Blije pony

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bojangles

Berichten: 13704
Geregistreerd: 23-06-02
Woonplaats: Drenthe

Blije pony

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-05-03 14:12

Vandaag moest mijn 2-jarige voor het eerst echt aan het 'werk'. Knipoog
Eerst lekker geborsteld en dan naar de longeerbak. Daar mocht ze vrij lopen van mij. Een longeerzweepje gepakt en geprobeert of ze wat rondjes wou stappen. Ging redelijk moeizaam, maar na wat kleine porretjes met de zweep wou ze wel lopen. Daarna een drafje geprobeerd. Nou dat wou ze wel! Lekker met haar hoofd te schudden, wat apart gekreun *LOL* , zo van [ik wil wel bokken, maar doe het toch niet]. Zo een paar rondjes gedaan en toen even de andere kant op. Ging ook echt super. Lachen
Na 10 minuutjes was het genoeg, en toen was ik met mijn bijrijdster aan het kletsen, Indian stond nog even in het bakje te snuffelen. Plots zag ik vanuit mijn ooghoek: Indian steek haar hoofd onder de ingangbalk, drukt hem omhoog en ging op haar knieën er onder door Lips are sealed het ging zo snel!!
Wat is het ook een boef. En daar stond ze dan heel sneaky te kijken. Extreme duivel
Gaat ze gauw onder de schone was door en stond ze midden op het erf, heel vrolijk om zich heen te kijken. Snel gepakt natuurlijk en even vermanend toegesproken [of dat wat helpt Tong uitsteken ] en Indian zat mooi om zich heen te koekeloeren, die dacht van [het zal wel].
Weer even teruggezet in de longeerbak en even goed in de gaten gehouden, en daar kwam dat neusje weer gevaarlijk in de buurt van de uitgang. Boos! Even met de longeerlijn langs gezwiept en toen liet ze het wel. Daarna lekker in het weiland gezet, en ik had haar los en ze ging toch als een raket door het land! Clown Bijna botsing met de voerton, de modderkluiten vlogen in het rond, en ze ging als een speer naar haar vriendjes. Nog even gekeken naar ze, ze renden allemaal achter elkaar aan, Indian gaf nog even een torenhoge bok en de rust was weer wedergekeerd in het land. Eind goed al goed.

Joyce de Vos - Horse Charms Webshop - Horse Agility NL - Painting Pony
Let op wegens tijdgebrek en andere bezigheden, ben ik nauwelijks meer actief op Bokt. Graag niet PB-en, maar mailen voor snel bereik :) Bedankt!


cecilia

Berichten: 92
Geregistreerd: 09-02-03
Woonplaats: Meppel

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-05-03 16:51

haha het is ook een donder die indian *LOL* maar ja als het aan haar lag had ze nog veel meer uit gehaald als je haar niet had gepakt want zo ken ik indian wel haha groetjesss

Zip's Faantastico <3

JokeG

Berichten: 357
Geregistreerd: 13-05-03
Woonplaats: Belgie

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-05-03 18:45

Heerlijk die pony-streken!

Een paard zonder ruiter is altijd een paard. Een ruiter zonder paard slechts een mens!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie