Is Gypsy een aansteller? 5de keer DA in 3 weken

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Patsy

Berichten: 565
Geregistreerd: 19-12-02
Woonplaats: groene hart

Is Gypsy een aansteller? 5de keer DA in 3 weken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-03 16:27

Morgen is het 3 weken geleden dat Ewout met Gyps op straat onderuit is gegaan. Verdrietig (zie topic VvdD) Inmiddels dus DA gehad om te hechten, en omdat ze een reuze bloeduitstorting op haar achterbeen had, daarna nog 2x voor pijnstillers, cremepjes om in te smeren enz. (zie topic medisch) Huilen Vorige week woensdag de hechtingen uit het voorbeen laten halen, en zag er allemaal eindelijk weer super uit. Lachen Zaterdag: Gyps superkreupel aan haar voorbeen waar de hechtingen dus uitgehaald waren. Gisteren nog steeds. Ik dacht zelf aan een hoefzweer of zo. Vanmorgen wilde ze niet eens meer haar voeten geven, dus weer DA gebeld. Belt om 11 uur degene die de paarden altijd buiten zet, dat hij een heel klein stukje gewandeld had en dat ze alleen nog maar een beetje stijf loopt, maar niet kreupel meer. Lachen Zojuist is dus de DA weer geweest, en Gypsy liep alsof ze nog nooit in haar leven kreupel geweest is. Verward DA heeft de hoeven goed gecontroleerd op zweren (op mijn verzoek) maar er was echt helemaal niets te zien aan het paard. Gelukkig hebben op stal een hoop mensen gezien dat ze kreupel was, want zo langzaamaan heb ik het gevoel dat ik zelf gek begin te worden. Haha! Maar deze DA (ik krijg op onverklaarbare wijze steeds iemand anders uit de kliniek) maakte zich toch wel grote zorgen om de bloeduitstorting en ging met zijn collega's overleggen of het 'geval' niet toch maar opengemaakt moet worden, want het zit er al 2.5 week en is nog steeds zo groot als een halve voetbal (na, het is ietsiepietsie kleiner geworden inmiddels).
Verhaal wordt vervolgd ......


loontje

Berichten: 2885
Geregistreerd: 03-01-02
Woonplaats: Hoogvliet r'dam

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-03 16:31

Ik ben er zo 1 die haar heeft zien kreupelen.En snap er niks van na dit verhaal.Netzo als jou dacht ik ook aan een hoefzweer of zo iets dergelijks.
Je hebt gewoon een vaag paard.
Ik hoop voor jullie dat wonderen bestaan en dat het niet open gemaakt hoeft te worden maar dat het zo zelf netjes geneest.

http://glitz4kids.webklik.nl/page/homepage Voor wat unieks op uw kinderfeestje.

Diana_Mabel

Berichten: 6873
Geregistreerd: 04-02-02
Woonplaats: Houten

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-03 16:56

Ai vaag hoor ook vervelend dat je steeds een andere arts hebt die kennen de geschiedenis dan alleen van een dossier.
Kan het niet gescand worden ofzo zonder dat het open moet want zoals jezelf zegt is het netjes geheeld dat lijkt me zonde om zomaar open te maken.

Natuurlijke voeding voor paarden een gezonde basis.
Kruidenmixen en voldoende goed ruwvoer zorgen voor een uitgebalanceerd voermanagement voor het paard.

Let_be
Berichten: 7796
Geregistreerd: 25-06-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-03 18:20

Mijn vorige paard liep volgens iedereen niet kreupel, maar mooi dat IK gelijk had.... peesontsteking was weer terug, dus vergeet niet naar je zelf te luistere! Zelfs 2 DA's zagen haar niet kreupel lopen en nou die waren al specialisten.....mijn lesgever zag het niet, jury zag het niet ect.....

Savannah (Z2) :):) & Aldate <3 & Giorado :~ !
http://www.horse4u.nl

Gracy

Berichten: 1939
Geregistreerd: 04-11-02
Woonplaats: Buitenland

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-03 19:44

Ach Jeetje.. het zit echt niet mee Ach gut
Mischien wou Gyps even aanwennen omdat de hechtigingen uit waren, dat het een raar gevoel gaf, vandaar dat ze toentertijd kreupel liep..
Hopelijk hoeft de bult niet opengesneden te worden.

Sterkte!
**keihard aan het duimen dat alles weer goed komt**

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

YouKnowWho
Berichten: 790
Geregistreerd: 26-08-02
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-03 20:21

Aanstelleritus zal ik het niet echt noemen hoor Haha! Had je haar hoef gecontroleerd op steentjes o.i.d.? Misschien zat er iets vast in haar been waardoor ze niet lekker liep (bij mensen kunnen hun knieƫn ofzo toch ook weleens "op slot" zitten). Ik zeg ook maar wat hoor, heb er niet veel verstand van! Maar hopelijk komt die kreupelheid niet terug, of wat het dan ook was hihihi

Patsy

Berichten: 565
Geregistreerd: 19-12-02
Woonplaats: groene hart

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-09-03 21:42

Nou vanavond op de wei liep ze dus meestal goed en soms een beetje kreupel maar vooral stijfjes. Ik denk zelf dat ze er verkeerd op gelegen heeft of zo. Afwachten maar ....


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Femek2902, spookyjim, Vagabondo, wendytje20 en 6 bezoekers