vandaag een hele dag in het ziekenhuis geweest!!!!

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
isabelle

Berichten: 3447
Geregistreerd: 28-08-02
Woonplaats: terneuzen

vandaag een hele dag in het ziekenhuis geweest!!!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-06-03 22:05

vandaag een hele dag in het ziekenhuis geweest voor donkel de prestige..
deze morgen om 06.00 uur vertrokken en om 08.30 was ik er eindellijk, pfffffffffffffff wat is belgie soms ver!!! maar goed
daar aangekomen had ik al gelijk de dokter te pakken, ze hadden spalkjes naast zijn benen gezet en in verband gewikkeld en zo zouden zijn benen toch op de een of ander manier moeten rechtgroeien door de steun die die zelf heeft dus ik had zoiets van, ok, zijn het stalen spalken, nee zegt ie het zijn meebuigzaame plastieken spalken, dus ik zei, ik wil niks zeggen hoor maar hoe kunnen benen nu recht groeien met iets dat buigzaam is en dat het op eigen kracht moet terwijl het beessie door de kromme beentjes geneens kan staan , hij zet, ja maar dat werkt wel, ik zeg jaja, ik wil de specialist spreken, nou die was aan het opereren en om 15.00 uur zag ik dan eindellijk die theemuts.

de specialist had de mensen opdracht geven om het paard staand te voeden ( 3 mannen moeten hem dan optillen, 2 optillen en 1 zijn voorbenen goed zetten en vast houden) en een meid heeft hen dan drinken, verder moesten zijn benen ( donkel moest dan wel liggen) continue naar voren liggen en dna moesten ze hem 15 minuten flink strekken>

nou hie rkomt wat er werkelijk gebeurd is....

om het uur kwam er een meissie, donkel drinken geven, op zich best, alleen mistte iedere keer de drie mannen, dus dat meissie zegt tgen mijn, ik zet hem wel ff recht en geef hem onder tussen drinken, sja, een veulen van 85 kg die geneens op zijn eigen benen goed kan staan gaat zij ff recht zetten, tegen houden en drinken geven, dus die heb ik de lan opgestuurd en verplicht met drie mannen terug te keren, gebeurde ook als ik flink van mijn oren maakte, strekken, no way, dat hieft niet zeiden ze, dus ik maar weer ff kwaad, dat moet wel, ok dat deden ze toen ook, maar ik moest alles zeggen want anders gebeurde er juist helemaal niks, ik werd er ziek van

om 15.00 uur dan de specialist, zegt ze tegen mijn, ik ben niet optimistisch met de behandeling, dus ik zeg, behandeling??? wat voor behandeling??? ik zeg dat 1 keer melk geven om het uur, heb je het daar over??/ nee zegt ze, dat strekken en dat rechtzetten, dat graden er prcies niet echt op voorruit!!! ik zeg nee he vind je het vreemd, kijkt ze me ff stomverbaasd aan, ik zeg, had ik hier de hele dag niet geweest dan was er juist niks gebeurd, zij kwaad o het personeel maar goed, heb ik lekker lak aan, mijn beessie telt niet dat personeel!!!!!

Ik heb ze daar flink achter hun reet moeten aanzitten want anders was er juist niks gebeurd, moregn zou ik weer willen een hele dag gaan maar zit zo in de oliebol met de kleine, geen oppas, vervoersproblemen, pfffffffffffffffff

ja vervoer is op zch nog niks maar goed, die kleine is een groter probleem, hij kan pas smiddags naar mijn moeder terwijl ik sochtends om 04.00 uur al moet vertrekken wil ik de auto hebben, baal echt als een stekker en ben ze bang dat als ik er niet ben dat ze er geen reet aandoen>>

dus wie ff een oplossing weet, ihhiih zeg het me ff

GÜNTHER 01-11-1999
SVEN 24-07-2001
CHEYENNE 06-02-2006
-6kg


Jola

Berichten: 2750
Geregistreerd: 28-01-03
Woonplaats: Kapellen (Belgie)

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 22:08

In welke kliniek staat hij?

If you stick your head in the sand, you'll get your rear kicked.

isabelle

Berichten: 3447
Geregistreerd: 28-08-02
Woonplaats: terneuzen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-06-03 22:35

in gent staat ie, want mijn ouders wonen in belgie!!!!!!!!!!!!!!!

GÜNTHER 01-11-1999
SVEN 24-07-2001
CHEYENNE 06-02-2006
-6kg

Jola

Berichten: 2750
Geregistreerd: 28-01-03
Woonplaats: Kapellen (Belgie)

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-06-03 22:38

Vreemd dat het er zo "raar" aan toe ging. Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Gent gehad. Ook van anderen hoor ik niets dan goeds.

Momenteel heeft mijn vriendin ook haar veulen met merrie er staan, veulen wordt ook gespalkt, misschien heb je die wel zien staan?

I.i.g. succes hoor, ik hoop dat het toch nog goed komt.

If you stick your head in the sand, you'll get your rear kicked.

Jan_VT

Berichten: 3487
Geregistreerd: 27-03-03
Woonplaats: in een gezellig plattelandsdorpje

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 01:06

Gent!!! Universiteitskliniek, heeft nochtans een goede reputatie!!!

Maar, go go go!!! Als je denkt dat je er moet achter zitten doen dan maar zou ik zeggen!!!

Ik ben zelf student, en ik weet dat die soms lui kunnen zijn!!! Want de meisjes die hem daar verzorgen zullen waarschijnlijk aankomende DA's zijn!!!

Maar toch die specialisten daar zijn allemaal professoren, maar dat wil niet zeggen dat je die wel eens achter hun veren moet zitten!! Want als student, weet ik dat ook prefessoren best lui kunnen zijn!!!

Veel succes!!! en bal je vuist maar!!!

leentje
Berichten: 3822
Geregistreerd: 02-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-06-03 06:30

Vreemd, van Gent hoor je zoiets toch niet snel
Ik zou je met plezier willen helpen en op je kindje passen ofzo, maar ik woon nu wel bepaald niet in de buurt en heb examens.
In elk geval, vooral niet opgeven en blijven gaan en achter hun vodden zitten. En nooit op voorhand aankondigen wanneer je wel of niet gaat komen, zodat ze niet denken "oh vandaag komt die zeur niet, kunnen we de boel ff de boel laten"
Niet denken dat het nu opgelost is omdat je je één keer kwaad gemaakt hebt, blijven pushen!

http://www.open-canoe.be
Best friends are the ones that can see the hurt in your eyes, when everyone else is fooled by your smile.

vanity

Berichten: 3259
Geregistreerd: 25-02-03
Woonplaats: Herentals (BE)

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-06-03 16:53

wij hebben vorig jaar ook serieuze problemen gehad met een veulen,en ik zou je graag kliniek de bosdreef (weet niet precies waar, maar ze hebben een website) willen aanraden, schitterende mensen, stuk voor stuk!!!

verder veel succes, en weegt het 85 kg??? het mijne 15 Bloos

trotse mama van 5 kindjes!!!
If you're talking behind my back, you're in a good position to kiss my ass !!

isabelle

Berichten: 3447
Geregistreerd: 28-08-02
Woonplaats: terneuzen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-06-03 17:01

ja toen het geboren was woog ht 75 kg, althans hebben ze mijn sijgemaakt, hoeveel weegt een veulen eigenlijk bij geboorte want dit vind ik toch wel heel erg groot verschil hoor!!!!!!!!!! ql is het twee maanden te vroeg

GÜNTHER 01-11-1999
SVEN 24-07-2001
CHEYENNE 06-02-2006
-6kg


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baidu, fleur_yen, Hanneke81, madiekk, Oshaa en 18 bezoekers