IK HEB ER EEN WINSTPUNT BIJ!!! HET IS GELUKT!!!

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-01 19:22

Hierbij het verslagje bij mijn wedstrijd van gisteren Party!! ! Eerst had ik dus het bericht gepost op paardenpraat dat ik revanche ging nemen zaterdag. Nou, dat is dus half gelukt! Ik heb geen twee, maar wel één winstpunt behaald!!! Ben nu dus geen B+3 meer, maar B+4!!! Klinkt heel wat duurder haha Knipoog !
Ik moest dus starten om 12.10 en 12.30 uur. Was lekker op tijd klaar en daar om los te rijden. Had ik dus mijn zweep vergeten...en er was verder nog niemand van mij fanclub... Kwam mijn moeder dus tegelijk met mijn voorleesSTER Rinske. Ik dus: whaah, ben mijn zweep vergeten !!! Ze loopt niet!!! Mijn moeder dus al: "Zal ik hem halen???" Ik dacht dus al dat ze dat niet zou halen, maar ze ging toch even naar stal toe. "Wat moet je hebben?" Ik dus: "De NIET ZWARE, ZWARTE, LANGE dressuurzweep!!! " "Hè????Welke????" Ik dus die moeilijke beschrijving van de zweep die ze moest hebben nog een keer geven...overal de nadruk opleggend... De mensen die daar ook aan het inrijden waren, keken me echt raar aan Haha! Haha! Haha! . Die dachten echt: wat een zeurzok haha. Maar ja, voor het geval dat mijn moeder dus met de zware of groene of springzweep aan zou komen...toch een veiligheidsmaatregel getroffen hihi Lachen . Maar ja, mijn moeder kwam uiteindelijk wel met de goede zweep terug en ik kon Jur nog effe achter haar kont aanzitten!
Maar goed, het losrijden liep heel lekker, Jur werkte super met me mee. Toen naar het grasveld zelf, daar nog even losrijden. Ze stortte daar nog even in, maar met de hulp van Rinske (ik : RINS, HELLUP!!!!!ZE DOET HET NIET MEER!!!!) kwam het weer goed.
Toen eerste proef starten. Met inrijden in de ring: als door het ringetje.... Ik proef starten....PLOF!!!Als een pudding in elkaar... bah, ik had hem echt wel zitten! Proef liep echt niet lekker. Ze wilde een keer niet aangalopperen, ik snapte er niets van. Zie ik thuis op de video dat ze net aan het poepen was...doosmerrie... Maar goed, ik was dus niet echt tevreden. Echt geen winstpunt waard.
Tweede proef: ik had in de tussentijd Jurga nog even flink wakker gemaakt, weer met behulp van Rins. Tweede proef ging wel beter dan de eerste, maar het liep nog steeds niet lekker. Ik weer balen als een stekker. Daar ging mijn revanche, ik had het weer verknald! Extreme duivel Extreme duivel Extreme duivel
Toen maar weer afwachten voor de punten... eindelijk kwamen ze op het bord. Ik dus direct: Ïk ga NIET kijken!!!" Mijn nichtje dus kijken: "Eerste proef 163!!!" Ik geloofde er dus niets van en stuurde nog iemand naar het bord. "163!!!" Nog geloofde ik het niet, maar nadat mijn derde weggestuurde persoon ook met 163 punten aankwam, moest ik het wel geloven na het eerst zelf gezien te hebben!!! Ik viel zowat van de tafel van het lachen. wat een jury, had zeker haar bril niet op haha Haha! . maar goed, ik vond dat ik hem zelf niet verdiend had, maar ja, ik reken dit maar als winstpunt voor al de proeven waar ik wel een winstpunt had moeten hebben, maar niet had... *LOL* Tweede proef had ik dus 149, behoorlijk veel lager gejureerd dus.... echt balen is dat dan. Maar okee, ik ben weer helemaal gelukkig, ben tenminste van de B+3 stand af!!! Ik heb toch voor mijn gevoel een beetje revanche genomen. Komt vast doordat ik zo lief lachte naar de jury toen ze uit de auto riep dat ik een chique Cambridge Cole heb!!! I know, vertel mij wat, I'm Lovers with her!
Ze begon me toch te zeuren over mijn entingsbewijs... Ze was tien dagen te laat ingeent... Wat een zeur... Maar het kwam goed, ze zou het door de vingers zien.
Ik heb zelfs een 8 gehaald voor B-X-E halthouden!!! dat was echt wel lollig. Ik heb het een keer gedaan dat ik op die lijn ging staan groeten haha, oops..foutje! Rinske las toen ook voor en die lag in een deuk. Dus deze keer wist ik dat het ging komen, dus ik keek Rins aan en ze schiet me toch in de lach!!!! Party!! Party!! Party!! !!! Ik werd dus door haar weer aangestoken en ik zat ook te lachen op mijn paardje haha. Wel goed dat dat mij ff afleidde van mijn boosheid op een niet-luisterend paard! Maar een 8, wow!!! Ze stond mooi vierkant haha, ze kan het wel! Maar halsstrekken hoo maar.... altijd doet ze het, behalve tijdens de proef...Wordt oefenen x 3... Lachen Cool Lachen !!! Maar ik ga gewoon zo door, ik moet maar eens fanatiek gaan worden. ik heb Jurga echt platgeknuffeld nadat ik hoorde dat ik toch een winstpunt had, she's my baby!!! Heel veel liefs van Iloon en op naar 8 september!
Cool Cool Cool Cool Lachen

