 'gekozen'. Daar zat ik dus.
Ik ben er zelf op uit getrokken. De enige die iets aan zo'n situatie kan veranderen, ben je zelf.
Je kunt beter niet gaan zitten treuren, maar onderneem actie. Vertel eerst die zogenaamde vriendin eens flink de waarheid en eis je spullen terug. Aan zulke vrienden heb je niets, zeker niet nu je er alleen voor staat.
Ga er eens op uit. Zijn er misschien nog bokkers die in jouw omgeving wonen?
Neem er desnoods (tijdelijk) een hobby bij waardoor je andere mensen en leeftijdsgenoten ontmoet.
Jij bent zelf écht de enige die hieraan wat kunt doen.
Praat ook eens goed met je moeder!
Als dit allemaal niet lukt, ga dan naar je huisarts en lucht je hart. Hij kan je zeker verder helpen.
Geloof me, over een half jaar denk je heel anders en ben je weer helemaal opgebloeid!
Sterkte ermee. OK dan! Zet 'm op

Life isn't about waiting for the storm to pass...it's about learning how to dance in the rain!!!
[ITP] 25 september 1993: de dag dat ik mijn Imago kocht! [ITP] En ook Imago is op kamers in Uddel gegaan!

<3 Imago <3 R.I.P.....25-09-1990 - 19-06-2014

Gast903
Berichten: 9681
Geregistreerd: 13-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-03 09:25

weet prsies hoe je je voelt... nadat mijn ex er met mijn beste vriendin er vandoor ging.. leek het ook of ik niemand meer had.. Maar er zijn meer mensen op de weereld.. en er stonden er meer voorme klaar asl dat ik gedacht had.. heb nu een nieuwe vriend en dus meteen wat nieuwe "vrienden" .. zoleer je vanzelf weer andere mensen kennen... Geef het wat tijd.. dan komt het allemaal goed

Minne

Berichten: 512
Geregistreerd: 02-11-01
Woonplaats: Gent, België

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-03 10:38

Meisjelief, ik denk dat we eens dringend een boktmeeting in jouw kant van het land moeten organiseren.. dan heb je meteen een hele hoop (hele lieve) vriendinnetjes bij Ach gut

Ik weet hoe eenzaam je je kunt voelen , ik heb ook in die situatie gezeten: 2,5 jaar verkering met mijn vriendje die tevens ook mijn beste vriend was en daarnaast niet zoveel vriendinnen want al mijn tijd ging naar vriendje... Frusty stom, I know maar zo gaat het nu eenmaal, en je leert er tenminste uit dat het zo NIET moet...

Dan gaat het uit met vriendje, en daar sta je dan, niemand om je hart bij te luchten, de muren komen op je af en je werkt je ouder op hun heupen met je lang gezicht. Je wilt je helemaal niet zo voelen, maar het gebeurt toch.

Ik heb de fout gemaakt om direct terug in een andere relatie te stappen. Gevlucht voor de eenzaamheid zeker?...Niet doen! Neem de tijd om terug jezelf te leren kennen, wat je leuk vindt, wat je niet leuk vindt (ook in een relatie).
Wat bij mij helpt is dingen gaan doen die ik altijd heb willen doen maar waar het nooit van kwam. Het is nu een maand uit met de jongen waarbij ik gevlucht ben, en nu ga ik binnenkort terug kickboxen ~~}> en krijg ik buikdansles van een collega Hyper!

Buiten een bokmeeting kan ik niets anders voorstellen om je aan nieuwe vrienden te helpen, maar je gaat toch veel op jumping hé... zijn er daar geen mensen waarvan je zegt: hé die lijken me nog wel leuk!
Als je dan gewoon vriendelijk lacht en jezelf bent en om een of andere reden een gesprek aanknoopt moet dat wel lukken...Ik dacht vroeger altijd dat ik mensen zou 'storen' met mezelf, maar eigenlijk zijn er zoveel mensen die juist heel blij zijn dat ze nieuwe mensen leren kennen.

Je bent echt niet alleen met je gevoelens, je bent wel uniek, maar zo uniek ook weer niet, je bent niet alleen in de wereld, echt waar (en het heeft mij ook 6 jaar gekost om daar achter te komen )

Ik ben nu officieel Strasser Hoofcare Specialist Student!
*My heart's in overdrive, and you're behind the steering wheel*

Lientje

Berichten: 3891
Geregistreerd: 22-06-01
Woonplaats: Belgie(Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-03 11:12

Bedankt dat jullie me allemaal graag willen helpen, dat kan toch goed doen zo je hart is luchten.

Gelukkig ga ik volgende week op kot en hoop ik daar een hoop nieuwe vrienden te maken, ik ga ook naar een andere school (naar de hogeschool) dus er ligt nog wel wat in het verschiet. Ik heb me voorgenomen van me heel open op te stellen en met zoveel mogelijk mensen vriendschap te zoeken want ik wil zo graag nieuwe vrienden maken.
Duimen jullie allemaal voor mij?

Koester je dromen want als ze sterven word je leven als een vogel zonder vleugels
ik heb een Royal Dance veulen: River Dance

Belsje

Berichten: 2950
Geregistreerd: 28-10-02
Woonplaats: Belgisch Limburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-03 11:14

Lientje schreef:
Bedankt dat jullie me allemaal graag willen helpen, dat kan toch goed doen zo je hart is luchten.

