Eerste oefen-marathon!!!

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lientie
Berichten: 305
Geregistreerd: 15-07-03
Woonplaats: Drenthe

Eerste oefen-marathon!!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-08-03 14:07

Elk jaar wordt er bij ons in het dorp een marathon gehouden. Deze is altijd op zaterdag maar het parcours blijft staan tot dinsdag. Na zaterdag is er de kans voor menners uit de omgeving om ook eens te kunnen oefenen. Nou dat lieten wij ons geen twee keer zeggen. Wij zijn met een klein groepje onder begleiding alle hindernissen bij langs geweest. Eerst alles een keer in stap gedaan en daarna op tempo.

Ik rijd altijd samen met mijn vader en wij hadden niet gedacht dat het paard het zou willen doen. Het is namelijk een ongelooflijke kip, ze schrikt in principe voor elk grassprietje. Maar wonder boven wonder vond het paard het leuk. We ging in hoog tempo door de hindernissen en het paard sprong van links naar rechts tussen de poortjes door. Ons paard blijkt super te kunnen wenden. De toeschouwers waren helemaal enthousiast om al die onervaren paarden door het parcour te zien gaan. We hebben zelfs de waterbak genomen. Eerst wou ze niet en, goede groom die ik ben, moest ik tot aan mijn knieen de waterbak in. Schijnheilig Maar we hebben het een paar keer herhaald en daarna ging het echt super. Mijn vader is de menner en ik rijdt eigenlijk dressuur, maar ik heb ook een keertje het parcour gereden met het paard en het ging echt super. Ik ben er helemaal aan verslaafd! Ik zou er zo de dressuur voor opgeven.

Het was een superleuke dag en we zijn tevreden weer naar huis gegaan. Je kon gewoon zien dat het paard het leuk vond, en dan doet ze ook alles voor je. Er was nog meer publiek dan tijdens de wedstrijd op zaterdag. (Kon het paard ook gelijk aan geklap en gejoel wennen)


Mikkie

Berichten: 3964
Geregistreerd: 29-04-02
Woonplaats: Landgraaf

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-03 14:37

Leuk zeg dat ze jullie de kans geven om te oefenen. Volgens mij worden hier altijd de hindernissen meteen afgebroken. Gaaf he is dat mennen en al helemaal als je gave parcoursen kunt rijden, Ik rijd ook eigenlijk alleen dressuur maar ben inmiddels op dezelfde manier besmet met het men-virus. Ik zou zeggen: op voor het koetsiersbewijs en rijden maar.

jacqueline

Berichten: 5548
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-08-03 14:46

Dat lijkt me ook heel gaaf om een keertje te doen, maar dan niet zoooooo hard *grin* Haha!

Wij rijden nog wel eens in het land met van die oranje pionnen, nou dan wil Hump ook wel vooruit......daar heeft hij ook heel veel plezier in OK dan!

Nou misschien ga je nog wel eens starten met je vader in de samengestelde menwedstrijden *LOL*

Lientie
Berichten: 305
Geregistreerd: 15-07-03
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-08-03 08:13

Wij hebben het er inderdaad over gehad om voor mijn vader ook een startkaart aan te vragen. Het is alleen jammer dat hij op zaterdag altijd werkt.

En ik zit er nog over te denken om mijn koetsiersbewijs te halen. Ik vind het elke keer weer zo'n smak geld. Ik heb het ruiterbewijs ook gedaan en heb daar nog niks aan gehad.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: amiette, Annikab, Ashley5, Asvinia, Flew, Googlebot, Hannah, Karmandi, Marja, moonsparkle, ola42, paramuse, speedfiets_2, tHidJu, VisibreTeam en 29 bezoekers