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane


Lielle

Berichten: 65237
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 19:26

Gefeliciteerd! En de volgende keer nog eentje, dan mag je over (als je wil). Ik had trouwens ook een 8 voor dat halthouden (in Vorstenbosch (N Br) gisteren), aardig toeval. En de missende bril van de jury, idd mooie compensatie voor de keren dat je punten wel verdiend maar niet gekregen hebt.

Roel
Berichten: 650
Geregistreerd: 28-02-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 19:27

Gefeliciteerd met je Punt... maar het blijft echt zo dat dressuur een pure jurysport is die oneerlijk is.
Als je een combinatie heb die de jury niet ligt zul je geen winstpunten krijgen. Hoe netjes ze ook loopt.
Maar ja, je hebt er eindelijk 4, dus de volgende wedstrijd ga je ook iets eerder beginnen met oefenen en ga je gewoon 2 punten rijden!!!
It's a deal.....

Hoe meer je MENSEN leert kennen, des te meer ga je van je PAARDEN houden.
stalpraat.net Ook een gezellig forum, kom erbij!
voor foto's: http://www.yourmomentfotografie.nl

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-01 19:31

Dank je wel, Lielle en Roel!!! Ik ben echt ontzettend gelukkig met mijn puntje!!! Ik werk er zo hard voor en het lukt nooit, dat is echt frustrerend. Maar nu dan toch eindelijk. nee hoor, ik ga door tot de vijftien winstpunten. Maar voor ik die bij elkaar heb....ach, we trainen lekker verder. Hopen dat ik zo enthousiast blijf en Jurga zo ontzettend lief...Ilo.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Sibold
Berichten: 1817
Geregistreerd: 10-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 19:34

Hartstikke goed hoor! Gefeliciteerd!!!
Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!!


<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Sibold op 2001-08-12 20:35 ]</font>

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 19:38

Geweldig!
Ja ik ken een stel mensen die rijden zo een puntje bij in de B omdat paard of ruiter al M is of zo, en dat gaat dan zo van: hup klaar. En ze vinden het dan raar als niet iedereen dit kan.
Ook zeggen ze tegen mensen die 150 pnt krijgen: je moet ook pas gaan starten als je paard er klaar voor is... nou ja. Ook zo'n rotopmerking. Dat weet je als eigenaar toch het beste? En sommigen gaan gewoon voor de lol of ervaring, niet meteen om te winnen?
Gelukkig zijn er ook nog mensen die er gewoon hard voor moeten werken, voor het puntje, en bij jou is het dan ook zo dat je het echt hebt verdiend!
Super hoor, gefeliciteerd!

Lielle

Berichten: 65237
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 19:47

He, zo simpel is het niet altijd hoor! ik heb ook al hoger gereden (Z) maar ik moet met mijn 4 jarige ook hard werken voor mijn punten. De laatste wedstrijden gaan nu heel goed, maar tijdens Pablo's eerste wedstrijd lag ik mooi in het zand te kijken toen het juryhokje zo eng was dat hij flink aan het steigeren sloeg. Ik was gisteren ook heel gelukkig met mijn hoge scores en supertrots op Pablo dat hij zo fijn begint te lopen. Donderdag gaan we voor het eerst oefenspringen samen (50/60 cm) en daar kijk ik heel erg naar uit, al heb ik ook al eerder veel wedstrijden gereden met Trammelant.

Joleen

Berichten: 4246
Geregistreerd: 27-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 19:55

Gefelicibokt!!! Party!! Party!! Party!! Het bericht op paardenpraat heeft dus wel geholpen!! Goed hoor!! Party!! Party!! Party!!

Er staat een man op de bus te wachten, valt hij eraf..

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-08-01 20:28

Dank jullie wel allemaal!!!! Nee, het is echt allemaal niet zo simpel als het lijkt. Paard en ruiter moeten allebei net willen vlammen op hetzelfde moment. Dat is met mij en Jurga nogal eens het probleem. Ik wil wel, maar dan stort zij in. Maar ik werk er hard voor en ik ga gewoon door met vechten voor mijn puntjes. Liefs Iloon
ps. Bokt is super om zo van je af te schrijven hèhè...

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Nimber

Berichten: 25638
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 20:33

heeeel netjes gedaan keurig en weet je wat het betekend nog 1 puntje en je bent L1! jawel ookal blijf je nog in de B je mag teminste lekker in de L1.
wauw netjes man! Ik maak me druk voor zondag zal ik dan ook m'n eerste wp rijden?

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

coco

Berichten: 2140
Geregistreerd: 25-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 20:38

Echt geweldig, zie je wel dat je het kan!!!
Heel veel succes op de volgende wedstrijd. Party!!

Mayo

Berichten: 16796
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: De Meern

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 21:40

Ik wist 't al, maar toch GOED GEDAAN!!!!! Ben trots op jou en Jurga, hihihi...

UrbanL

Berichten: 14577
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Somewhere only I know....

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 21:51

GEFELICIBOKT hoor zie je wel dat je het kan.

Enen volgende keer 2 punten he?? Haha!

Leef en Strijd vergeet het einddoel Maak de reis
tem je angst en hou je dromen niet gevangen
adem vrij alles gaat voorbij wat niet geniet dat gaat verloren voor altijd ♥

Leef en strijd - 3JS

Metellica

Berichten: 2601
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Montfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 22:02

Heeeeeejjjjj
Gefeliciteerd met je winstpunt *LOL* *LOL*
En die andere 11 komen ook nog wel Haha!
Greetz Tamaar

Karin

Berichten: 61923
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-08-01 23:11

Hee, wat goed Ilona, gefeliciteerd!!! 163 punten, dat is dus een dik verdiende winstpunt en daar mag je heel trots op zijn! Party!!

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-01 06:23

Ben ik ook, ben ik ook... Ik had er tot nu toe drie op 156...nu ben ik daar dik overheen haha, al had ik het niet verdiend. Maar zoals ik al zei, het is maar de B. Waarom zouden ze die zo afschuwelijk streng jureren??? Allemaal weer bedankt en ik vond het zo leuk dat jullie zo nieuwsgierig waren!!! Echt super, zo'n BOKTFANCLUB!!! Ik ben erg blij met jullie!!! Knipoog Helaas heb ik geen foto's, we hebben wel gefilmd en daar kunnen we ook foto's vanaf halen, maar helaas heeft mijn moeder nog niet door hoe je ze dan op de compu krijgt hihi. Ik zal haar eens achter haar broek aanzitten, want er zaten wel hele goede stukjes tussen en dan kan iedereen Jurga eens zien als dressuurmonster!!! Ik had geen tijd meer voor het helemaal perfect uitdenken van de proef, zoals me was aangeraden op pardenpraat helaas. Volgende keer, daar ga ik nu al naartoe trainen. Enne Mayo: misschien wordt dat er al wel één op een voor jou bekend zadel, wie weet? Ik ga lekker door iig! Greetz Ilona

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

favo

Berichten: 416
Geregistreerd: 27-04-01
Woonplaats: gem.ede

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-01 08:25

Gefeliciteerd, ik weet hoe hard je er voor werkt.
Ik weet nog goed, toen je Jurga voor het eerst had.Zij kon nog niet één rondje galopperen. En nu, wat een verschil, wat je haar allemaal geleerd hebt.
Ga zo door!!!!!!!!Je komt er wel.Maar het belangrijkste is dat je er plezier in houdt, ook als het een keer niet lukt. Ga lekker naar het bos en knuffel met haar, want ze is jouw superpaard.
(Komt allemaal wel slijmerig over he Misselijk )

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-01 08:38

Gefeliciteerd!! Party!!

Nog een half jaartje ofzo, en dan ga ik ook weer lekker B starten, heerlijk!!

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

moniquelucky

Berichten: 2738
Geregistreerd: 19-03-01
Woonplaats: Wellerlooi in Limburg.

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-08-01 08:54

Gefeliciteerd!!! goed hoor!!!

Mijn lieve fjord: Bjorn-Vjem M2 KNHS, lange wedstrijdstop. Frieda is de pony van Odin, mijn lieve zoontje van 8.
- 6 kilo, nog zeker 8 kilo minimaal te gaan en dit keer gaat het lukken!!!

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-08-01 21:28

Nee hoor, het komt helemaal niet slijmerig over, tante Bep. U bent er vanaf het begin bij geweest met mij en Jurga. U hebt mij veel geholpen met Jurga, bedankt hiervoor! Ik weet nog wel dat u heel wat twijfels had over haar toen u haar op de video van papa zag haha, maar alles is goed gekomen!!! Jurga en ik zijn een team. Ik ebn erg gelukkig met haar en dat is het belangrijkste! Iloon
ps. Iedereen bedankt voor de felicitaties!!!! Ik ben ook trots op mezelf en Jurga Knipoog

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Maarten

Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-08-01 00:01

Hey Ilona,

GEFELICITEERD!! Ik wist het ook al iets eerder, maar bij deze nogmaals gefeliciteerd. Dan heeft dus die peptalk die je jezelf hebt gegeven echt geholpen hè? Ach, het kon ook niet anders dan dat het goed zou gaan. Ze liep zo lekker die donderdag.

Leuk om te horen dat je er zo ontzettend veel plezier aan haar beleeft (ik zei het al eerder, ik vind het leuk om je bezig te zien met haar).

Ik zou willen zeggen, schrijf jezelf voor de volgende keer weer moed in op bokt, dan gaat het vast allemaal weer goed!!

groetjes


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: __denise, _Dreamer, Anne_Marthe, C_estmoi, flint_blesco, gebokt, Googlebot, kaylee, leestmee, olijf, Supertje, Vagabondo, Whupp en 15 bezoekers