Gelukkig ga ik volgende week op kot en hoop ik daar een hoop nieuwe vrienden te maken, ik ga ook naar een andere school (naar de hogeschool) dus er ligt nog wel wat in het verschiet. Ik heb me voorgenomen van me heel open op te stellen en met zoveel mogelijk mensen vriendschap te zoeken want ik wil zo graag nieuwe vrienden maken.
Duimen jullie allemaal voor mij?


Heel grote duim!

Vorig jaar is dat voor mij ook een grote stap vooruit geweest, studeren, het kotleven ...
Het zal niet van vandaag op morgen lukken, maar eruit raken doe je wel.

Mocht je trouwens in Brussel gaan studeren, ik heb altijd koffie staan Haha! (uit een pakje)

Minne

Berichten: 512
Geregistreerd: 02-11-01
Woonplaats: Gent, België

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-03 11:28

Waar ga je studeren? Als het in Leuven of Gent is, zijn er een hele hoop bokkers die wel willen meeten, denk ik. Dan is er al meteen een begin gemaakt...
OK dan! OK dan! OK dan! OK dan! Ach gut

Ik ben nu officieel Strasser Hoofcare Specialist Student!
*My heart's in overdrive, and you're behind the steering wheel*

Faas

Berichten: 12718
Geregistreerd: 21-07-02
Woonplaats: Steenwijksmoer

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-03 11:34

Hey meid, hier nog zo'n negatieveling. Maar ik leer langzaamaan dat dat niet nodig is. Ik verkeek me vreselijk op zgn. vrienden en vriendinnen. Nu kan ik zeggen dat ik een heel selecte groep mensen heb. Ik maka niet gauw vrienden maar de weinige die ik heb betekenen meer dan 100 zgn vrienden te samen.

Head up and smile. They won't win, they won't win.

Liefs FAsel

'Paint' it 'Black'

Lientje

Berichten: 3891
Geregistreerd: 22-06-01
Woonplaats: Belgie(Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-03 14:47

Ik ga in Geel op kot, zit daar niemand van op bokt?
Eigenlijk wil ik inderdaad wel is iets afspreken ofzo voor onder de vakantie voor allemaal naar hier te komen (bij mijn thuis) met jullie paardjes en te gaan wandelen op het militair domein, tis hier heel mooi om te gaan wandelen met het paard.

Koester je dromen want als ze sterven word je leven als een vogel zonder vleugels
ik heb een Royal Dance veulen: River Dance

Let_be
Berichten: 7796
Geregistreerd: 25-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-03 15:18

Komt bekend voor.... ik heb ook geen vrienden omdat ik me teveel bezig houd met paarden en de rest uitgaat en rookt en drinkt...
Ik ben ook heel gesloten...Ik was ook bijna aan het einde van mn hoop, gelukkig kreeg ik toen een vriend, waar ik nu een jaar mee heb.
Ga maar lekker veel bij je paard zitten en ervan genieten.....
Dat dee ik ook, vooral ook omdat ik (nog steeds beetje) veel ruzie thuis heb....

Savannah (Z2) :):) & Aldate <3 & Giorado :~ !
http://www.horse4u.nl

Quinzy

Berichten: 3067
Geregistreerd: 22-08-02
Woonplaats: Belgie

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-03 16:11

Lientje waar ga je dan studeren als je naar Geel gaat? Toevallig op de HIK? Ik begin daar ook dit jaar aan de opleiding dierenartsassistente. ik zit wel niet op kot ik pendel iedere dag tussen Geel en Genk omdat het niet anders kan met Sweety en mijn andere huisdieren. Misschien zie ik je daar weleens.

www.Dyco.webs.com
Love, Language and Leadership

Quinzy

Berichten: 3067
Geregistreerd: 22-08-02
Woonplaats: Belgie

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 08:56

We hebben al gePBt en ik zie je maandag op school. Wat toevallig zeg. Blijken we dezelfde richting in dezelfde school te gaan doen. Tot Maandag

www.Dyco.webs.com
Love, Language and Leadership

Lientje

Berichten: 3891
Geregistreerd: 22-06-01
Woonplaats: Belgie(Limburg)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-09-03 16:31

Fijn he! Twee bokkers op dezelfde school!!! Tot maandag Quinzy

Koester je dromen want als ze sterven word je leven als een vogel zonder vleugels
ik heb een Royal Dance veulen: River Dance

Let_be
Berichten: 7796
Geregistreerd: 25-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 17:30

Leuk joh! Veel plezier!

Savannah (Z2) :):) & Aldate <3 & Giorado :~ !
http://www.horse4u.nl

Minne

Berichten: 512
Geregistreerd: 02-11-01
Woonplaats: Gent, België

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-03 18:33

Allé al een stapje in de goeie richting OK dan!
Veel plezier op school

Ik ben nu officieel Strasser Hoofcare Specialist Student!
*My heart's in overdrive, and you're behind the steering wheel*

Tartuffo

Berichten: 1630
Geregistreerd: 30-06-03
Woonplaats: Hier aan de kust....

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-09-03 16:28

Goedzo..... dat komt best wel allemaal goed......

** Als je de beste zitplaats in huis wilt, zul je de kat moeten verplaatsen **
** Pas heeft iemand mij een schattig katje gegeven.... en het katje is van mening dat iemand mij aan hem heeft gegeven **


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Eef, Annienke, Barchetta, bora, Foundtheone, friendly, lievenamme, loly, marion82, Paulina, Peelie, PeelSlowly, reina, Rena100, Rene62, Selka, xTiffani, Yentaah, zivazoef en 23 bezoekers