2de springles met oki

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
haike

Berichten: 13043
Geregistreerd: 06-10-01
Woonplaats: Udenhout

2de springles met oki

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-08-03 11:23

Heyzz

gisteren was het eindelijk zover, de eerste springles met oki bij de club en de tweede keer dat oki en ik sprongen (ermelo was eerste keer).
Omdat we rustig wilden beginnen had ik met de eigenaar (tevens springinstructeur) afgesproken naar de eerste les te komen, bij de kleintjes zodat het niet te hoog werd. Met losrijden in de dressuurbak was oki erg druk en wilde steeds terug naar de trailer waar nog een pony en een paard (van dezelfde eigenaar, voor hem en zijn zoontje, dus ook zelfde stal) instonden voor de lessen daarna. Toen dat na een tijdje goed ging zijn we begonnen met springen. De eerste hindernis weigerde oki, was mijn eigen schuld, maar heeft daarna alles gesprongen. Nog een paar keer een parcourtje gesprongen, ging erg goed. Geen weigeringen meer, wel 2 balken. Maar was erg tevreden.
Wel merk ik dat mijn houding erg slecht is, laat tijdens de sprong alle contact met de mond los omdat ik bang ben oki terug te trekken. Dit deed ik bij Haike wel en die heeft nooit plezier gekregen in het springen, dat probeer ik bij oki nu dus anders te doen. Maar probleem is dus dat ik na de hindernis niet meteen weer kan sturen omdat ik geen contact heb, wat kan ik daaraan doen?Over 2 weken weer springen!!

Baret, l1+32! en L2+26 M1+10 M2+23 Z1+12


eVeLyNtJuHhH

Berichten: 302
Geregistreerd: 21-08-03
Woonplaats: nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-03 21:52

hey,
leuk zeg dat het zo goed ging met springen. OK dan! ja want je kan doen is gewoon na de sprong toch je teugels snel weer een beetje op maat maken. en met je binnenbeen sturen. nog veel springplezier. Pling

Tessa [Over-Shadow]

Destinietje

Berichten: 4196
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: Bij Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-08-03 22:18

Hey leuk meis, dat t zo goed gaat met oki! Komt helemaal goed met jullie! Ik moet hem echt binnekort maar eens komen bewonderen, want t lijkt me een cool beestje! En natuurlijk meteen haike-kijken he:) Hoe is het inmiddels met haar?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Toushie, Vagabondo, Yahoo en 12 bezoekers