Sweety mischien ziek?

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Quinzy

Berichten: 3067
Geregistreerd: 22-08-02
Woonplaats: Belgie

Sweety mischien ziek?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-05-03 13:53

Vandaag had ik weer mijn maandelijkse NHS-les met Sweety Haha! . Ook Candy heeft vandaag haar eerste NHS-les gehad maar das een ander verhaal }> dat volgt nog met de foto's. Maar nu zag Jossy dat sweety als ze bv een kleine volte rond me moest draven ze zuur(kwaad doen) werd. Dat deed ze niet meer omdat ik de hogerehand heb nu dus hij vond het vreemd. Toen heeft hij het ook geprobeerd maar Sweety bleef zuur doen oren in de nek en de hele tijd hoofd in de lucht. Iets zit haar niet lekker zei hij en dat zagen wij ook inderdaad ze liep niet helemaal goed zo zuur. Toen is hij Sweety gaan afvoelen op de acapunctuur meridianen ofzoiets en als hij op bepaalde plaatsen druk uitoefende begon ze te rillen . Volgens mij kan er wat mis zijn met de lever zei hij. Toen vroeg hij of ze vaak hengstig is. En eigenlijk heb ik ze nog nooit hengstig gezien en ik ben 3 keer per dag bij haar. Dat vond hij toch erg vreemd. Dan zou het ook aan haar eierstokken kunnen liggen. of te veel eiwitten. Hij heeft me het tel nummer gegeven van iemand die die punten opzoekt en behandeld met kruiden en acapunctuur. Jee ik hoop maar dat er niks erg is met mijn lieve meid. Ik ga maandag maar meteen bellen. Heeft iemand van jullie ervaring met dit soort dingen?
Groetjes Quinzy XXX
Hoefjes Sweety (_)(_)

www.Dyco.webs.com
Love, Language and Leadership


Quinzy

Berichten: 3067
Geregistreerd: 22-08-02
Woonplaats: Belgie

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-05-03 20:38

Heeft niemand hier ervaring mee? Of hebben jullie ook merries waarvan je nooit ziet of ze hengstig zijn? Want daar maak ik me het meest druk om nu. Ze is 5 jaar en nog nooit naar mijn weten hengstig geweest.

www.Dyco.webs.com
Love, Language and Leadership

jilleroo

Berichten: 5616
Geregistreerd: 03-09-02
Woonplaats: Zwollywood

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-03 22:22

ik heb dit ook op tinkerwereeld gelezen en ben het eens met esme.
mensen zeggen wel vaker te snel dat het aan de lever (nieren of wathever) ligt. no affence tegeen over jossy maar als de lever een probleem is dan zou ik een DA een bloedtest laten doen.

over dat hengstigheid er zijn meerdere merries die niet tot bijna niet laten merken dat ze hengstig zijn. net zoals bij een menstruatie van een vrouw. de ene heeft ontzettend last (een zeikmerrie dus) en een ander heeft bijna tot geen last.) als je zeker wilt weten of ze wel goed is kun je de DA ook een bloedtest laten doen op hormonen.
de rug is een gevoelige plek qua huid en rillen doen de meesten wel. dus mijn advies is om een Da het bloed te laten testen. mocht er dan wat aan de hand zijn dan kun je overwegen of je medicijnen neemt of homeopatisch aan de gang wilt.


WARNING: The above post may contain sarcasm and/or sophisticated satire. Any psychological damage sustained is purely your fault!

Kiara

Berichten: 10916
Geregistreerd: 10-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-05-03 23:12

Ben het helemaal eens met Jilleroo. Laat de DA een bloedtest doen!
Mijn tinkermerrie Kiara laat ook nooit zien of ze hengstig is, maar ze is goed gezond hoor!
Sterkte met Sweety, wie weet had ze gewoon haar dag niet!


AmyII

Berichten: 6019
Geregistreerd: 22-03-03
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-05-03 07:23

mijn lievelingspony heeft op de maandag nooit laten zien dat ze hengstig is, van genoeg pony's trouwens. Ze is helemaal gezond...

het komt allemaal goed, wacht nou maar af wat de tijd met je doet
het is nu nog te vroeg, want alles wat groot is begon ooit klein...
Je hoeft niet meteen een Vlinder te zijn...

Y;(

Siggy

Berichten: 1730
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: de Eifel in Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-05-03 11:08

Ik heb Guinness ook nog nooit hengstig gezien, ze is in de herfst uitgebreid onderzocht (had niet zo zeer met die hengstigheid te maken hoor) en ze is zo gezond als een vis.
Wat de anderen ook al zeggen, laat de da haar eens onderzoeken, dan kun je daarna altijd nog beslissen of je het met acapunctuur of kruiden wilt behandelen.

Who can say
where the road goes
where the day flows
- only time

Quinzy

Berichten: 3067
Geregistreerd: 22-08-02
Woonplaats: Belgie

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-05-03 18:28

Bedankt allemaal. Nu voel ik me in ieder geval al wat meer gerust. Ze ziet er ook niet ziek uit hoor glanst mooi eet goed en alles dus ik denk dat ze gewoon spierpijn heeft gehad van onze lange rit.

www.Dyco.webs.com
Love, Language and Leadership


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Kinke, kvulden, Lienie_F, Nynkefleur en 33 bezoekers