met paard en trailer op pad naar mijn les

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-07-01 22:01

Vandaag heb ik les gehad en omdat ik nu niet meer op dezelfde stal sta als mijn instructrice moet ik voortaan reizen voor mijn lessen. Gelukkig is Lois een heel makkelijk paard op de trailer dus alles is super verlopen.

Het was best een beetje vreemd maar het voelde toch ook weer heel feestelijk. Ik was zo trots dat mijn eigen autootjes en trailer met paard over de weg reden. Ik voelde me zo vrij, net alsof we op vakantie gingen of zo Cool

De les ging ook erg goed. Lois is toch een beetje veranderd sinds de verhuizing. Hij is een stuk braver Schijnheilig . Hoe dat nu komt daar ben ik nog niet helemaal uit, voorloping geniet ik met volle teugen van het rijden en mijn ritjes naar de les!


sanderijn
Berichten: 5643
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: daar waar het altijd lijkt te waaien....

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-07-01 22:10

ahhh fijn zeg!
nou heb je eindelijk lekker alles voor elkaar!
hoe bevalt je nieuwe stal?is lois er ook blij mee?leuke mensen?

p.s.ik had vandaag mijn allereerste echte priveles,wow wat moest ik veel leren en goed mijn best doen Lachen

soms is het beter om te zwijgen

Jasmijn

Berichten: 3601
Geregistreerd: 24-02-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-07-01 22:16

Verandering van stal kan een hele grote invloed hebben op de gesteldheid van je paard. Je bent niet voor niets bij die andere stal weg gegaan, het liep daar niet meer zo als je wou, en dat brengt toch een beetje spanningen met zich mee. Nu ben je meer op je plek, en Lois dus ook en dat merk je gewoon.
Hoe reageerde hij toen hij op zijn oude stal kwam, wou hij bij wijze van spreke zo zijn oude box weer inlopen of bleef hij meer bij jou?

Navragen is beter dan afvragen.

Zep

Berichten: 9994
Geregistreerd: 05-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-07-01 22:23

Ja, dat is een goed gevoel, met je eigen auto en je eigen beest op pad, en dan lekker zelf achter het stuur. Goed zeg!! Party!! Cool

dressuurinstructie in Overijssel, mail voor meer informatie: louise@equimotion.nl

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-01 08:19

Op de nieuwe stal bevalt het prima maar het is wel heel erg anders. Alleen al het feit dat hier ook manege lessen worden gegeven geeft al een heel andere sfeer. Ik heb zelf de laatste 4,5 jaar alleen maar op pension stallen gestaan.

Ik geloof dat Lois de rijhal wel herkende, daar heeft ie toch 2,5 jaar rondgesjouwd Haha!

Sjimmy

Berichten: 17755
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-01 09:05

He wat gaaf dat het beter gaat.
't zijn nog al wat veranderingen.
Eigen auto, eigen trailer, eigen paard en daarmee op stap.... *mijn droom* Knipoog
Succes verder~!

:evaw:

Jasmijn

Berichten: 3601
Geregistreerd: 24-02-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-01 11:01

Het ging mij er niet om of hij het herkende, dat zou triest zijn als het niet zo was, maar of je het idee had dat hij er wilde blijven of niet. Een paard van onze stal heeft een jaar bij onze instructeur op stal gestaan. Daarvoor liep hij daar zo een box in, maar toen hij daar stond had hij het niet zo naar zijn zin. Als hij er nu komt loopt hij gauw langs de stallen naar de bak. Hij maakt dus duidelijk dat hij er niet meer wil wonen, dus het idd niet naar zijn zin heeft gehad.

Navragen is beter dan afvragen.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-01 11:09

Mijn paard heeft het op zijn oude stal prima naar zijn zin gehad hoor. Hij is daar altijd super verzorgd daar was echt helemaal niets op aan te merken. Ik ben er weg gegaan omdat de verkoop van de stal [die staat nu meer dan een half jaar te koop] erg veel onduidelijkheden en onzekerheden met zich mee brengt.

Als ik kom om te lessen kom ik trouwens niet in het deel van de stallen. Ik denk dat hij vast zijn oude stalletje weer in zou lopen maar ik denk dat ie vooral eerst eventjes zou gaan buurten bij de andere paarden Haha!

Silvia

Berichten: 2786
Geregistreerd: 23-02-01
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-01 19:03

He Jippie, fijn hoor dat alles goed is gegaan. Aan de ene kant lastig dat je nu heen en weer moet rijden, aan de andere kant heeft jouw nieuwe stal toch weer veel voordelen. (dichterbij, bos!!!!)
dusseh, dat wordt dus wedstrijden rijden binnenkort? *LOL*

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-07-01 19:46

ja inderdaad, 3 keer raak *LOL* u gaat door voor de koelkast

Fitzroy
Berichten: 18250
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-01 09:23

Hoe lang ben jij onderweg om te lessen, Jippie??
Ik vind het toch wel een heel gedoe dat ik nu naar mijn instructeur toe moet. Ik ging donderdag om 11.00 uur de deur uit en was pas om 17.30 uur terug, en dat alles voor drie kwartier les .......

Maar ik vind het ook heeerlijk dat ik van niemand meer afhankelijk ben, de trailer kan pakken wanneer ik maar wil en zelf mijn afspraken kan maken.
Enige nadeel hiervan is weer, dat je dus ook alleen op wedstrijd kunt en dan zonder lezer zit .....

Jasmijn

Berichten: 3601
Geregistreerd: 24-02-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-01 09:30

Daarom heb ook nog mijn E niet gehaald, (ehh eigenlijk geen geld voor), ik heb altijd een chauffeur nodig, mijn vader, en die vindt het leuk dus wil en kan altijd, ja ik weet het ik ben heel verwend, zodat ik niet alleen op wedstrijf hoef.
Hij leest trouwens niet, maar altijd nog wel iemand die mee wil om te lezen.

Navragen is beter dan afvragen.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-07-01 18:43

ik hoef gelukkig niet ver te reizen voor mijn les. Met de trailer rij ik er ongeveer 15 minuutjes op, het is bijna allemaal snelweg dus makkelijk rijden. Lois is ook heel erg makkelijk op de wagen. Al met al ben ik nu ongeveer een 45 minuutjes meer tijd kwijt voor mijn les, dat is redelijk te doen

Ik heb zelf mijn E rijbewijs trouwens nog niet, voorlopig is mijn man nog chauffeur. Terwijl ik het paard klaar maak voor transport pakt hij de trailer. Als we weer terug zijn zet hij de trailer weg en zet ik Loi sop stal. Prima taakverdeling *LOL*

Wanneer ik zelf mijn rijbewijs heb ga ik zeker op zoek naar iemand die me kan helpen. Ik denk dat die op deze stal wel te vinden zijn want er zijn enorm veel bijrijders en ook erg veel manege mensen die erg geinteresseerd zijn. Maar voorlopig red ik het nog prima zo.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Tucktuck, Vagabondo en 8 bezoekers