verzorgsters en eigenaren

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
isabelle

Berichten: 3447
Geregistreerd: 28-08-02
Woonplaats: terneuzen

verzorgsters en eigenaren

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-06-03 13:16

ik las net een topic hoe eigenaren willen dat hun veezorgster is, nu wil ik wel eens weten hoe verzorgsters willen dat hun eigenaren zijn???

ik zelf verzorg ook een paardje, een scheetje is het hoor, heel lief en de eigenaresse, nou dat is dus echt een topmeid, ze is iets jonger dan mijn maar je kan dus echt over alles piepen met der, echt een topmeid, ik ga er de ma en do, kan eens wisselen als het voor haar uitkomt want zij rijd uiteraard ook wedstrijden en dan moet je soms eens je planning wat bijsleutelen maar mijn maakt dat niet uit, overdag zet ik hem ook terug op stal, box uitmesten en ff vertroetelen, dus ik zie mijn verzorgpaardje dus bijna elke dag, keigaaf natuurlijk

ik ben dan ook blij met zo een goede eigenaresse van mijn verzorgpaardje!!!!!!!!!!!!

GÜNTHER 01-11-1999
SVEN 24-07-2001
CHEYENNE 06-02-2006
-6kg


Kiara

Berichten: 10916
Geregistreerd: 10-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-06-03 13:54

Fijn dat je het zo goed met de eigenaresse van je verzorgpaard kunt vinden! Helaas is dat niet altijd zo, althans, ik lees hier wel eens andere dingen.
Ik kan je vraag verder niet beantwoorden.
Ik geloof dat hierover al eens een topic is geweest.
Als je de zoekfunctie gebruikt kun je misschien veel informatie krijgen?
Succes!


lizzytje
Berichten: 273
Geregistreerd: 01-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-06-03 22:38

ik ben zelf ook een verzorgster, en ik heb het supergetroffen! ik hoef met niemand rekening te houden, ik heb geen vast werk wat ik moet doen, ik mag dus alles maar moet niks, ik mag elke dag rijden als ik dat wil, maar als ik een keer niet kan is het helemaal geen probleem. de iegenaar is een man die erg goed voor de pony`s zorgt maar er uiteraart niet op rijd of wat dan ook, dus het is een beetje mijn ponytje zallik maar zeggen, het is er echt superleuk en ik wil er nooit meer weg! het is ook heel gezellig en er zijn altijd aardige mensen in de buurt.

DunjaR
Berichten: 3404
Geregistreerd: 12-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-06-03 22:40

oeps zijn wij zo veeleisend dan hihihihihiih!!!

Tin
Berichten: 3681
Geregistreerd: 29-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-03 10:23

Ik verzorg Tiko van Myrthe(Tiko op bokt)
Ik rij hem op de vrijdag en zaterdag en ik heb daar erg veel plezier in.
En verder ben ik wel tevreden over Myrthe..ik vindt het eigenlijk een beetje vreemd om neer te gaan zetten hoe ik vindt dat zei moet zijn..

blaffie

Berichten: 624
Geregistreerd: 22-10-01
Woonplaats: hillegom

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-03 12:18

ik ben zelf ook een verzorgster en ik kan het ook goed met de eigenaar vinden van m'n verzorgpony! als ik een keer niet kan, of als ik een keer vaker wilt, maakt hij daar geen probleem van.
ik ben erg tevreden met de eigenaar, gelukkig is het geen zeikerd die over alles zegt dat ik het verkeerd doe!!! Lachen

IlsjePilsje

Berichten: 2043
Geregistreerd: 01-09-02
Woonplaats: Boskoop

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-03 12:33

Toen ik verzorgster was heb ik leuke en minder leuke eigenaren meegemaakt. Bij de eerste had ik uitgelegd dat ik helemaal niet wist hoe ik een stal moest uitmesten en dat ik alleen nog maar gereden had..... ze heeft het me nooit uitgelegd en opeens kreeg ik op mijn donder dat ik het allemaal niet goed deed...
Ja wist ik veel, ik probeerde het wel en vroeg ook wel aan andere mensen hoe het moest, maar daar kreeg ik dan geen sjoege van.
Het was dus ook snel over met dit verzorgpaard. Ik wilde dingen leren (betaalde zelfs 100 gulden per maand) en kreeg te horen dat ik het niet goed deed, maar dat ze wel van me verwachte dat ik wedstrijden ging rijden met dat paard...duhh
Bij mijn tweede verzorgpaard had ik een leuke eigenaresse (in het begin) Waarmee ik op 1 lijn zat..tenminste dat dacht ik. Binnen een paar maanden werd het paardje verkocht aan de vorige eigenaar. Ik ben dat paardje wel nog blijven verzorgen, terwijl zij in een half jaar weet ik niet hoeveel verschillende paarden heeft gehad (wat heel erg indruist tegen mijn principes).
Nu ben ik al 10 jaar eigenaar en weet wel een beetje hoe mijn verzorgster over mij denkt. Ze weet dat ik de baas ben, maar ook dat ze erg veel zeggenschap heeft als het met Lars te maken heeft. Ze weet denk ik wel dat ik haar heel erg vertrouw, aangezien zij Lars erft als ik ga.
Ze mag alles met hem, maar weet gewoon wat ik wel en niet wil. Volgens mij vindt ze mij wel een aardige (soms wat verstrooide) eigenaresse.

angelke

Berichten: 5137
Geregistreerd: 28-04-02
Woonplaats: Brasschaat (België)

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-06-03 17:22

Als ik nu in essen woonde, had ik nu kunnen zeggen:
Fantastisch, ik kan over haar over verschillende dingen praten, ze helpt mij(geeft les), ik mag ook veel met de pony, enz.

Maar ik woon in brasschaat, dus mag ik gewoon als mijn ouders willen rijden(het is vrij ver)langskomen en komen rijden Lachen.

mirkip

Berichten: 6392
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: (Oost) Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-06-03 15:07

de baas van mijn verzorgponys is al een oudere man van rond de 60. Maar je kunt er wel grappig mee praten, heeft eigenlijk nooit veel commentaar, en ik mag alles met de pony's doen... gratis ook nog!! Hij heeft wel alleen heel graag dat ik wedstrijden blijf rijden. Maar da vin ik ook leuk om te doen dusss. Maar ik ben er tevreden over hoor!!!

rachel15

Berichten: 408
Geregistreerd: 06-03-03
Woonplaats: ugchelen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-06-03 15:20

nou ik heb het ook super getroffen!! ik heb 3 friezen waarvan 1 stamboek fries is en 1 12juli naar de keuring gaat. ik mag met het ene paard lekker rijden en lessen volgen wat ik wil alleen ik heb 2 dagen per week wanneer ik kan komen maar en dagje wisselen is daar geen probleem. ze werden laatst boos op mij omdat ik de stallen ging afmesten!! ik kreeg gelijk een hele preek van jij bent hier om voor de paarden te zorgen met poetsen, rijden, wandelen, longeren enz. ma je gaat niet stallen mesten want wij zijn de eigenaren!! ik was echt super verbaasd! majah ik vind het niet erg. ik ben er echt super tevreden mee!!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: anji, esmee1233, Just_Natural, StonedRomy, Tarico en 8 bezoekers