Onze pup Bengel naar oogarts en naar Divoza..

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Bojangles

Berichten: 13704
Geregistreerd: 23-06-02
Woonplaats: Drenthe

Onze pup Bengel naar oogarts en naar Divoza..

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-04-03 12:11

Onze pup Bengel is 2 weken geleden gekrabt door een kat in haar oogje, tranen en doen en ze had heel erg veel pijn. Verdrietig De dag erna naar de dierenarts, ze kreeg druppels mee en zalf en dan zou het wel verdwijnen, haar oog was helemaal grijzig. Een aantal dagen later was er nog steeds geen verbetering, en moesten we weer langskomen. Heeft ze weer gekeken, maar ze konden er niks aan zien, ja een puntje in het oog, maar de troebeling bleef, ook was de lens niet meer te zien. Toen moesten we weer wachten en een paar dagen later (afgelopen dinsdag) weer komen, maar we hadden geen zin om weer heen te gaan, want we verwachtten al dat ze dan nog niet meer wisten. We hebben ons door laten verwijzen naar een oogspecialist. Daar moesten we vanochtend dus heen, in Sneek. De arst keek naar haar oogje en hij zei wat wij al hadden vermoed: haar oogje is verloren.. Huilen Ze zal altijd blind blijven en bij hety ergste geval als het echt ging ontsteken moet haar oogje eruit. Ik helemaal verdrietig natuurlijk.. Huilen Huilen Gelukkig had ze geen pijn meer aan haar oog en dat is het belangrijkste. Zal wel wennen worden als het oog er daadwerkelijk uit moet, maar ik hoop het natuurlijk niet. Hoewel de arts zei dat ze zonder problemen met 1 oog kon zien, was het wel een geruststellling. Onze arme Bengelmeid, zo jong en dan al wat met haar oogje.. Scheve mond Iedereen zegt wel ja het is jullie schuld niet, maar toch voel je je wel schuldig hoor! Scheve mond

Daarna zijn we doorgereden naar Divoza, ik moest een nieuwe rijbroek hebben. Ik heb een mooie grijze uitgekozen, met een zitvlak. Mijn vriend heeft mij een leuke zomerjas gegeven met uitritsbare mouwen , zodat ik er een bodywarmer van kan maken. Verder een Bucas Buzz-off Flymask voor onze jongste Appaloosa, zodat ze in de zomer minder last heeft van het zonlicht in haar ogen en de vliegen waardoor ze altijd ontstoken oogjes heeft. Voor de oudste een grote fles antiklit/glansspray gekocht.
Ik was er natuurlijk erg blij mee.

Met Bengel gaat het gelukkig goed, ze zit hier naast me op de grond te bengelen zeg maar, een echte dondersteen! Lovers

Joyce de Vos - Horse Charms Webshop - Horse Agility NL - Painting Pony
Let op wegens tijdgebrek en andere bezigheden, ben ik nauwelijks meer actief op Bokt. Graag niet PB-en, maar mailen voor snel bereik :) Bedankt!


sandra1977

Berichten: 1880
Geregistreerd: 02-03-03
Woonplaats: Dedemsvaart

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-04-03 13:05

Wat sneu voor je en voor je hondje. Verdrietig Hopelijk zal hij er geen ontsteking aan gaan krijgen zodat misschien het oog eruit gehaald moet worden. Ik ken iemand met een hondje die ook vanaf jongsafaan een oog miste en die doet in principe alles wat een hond met 2 goede ogen ook doet. alleen als iemand hem besluipt van de linkerkant wil die nog wel eens schrikken Gaaaap Hoop dus voor jou dat je er verder geen moeilijkheden mee krijgt, ontstekingen etc.

Veni, vidi, vici

Te koop: Eiberweg 38, 7701 VE Dedemsvaart http://www.noordoostwonen.nl/13-b7b5-29 ... s8.twitter

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Yahoo en 7 bezoekers