de 'uitslag' van de foto

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lisette

Berichten: 2676
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Veldhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-07-01 07:52

Of hij erg last van zijn knieeen heeft. Helaas heeft hij dit wel. Het zit hem dus niet in de pezen wat de dierenarts vertelde maar hij heeft geen goede bloeddoorstroming en zuurstofaanvoer in zijn achterbenen. Ze legde het zo uit. Je moet het zien als een slotje dat normaal van ijzer is maar bij hem elastisch is. Er zijn voedingssupplementen verkrijgbaar dat dit weer in orde maakt en die dus 'het slotje' weer sterk, ijzer maakt. Nu is het zo dat de dierenarts een andere bekapping van de achterhoeven had geadviseerd om zijn knieeen te ontlasten en als dit niet hielp moesten in het uiterste geval zijn pezen worden doorgesneden. Ik ben heel blij dat het op een andere manier opgelost kan worden. Ik vind het wel heel erg dat ik weet dat hij er aardig wat last van heeft. Ik zal jullie op de hoogte houden van de vorderingen met dit voedingssupplement. Wat hij van zijn nieuwe stal vindt. Het blijkt dat hij toch een klein beetje heimwee heeft naar zijn oude stal. Dit heeft te maken met het uitzicht dat hij daar had. Hier staat hij in een binnenbox. Er is bij ons de mogelijkheid van een buitenbox maar dan kijkt hij nog tegen een muur aan en die stallen zijn heel klein. Hij komt sowieso bijna elke dag in de wei. Wat hij van ons vindt. Hij vindt het tuttelen wel leuk maar ergens lacht hij ons uit. Hihihi ik wist het wel, dit had ik wel vaker tegen mijn moeder gezegd. Ondanks dat ik strenger ben geworden moet ik me nog strenger opstellen. Hij mist een 'vaderfiguur'. Ik was heel blij dat ik gebeld had en dat voedingssupplement voor zijn achterbenen heeft ze allemaal opgezocht hoe de werking hiervan is. Er zit iets in zodat het alleen werkt op de plek waar het nodig is. Barbiano is heel sterk en echt geen watje want eigenlijk had hij al onzuiver moeten lopen. Wat een paard he. Ik vind het wel jammer dat hij het geknuffel niks vindt, hij vindt zich daar gewoon veel te stoer voor. Moet ik me ook maar overheen zetten.

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Lisette op 2001-07-16 11:09 ]</font>


Mirte

Berichten: 2107
Geregistreerd: 18-05-01
Woonplaats: bollendorp

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-01 10:37

Hihi *LOL* , wat een macho paardje heb jij! Wel balen dat die toch best last heeft! Je hebt in ieder geval geen kleinzerig paard, zo te merken. Ik hoop echt dat het supplement helpt! Hou ons inderdaad op de hoogte!

Mirte

Inzicht zonder handeling brengt geen verandering
*zucht*waarom begin ik steeds te laat om tentamens te leren...

Tender
Berichten: 2359
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-01 10:51

Hoi Lisette!
Ik hoop voor je dat het werkt!

En misschien kun je nog een leuke stal voor hem vinden met een raampje er in ofzo????

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-07-01 11:25

Goh jammer dat hij zo'n last er van heeft.
Ik slik zelf ook een aantal voedingssuplementen en heb er veel baat bij gehad en nog steeds.
Wat betreft het knuffelen: een klein beetje zal hij wel leuk vinden, misschien kan het op een stoerdere manier? Kan zijn dat hij, ondanks dat hij een vader/leider wil, niet als klein kind behandeld wil worden, hihi.
Toch wel stoer paardje hoor! Echte man!
Veel succes met de voedingssuplementen,
Dorine.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie