hoe Mira indruk maakte op de zadelmaker...

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
samirah

Berichten: 989
Geregistreerd: 13-03-03
Woonplaats: tegenwoordig meer in het Zuiden maar nog regelmatig in het mooiste stukje van de achterhoek

hoe Mira indruk maakte op de zadelmaker...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-05-03 00:53

Mira is uit haar zadeltje gegroeid en na een vraagje op bokt heb ik besloten toch een kadet aan te schaffen als overbrugging. Gister de zadelmaker met een bezoekje vereerd en afgesproken dat hij vanavond zou langskomen. Ik kon het zadel ook wel zelf passen maar dat vond ik niets, laat maar eens een specialist naar haar rug kijken. Vanavond was het zover de zadelmaker kwam langs om een nieuw kadetje te passen. Ik het het hoofdstel omdoen terwijl hij het zadel pakte. Mira was niet zo dol op het bit maar alles lukte toch, krijg je gelijk te horen hij wil niet echt het hoofdstel om he. grr moet dat nou?:x Mira uit de stal gehaald en zadeltje zonder dekje er op gelegd en hij rondlopen en kijken en meten. Ik loop weg om een singeltje te pakken en m'n vriend blijft bij mira. Zegt de zadelmaker kijk zelf maar wat je er van vindt. Ik vond dat hij er op zich goed op lag maar dat het niet helemaal perfect was. Ja zegt ie je kan het beste over 3 mnd tot een half jaar het zadel laten opvullen en dan eventueel wat aanpassen.
verder nog een beetje over mira gepraat wat voor ouders (pa is Alpinist), hoe oud en haar verhaal in sneltreinvaart verteld. Hij was zeer onder de indruk dat ze zo mooi geworden was en dat ze keurig bleef staan terwijl hij om haar heen drentelde. Volgens haar haalt ze de 1.65 wel als ze uitgegroeid is, ze was 1.53 toen ik haar net had en dat is nu anderhalf jaar terug.Verder vond hij haar er absoluut niet als een tuiger uitzien en was zeer onder de indruk dat ze zo rustig was en volgens mij een goede springer en ook wel goed dressuur kan lopen. Toen Mira bij hem wat aandacht kwam vragen was hij erg onder de indruk van mijn meisje van 4. Vlak voor hij wegging zei hij: je kan zien dat dit paard graag onder de mensen is en er geen slechte ervaringen mee heeft gehad.
Mira heeft er weer een bewonderaar bij Haha!

Gelijk het zadeltje uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat hij fijn zit en rijdt maar dat het met een sprongetje nog echt wennen is. M'n vriend vertelde toen ook dat toen ik de singel pakte de zadelmaker achter mira om liep en aan hem vroeg: je had hem toch wel vast? m'n vriend zei: nee hoor. Dus hij heel verbaasd: ze blijft zomaar staan terwijl ik er om heen loop te draaien en doen. Tja dat is mira als ze rustig is, wacht maar tot je haar kent en ze je in de maling gaat nemen! Knipoog

2 "gouden" paarden wie had dat ooit gedacht.. en toen kwam daar nog een 3e bij.. :j *\o/*

springen is passie, dressuur is een kunst


nokemi
Berichten: 1881
Geregistreerd: 03-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-05-03 11:34

zo te horen heb je een braaf paardje,nou wees er maar trots op hoor.
en nog veel rijplezier met je nieuwe zadel.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie