niemand kan zoveel ongeluk hebben als ik of wel??

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
paulanda
Berichten: 2180
Geregistreerd: 09-07-01
Woonplaats: heerhugowaard(n-H)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-07-01 18:15

hoi allemaal,ik wou jullie even mijn paardenverhalen meededelen.
Haha! ik begon met het huren van een manege paard voor een half jaar,ik nam haar mee naar paardenkamp leuk zeg je dan behalve als ze na de 2e dag al een hoefzweer heeft Party!! ,ik mocht natuurlijk wel op een manege paard maar is niet het zelfde he, daarna kochten we haar en zijn we tot de m dressuur gekomen,toen stond er bij ons op de manege een onwijs gaaf paard Kwijl (pikzwarte merrie van 6jr)die al op zniveau was en die man vroeg of ik haar niet wou kopen en sinds ik maar(nou ja maar,mag natuurlijk al blij zijn)1 paard mocht koos ik voor die merrie,beverly die vorige dus hadden we verkocht aan mensen die we al een tijd konden en die altijd goed voor hun dieren zorgen,maar naar een paar maanden vertelde ze dat ze gingen scheiden Misselijk en het paard dus weg moest,dus wij op zoek naar een nieuw huis hadden ze haar opeens al verkocht aan die manege en we konden haar niet terug kopen,zwaar k*t
Lips are sealed Lips are sealed maar ja ik had dus leonoRA en die was zowel klinisch al rontge goed gekeurd alleen 1tjes en 2tjes,die veearts zei nog dus er zijn nog wel goede paarden voor een normale prijs!
Cool tijdens het rijden begon ze al meer verzet te tonen en wij dus maar een slof en zo gebruiken want we dachten dat ze gewoon dwars was,het werd al erger dus weer de veearts erbij en die verstuurde ons naar de kliniek in utrecht Huilen ,allemaal testen en foto's bleek ze dus een vorm van artrose in een half jaar op gelopen te hebben,omdat die man te hard met haar werkte Frusty en bij ons het rusdtiger aan mocht doen kwam het er toen pas uit het werd zeg maar onderdrukt,ze had nog maar 20/30%kans al recreatiepaard Huilen Huilen ,we hadden al een afspraak met de slacht tot iemand zeri waarom we niet met haar gingen fokken!
dus vorig jaar laten insemineren van junior stv maar bleef ook nog eens gust!!
Frusty Huilen Verward ondertussen een nieuw paard erbij een 3jr jetset doruto,zelf ingereden allemaal heel leuk en aardig tot hij opeens een gat in zijn voorbeen had toen ik hem van het land haalde!je zag helemaal het bod erdoor!
Misselijk Party!! Kusje dus hechten en zo,er bleef een hele lelijke bult en er was een stukje pees beschasdigd maar hij liep gelukkkig nog goed,tot we hem op het harde op een volte zetten dan loopt hij harstikke kreupel dus we gaan deze vrijdag naar de veearts om foto's te laten maken.
Extreme duivel Boos! nog even terug naar die andere merrie leonora,die stond nog op die manege,op haar boxen lagen al jaren planken wij styonden net 3weken in die box en ja hoor je raad het al,ze vielen op haar,allemaal bloed en krassen in haar gezicht en benen weer hechten enz,dus weer naar andere box,en ja hoor nog geen maand later had ze haar hoofd helemaal open gehaald aan een kant aan god mag weten wat WEER hechten.
Verdrietig Verdrietig de maanden verstreken en we stonden ondertussen op een andere stal,lekker ruim en veilig,totdat mevrouw opeens koliek kreeg en niet zomaar even buikpijn maar de veearts is er zelfs 6 keer bijgeweest en vanalles geprobeerd maar werd al slechter dus de avond voor kerst weer naar utrecht,ze kon geopereerd worden maar had weinig kans,ze kon ook gedraaid worden op de tafel ook weinig kans van slagen,dus we hebben haar daar gelaten,er zat trouwens een stuk darm niet waar het wezen moest,lekkere kerst dus,ze gaven haar allerlei middeltjes en we hadden afgesproken dat de veearts mocht handelen of het haar eigen paard was dus als het te erg werd mocht ze haar laten inslapen,de kans van overleven was 30% Huilen maar wonder boven wonder heeft ze het overleeft zonder schade en ze mag nu alleen niet meer op stro staan.
ze is dit jaar weer geinsemineerd en nu drachtig van ooseven!
*LOL* Haha! Clown Vingers aflikken Pling ondertussen nog een paard voor de fok erbij een 19jarige doruto Koe hadden haar net 3/4weken besluit ze over het hek te springen,ze klapte voor voorover over de kop en lag haar been open en allerlei krassen,gehecht voor de zoveelste keer en het is weer goed gekomen.
zij is nu drachtig van flemmingh.
Bloos Lachen ik hoop niet at iemand ook ooit zoiets heeft meegemaakt,en ik hoop nooit meer bij utrecht te komen,vrijdag word al spannend genoeg weer.
ik weet wel dat ik vroeger veel meer plezier in de paarden had,lekker wedstrijdjes rijden met een leuk misschien niet z'on mooi paard maar die wel voor je door het vuu gaat en echt een maatje is,ik vond het altijd het leukste als ik met mijn simpele paardje kwam tegen die dure knollen met snobs en dan konden ze het niet uitstaan als ik won ze keken je niet eens aan! *LOL*
het leuke nieuws is dat we met een huis bezig zijn waar de paarden aan huis kunnen staan,minder leuke is dat we al bijna 2 jaar daar mee bezig zijn het is zo belachelijk duur tgenwoordig! Extreme duivel
soms zou ik wel weer 14 willen zijn en dan weer naar de voorselecties met" mijn beverly" Lovers
groetjes aan alle dierenvrienden nathalie
Gaaaap


Nimber

Berichten: 25367
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-07-01 18:19

Nou je hebt wel erg pech zeg wel balen dat je je paard moest verkopen omdat je er maar 1 mocht hebben toch weer een geluk dat je er toch 4 hebt waarvan er 2 drachtig zijn!
ene hoe kon die stal in elkaar storten toen er een paard in stond doen jullie niet aan onderhoud ofzo?
hopen dat je nu een stuk minder pech hebt

paulanda
Berichten: 2180
Geregistreerd: 09-07-01
Woonplaats: heerhugowaard(n-H)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-07-01 18:25

dat was op een manege die doen inderdaad niet veel aan onderhoud er ston hooi of stro op al z'on 6/7jr maar mijn paard heeft wat last van voernijd su waarschijnlijk door de trappen tegen de wand is het gaan schuiven,het had er natuurlijk gewoon tegen moeten kunnen maar ja wat doe je er dan nog aan,ik weet wel als we ons eigenspul hebben alles zeer veilig moet zijn met goede omheining ik vind niet dat je daar op kan bezuinigen!
mvg nathalie Koe

Spirit

Berichten: 27386
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: Sydney, Australiƫ

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-07-01 18:26

Wat n pech, maar wat ik niet snap is dat je er van die Party!! smileys achter zet toen je bijvoorbeeld vertelde dat dat paard dat je gehuurd had hoefzweer had? Lekker Party!! Scheve mond\

You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling.

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-07-01 18:50

nee dat was pas later
maar dat het een beetje gek was denk ik
poe wel lang verhaal en ook zielig zeg
maarja

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

paulanda
Berichten: 2180
Geregistreerd: 09-07-01
Woonplaats: heerhugowaard(n-H)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-07-01 21:19

met die smiles zitv er tenminste nog iets vrolijks in,de rest word je nou niet echt blij van he
Misselijk

Soraya

Berichten: 6875
Geregistreerd: 14-04-01
Woonplaats: Hoogvliet

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-07-01 08:51

sjeetje zeg....zeker niet iets om vrolijk van te worden!!

Ik wens je veel sterkte vrijdag hoor!!

Hardcore-Soldier
Hardcore-fan#18
Respect2all


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Bianca, Denisejazz, Forgive, Googlebot, Ilsey, Kimalian, kionasuppie, Lise85, marte_kandia, nanoukkie, Sanniej_, USKYLD, xApple, Yahoo en 26 bezoekers