binnenbak?!?!?(lang,zinloos verhaal...)

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Margje

Berichten: 2534
Geregistreerd: 26-04-01
Woonplaats: Etten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-08-01 20:26

Oke, ingewikkeld verhaal en ik weet niet precies wat ik er mee wil zeggen,maar zal het proberen uit te leggen...Inge heeft dus stallen gehuurd van Lambert, 9 stallen waarin haar 8 pony's en paarden staan en wij hebben 1 van die boxen gehuurd waar Spot woont. Dit betekent dus dat de bak, weilanden enz enz niet van Inge zijn maar van Lambert. Vanmiddag kwam ik bij Spot stond Lamber daar net een hele grote stok te planten in de bak Scheve mond\ Wat bleek: hij was aan het kijken hoe hoog 8 meter precies is omdat hij de bak ging overdekken. Pardon???Ja, hij heeft een vergunning voor een binnenbak maar die is niet lang meer geldig dus wil hij er snel gebruik van maken. Nou vind ik een binnenbak errug geslaagd hoor, bergijp me niet verkeerd, maar ik rijd nog altijd veel liever in een buitenbak..en die is er dan dus niet meer. Scheve mond\ Misschien dat daar ook nog iets aan verandert maar ik ben nu wel nieuwsgierig wat hij van plan is!Zij hebben 3 pony's waar ze (bijna) niet op rijden, er komt 1 rijpony, maar dat lijkt me niet echt een reden om een nieuwe bak te laten bouwen. Betekent dus waarschijnlijk dat hij Inge(en ons dus ook) gaat lozen, misschien wil hij zelf pensionstal beginnen ofzo Verward . Iig wordt de huur dan hoger, te hoog voor inge dus zullen we wel weer weg moeten Verdrietig Het is nog niet zover, misschien komt het voorlopig ook niet zover maar we hebben nu zo'n lekker stalletje!!wil helemaal niet weg!! Boos!


Jasmijn

Berichten: 3601
Geregistreerd: 24-02-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-08-01 09:27

Vervelend probleem zeg, maar misschien komt het niet eens zover zoals je al zegt dus blijven duimen.
Bij ons op stal komt heeeeeel misschien ook een binnenbak, en ik kan niet wachten! Maar ja, bij ons blijft de buienbak gewoon, en ik heb zo'n lief paard at hij bij windkracht 5 eigenlijk al niet meer te rijden is, omdat we dan alle kanten op stuiteren. De stalhuur blijft voor mij gelijk, want er komen 20 boxen bij de nieuwe bak (als hij er komt) en daar ga ik dan helpen met voeren en opstrooien, dus daar verdien ik weer een stuk stalgeld mee terug.

Navragen is beter dan afvragen.

Lisette

Berichten: 2676
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Veldhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-08-01 09:33

Ik zou het als ik jou was gewoon navragen voor zelf conclusies te trekken. Waarschijnlijk valt het allemaal wel mee.

Manon

Berichten: 5495
Geregistreerd: 25-06-01
Woonplaats: IJsselstein

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-08-01 09:43

Ik ben het er mee eens wat Lisette zegt, vraag het eerst even na, daarmee voorkom je problemen. Wil hij trouwens een kap over zijn buitenbak gaan zetten? Lijkt me niet echt slim, er moet dan wel een goede fundering onder zitten.

Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-08-01 11:52

Hoi Margje.

Met dat plan loopt Lamber al langer rond en dat was al de bedoeling voordat Inge daaro kwam zitten.
Toen had hij dus zelf ook nog een pentionstal (met maar 3 paardjes). Hij heeft de vergunning aangevraagd en het mocht. Waarom hij het perse wil weet ik niet, maar liever een binnen dan een buitenbak, vind ik. Ik ga er vandaag heen denk ik (*slik, mysty*) en misschien kan ik daar ook eens taktisch over beginnen... Maar ik geloof niet dat hij Inge kwijt wou. Dat de huur hoger wordt kan wel, dat is best te begrijpen... Maar mocht Inge het dan niet meer kunnen betalen, dan kun jij toch een stal direct van Lamber huren?!

De mensen die denken "waar bemoeit die zich mee"
Ik verzorg die 3 pony's van lamber dus Lachen (Marjon, Mysty en irri Rossy Knipoog)

Groetjesss

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

Margje

Berichten: 2534
Geregistreerd: 26-04-01
Woonplaats: Etten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-08-01 21:06

Ja, ik weet dat hij het al langer wil, lijkt me alleen een beetje vaag om een bak te bouwen die toch nooit gebruikt wordt,hehe. Dat gewoon vragen, dat is niet echt onze zaak, dat is meer iets tussen Inge en Lamber, wij hebben er dan wel last van, maar spreken hiun bijna nooit. En, Kim, het gaat ons niet zo zeer om die stal,die kunnen we ergens anders ook wel vinden, maar meer om de manier van met paarden omgaan die Inge heeft!Maar ja, we zien wel, hij wil er in het voorjaar aan beginnen dus we kunnen nog wel ffies.

paardengek!!!

Berichten: 1601
Geregistreerd: 02-05-01
Woonplaats: Roermond

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-08-01 21:10

Vervelend voor je zeg! Heeft hiij er dan iets over gezegt dat je strax weg moet ofzo? Verward

Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-01 00:28

Ik bedoelde dat ik er eens naar zou vragen. We hebben het daar namelijk al wel vakaer over gehad dus dat valt niet echt op. Maar of het er echt van komt weet ik niet want ik moet al zoveel vragen...

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-01 10:43

In Breugel vlak bij wim is ook een stal waar alleen een buitenbak is. Daar is het ook goedkoper stallen. Mocht je ooit geinteresseerd zijn, zal ik het adres wel voor je achterhalen.

Soraya

Berichten: 6875
Geregistreerd: 14-04-01
Woonplaats: Hoogvliet

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-08-01 11:18

sjeetje, wat vervelend zeg.........ik hoop niet voor je dat je wegmoet!! Je hebt het net zo leuk daar

Hardcore-Soldier
Hardcore-fan#18
Respect2all


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie