paardrijverhaal uit NZ (uhm...)

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Karin

Berichten: 61938
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-03-01 08:04

Hee allemaal, ben ik weer! Ik zie dat mijn kaartje inmiddels ook aangekomen is, bedankt Heike voor het op de site zetten, ziet er echt gaaf uit om zo je eigen kaartje te zien!

Paardrijverhaal dus. Nou, daar kan ik kort over zijn: BUGGER !!! (= kiwi voor SH*T).

Van de 7 uur heb ik er maar 2 in het zadel doorgebracht, en dan ook nog af en toe ernaast. Nee, ik ben er niet af gevallen. Ik had vandaag een van mijn zeer zeldzame migraine-aanvallen, die ik zo'n 2 x per jaar heb (waaronder nu dus)... Dacht altijd dat het spanningshoofdpijn was, ontlading ofzo. Tot iemand me vandaag vroeg of ik ook lichtflitsen zag. Ja dus, en heel misselijk. Weet ik dat ook weer. Dus toch de migraine van m'n moeder overgeƫrfd... Boos!

Vannacht was ik al vrij ziek en moest ik de hele tijd overgeven. Van het feestje kon het niet komen: 2 wijntjes en op tijd naar bed, daar word ik echt niet ziek van. Vanmorgen met trillende beentjes in het busje, 45 minuten over een slingerweg langs het meer (erg fijn ook) en toen gelukkig een leuke stal met goed verzorgde paardjes! De mijne was een grote vos (een soort Groninger type) en heette Billy. Hij galoppeerde enorm fijn, maar daar heb ik dus niet lang van mogen genieten, en ook niet van het prachtige landschap. Zo'n schommelend paard, een helm op je zere kop en scherp licht in je ogen, allemaal dingen die niet erg bevorderlijk zijn voor een ziek persoon. Ik bleef me maar misselijk voelen en was ook helemaal slap (eten lukte ook niet, ik hield niks binnen). Na 2 uur het rijden dus maar opgegeven en terug naar stal, waarna ze me (weer 45 minuten over die slingerweg) weer naar Queenstown hebben gebracht, alwaar ik de hele middag in mijn hostelbedje heb liggen slapen. Ben nu nog wat slapjes, maar ja, ik wilde toch weer ff mailen... Vanavond maar rustig aan doen.

Volgende week (15 t/m 17 maart) ga ik naar Cathy in Christchurch, ze heeft al een paardje voor me 'gereserveerd', een grote merrie genaamd Marcella. Ik ben heel benieuwd en zij ook, we kennen elkaar tenslotte alleen via de e-mail!

Tot boks maar weer en bedankt voor jullie leuke reacties op mijn kaart!

Kiwi Ka

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Karin op 2001-03-06 08:06 ]</font>


Marjolein

Berichten: 11331
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-03-01 08:10

oliebol he wat jammer dat je migraine had/hebt. zonde van je mooie rit. ik hoop dat je van het stukje dat je gereden hebt wel een klein beetje hebt kunnen genieten. en anders dat je volgende week bij Cathy ontzettend veel paardenfun gaat beleven.

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

Nimber

Berichten: 25649
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-03-01 12:36

ga je naar Cathy ooooh wat leuk!!
ik mail via mr-ed ookal een tijd met d'r en heb alle verhalen over Marcella al gehoord *grijnz* have fun maar dat moet lukken!

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-03-01 13:00

Op M? De beruchte Madam M? Uiteindelijk viel het Cath toch ook mee? Dus moet wel gaan denk ik zo... En natuurlijk verwachten wij als Cathy-kenners een heel verslag. Ze zou zelf een video en foto's naar Heike sturen, maar daar is het ook nog niet van gekomen (best begrijpelijk) en ondertussen krijgen wij van Mr-Ed echt zware onthoudingsverschijnselen. Naja, beetje geduld kan geen kwaad he? Oh oh oh, ik mag morgne mondeling Engels doen... La la lalalala, en vrijdag ak... En dan komt mijn CSE ook weer veel te dichtbij... Weeeeeh, maar ja, ik ben toch blij, de acht is binnen...

Lalalalalaui

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17803
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-03-01 14:03

Cool. Doe Cathy de groetjes..


En voor de andere mr ed gangers, toen ik hoorde dat karin naar kiwiland ging heb ik meteen het adres van cathy gegeven. Wat is het wereld dan eigenlijk klein he?

Paardentweet: Zag laatst een meisje onderweg naar haar paard met kogelvrijvest aan.
Dat paardrijden is ook niet meer wat het geweest is..
[IM] Julius....16 jaar alweer...


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie