gedonder met inloggen

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

 
 
Karin

Berichten: 61922
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-01-01 22:19

Nou snap ik er echt helemaal niks meer van. Ik weet niet wanneer ik nou ingelogd ben of uitgelogd, als ik net een berichtje heb geplaatst ben ik weer uitgelogd en als ik zeker weet dat ik ingelogd ben staat er weer 'Anonymous' bij mijn berichtje... Zucht, het ligt vast echt aan mijn instellingen want volgens mij heeft niemand anders er last van (nog niet gezien in ieder geval).

Voorbeeld: ik lees net een berichtje en kijk wat mijn status is. 'Ingelogd', denk ik, want er stond rechtsboven 'logout' en niet 'login'. Ik klik op 'logout' en denk dat ik word uitgelogd. Maar wat gebeurt er: ik kom op de beginpagina waar alle forums onder elkaar staan en wat staat er rechtsboven: 'You are currently logged in as Karin'. Huh? Ik logde toch net uit? Mysterie nr. zoveel.

Anyway, vervolgens ga ik naar een berichtje en ik plaats een reactie, in de veronderstelling dat ik ingelogd ben. Wat schetst mijn verbazing: er komt weer 'Anonymous' bij mijn naam te staan... Mysterie nr. zoveel + 1.

Bart? Ben je al klaar met eten? Knipoog


-----------------
<< < ...dreams are just goals without deadlines... > >>

<font size=-1>[ This message was edited by: Karin on 2001-01-16 23:50 ]</font>


BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-01-01 22:41

Hoe weet jij dat nou weer van dat eten Verward

Haha..
Maar is allemaal wel te verklaren. Er zijn 2 belangrijke dingen, je gebruikersnaam en je wachtwoord.

Je naam is als het goed is bijna altijd bekend, je wachtwoord tot een half uur nadat je het ingetiept hebt...

Het kan dus zijn dat het systeem wel je naam weet maar dat je niet ingelogd bent (omdat je je wachtwoord nog niet ingevuld hebt bij het scrijven/beantwoorden of veranderen van een berichtje).

Er is een simpele manier om te zorgen dat je hier geen problemen meer mee hebt Lachen Gewoon nooit op login/logout klikken en altijd goed opletten als je een bericht plaatst, veranderd of beantwoord. Als je namelijk iets met een bericht doet staat er boven het bericht je naam en wachtwoord.

Ben je helemaal ingelogd? Dan is alles al ingevuld en hoef je niks te doen
Kent het systeem alleen je naam? Dan moet je nog ff je wachtwoord invullen.
Weet het systeem helemaal niks? Dan moet je je gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Als je dat niet doet dan wordt het bericht geplaatst met 'Anonymous' ernaast.

Let er dus altijd ff op dat die vakjes boven de tekst die je tiept ingevuld zijn, dan gaat het nooit fout }>

Als het bij jou helemaal anders werkt dan wat ik ier zei dan zou ik dat heeeeel graag willen horen want dan zijn er weirde dingen aan de hand.

Maar eeh, ik ga snel verder met die (*&@(#@(& Misselijk Misselijk presentatie.. Moet morgenvroeg af zijn maar het schiet niet bepaald op (ik heb er ook heeeeeeelemaal geen zin in). Bah. Of ja, presentatie zelf is niet zo'n ramp maar de voorbereiding kost allemaal zoveel tijd Verdrietig

Have fun verder.. Knipoog

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-01-01 22:51

Ach gut!!
Je hebt kabel via Casema zie ik.. Ik leeft met je mee Karin.

Verder gebruik je de cache van Casema, dat geeft ook nog wat problemen..

Door die cache (wat bij casema bij jou in de buurt 2 machines zijn) lijkt het also jij van 2 verschillende plaatsen afkomt (2 verschillende IP adressen).

Probleem is dat inloggen vast zit aan een IP adres. Als jij op het ene IP adres ingelogd bent ben je dus nog totaal niet ingelogd op het andere adres. Hier is ff weinig aan te doen..

Als je er dus bij het plaatsen van een bericht ff goed op let dat je gebruikersnaam/wachtwoord ingevuld is zou het goed moeten gaan.

Als je dit allemaal echt heel storend vind kan ik die controle op IP adres er wel voor je uitslopen?

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Karin

Berichten: 61922
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-01-01 22:54

Tja, ik heb zo mijn informanten... Knipoog Hoop dat het eten gezellig en lekker was!

Bedankt voor de tips! Maar toch snap ik het nog niet helemaal en daarom denk ik nog steeds dat ik de spreekwoordelijke uitzondering op de regel ben. Want:

Boven het berichtje dat ik nu aan het typen ben, staat mijn Usernaam ingevuld (in een veld, dus ik kan 'm veranderen als ik wil) en ik moet mijn password intypen. Met dit berichtje zal het dus wel goed gaan.

Bij de berichtjes waarbij het fout gaat (en er dus Anonymous voor komt te staan) is er geen veld waar ik mijn password moet invullen, maar... mijn Username staat dan wèl voorgedrukt (niet in een veld, maar op een blauwe achtergrond). Wil dit dan zeggen dat het systeem wel mijn naam herkent? Dan zou ik toch ingelogd moeten zijn? Maar als ik dan een berichtje plaats ben ik alsnog Anonymous... Dus dat snap ik dan ook niet helemaal.

Bij mijn berichtje dat ik eerder vanavond plaatste ('Bart, lees ff berichtje') had ik al aangegeven dat het misschien aan mijn firewall kon liggen of aan mijn cookies-instellingen. Lees dat berichtje anders nog ff, dan weet je wat ik bedoel.

Maar eh... doe dat later maar, ik ga nu toch slapen en ik wil het ook niet op mijn geweten hebben dat jouw presentatie de mist in gaat. Immers: "Falen in je voorbereiding is je falen voorbereiden..."

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-01-01 22:59

"Falen in je voorbereiding is je falen voorbereiden..."
Haha Lachen Die houden we er in.

Hmm, er zijn bij jou dan inderdaad vreemde dingen aan de hand. Als je naam er staat en je kan niks invullen dan ben je inderdaad helemaal ingelogd.. Dan zou er dus ook gewoon Karin voor je naam moeten staan.

Gefeliciteerd, Karin! Je hebt een bug gevonden Lachen

Ik ga morgen (na die *(&@#(*@&) de code eens induiken en kijken hoe dit kan. Ligt waarschijnlijk aan het feit dat je die Casema Proxy gebruikt en dus meerdere IP adressen lijkt te hebben..

In iedergeval ontzettend bedankt voor je melding Lachen Hier was ik zelf nooooit tegenaan gelopen Knipoog

Truste!

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Karin

Berichten: 61922
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-01-01 22:59

*Zucht*

Het zal ook eens niet aan Casema liggen... Tja, heb weinig keus hier. Of ik moet toch aan de ADSL of MXStream of hoe heet dat.

Als je het leuk vindt (en er tijd voor hebt) om die IP-controle uit te zetten, dan graag natuurlijk!

Mmm... kan dit ook verklaren waarom ik de ene keer bij Hotmail wel zelf mijn password moet invullen en de andere keer mijn password vanzelf wordt ingevuld als ik mijn inlognaam intyp? En ik de ene keer wel de vraag krijg of mijn password onthouden moet worden en de andere keer niet (ook op deze site gebeurt dat)?

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-01-01 23:18

misschien te proberen??? als je onder de andere IP komt je opnieuw registreren als bv Karin1 met paswoord + 1, zodra er dan anonymous komt weet je welke Karin je vandaag mag zijn Knipoog van Casema...
een beetje gespleten persoonlijkheid zou je ervan krijgen niet??
waarom doet Casema dit eigenlijk??
onze router heeft verscheidenen IP adressen vanwege de natrekbaarheid en firewall (man werkt bij Cisco Systems)...maar ik ben nu verbannen naar de kabel vanwege mijn chatverslaving hihihi.
lijkt me heel irri Karin!!

groetjes,

manon

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-01-01 23:26

Haha, ik kan het niet laten Lachen Dit lezen is leuker dan een presentatie maken (nou, dat is pas een compliment Knipoog).

Maar de kans dat jou Hotmail probleem hier meet te maken heeft is heel erg groot.

En helaas, die IP adressen worden willekeurig afgewisseld per request. Het kan dus zijn dat als er 10 plaatjes op een pagina staan er 5 via het ene en 5 via het andere IP adres gaan.. Wisselt dus constant.

Waarom ze dit doen? Heet een 'proxy farm' Lachen Als je heel veel gebruikers hebt en je wilt toch een (caching)proxy gebruiken dan kan op een gegeven moment 1 machine al het verkeer niet meer aan, dan zetten ze er dus machines bij. Kan me alleen niet voorstellen dat dat bij Kaasema nodig is, de snelheden die je daar haalt kan je ook met een antieke 486 aan voor heel de randstad volgensmij Lachen

Bij AOL en worldonline hebben ze ook van die proxy farms, AOL is nog wel het ergste daar kan je soms wel iets van 20 (ja, twintig) IP adressen hebben.. Ga dan maar eens met hotmail werken Knipoog

Hee, Cisco! Cooool bedrijf! Ze hebben echt heeeeeeeel leuk speelgoed daar }>

Maar goed, ik kijk er morgen ff naar Karin, nu eerst ff die geweldige presentatie Lachen (again Pling)

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Karin

Berichten: 61922
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-01-01 23:54

Haha, da's inderdaad een compliment! Lachen

Mmm... Casema heeft dus 2 van die dingen. Goh, grappig, ik ga ook een proxy farm beginnen, heb altijd al mijn eigen boerderij willen hebben! Lachen

Waarom Casema dit zou doen? Isse simpel: vanwege het zwartboek dat ze afgelopen zomer van hun gebruikers hebben gekregen. Een zwartboek dat is gestart in MIJN wijk en vervolgens heel Utrecht en alle andere Casema-gebieden meekreeg. Waarom een zwartboek? Omdat Casema niet genoeg capaciteit en middelen had om al hun abonnees van internet te voorzien, met als gevolg een overbelaste kabel: geen verbinding kunnen maken, problemen met mailen, voortdurend uit je verbinding gegooid worden, een snelheid van -0.0, dat soort dingen.

Wel een paar maanden lang 25% korting op het abonnementsgeld gehad en ze nemen nu tijdelijk geen nieuwe abonnees aan totdat alle problemen opgelost zijn, maar helemaal ideaal is het nog niet. Moet overigens wel zeggen dat er vooruitgang in zit: in het begin had ik toch wel elke dag een probleem met Casema, nu gemiddeld 3x per week... Knipoog

Tot zover mijn klaagzang. Maar ja, een 24-uursverbinding heeft toch ook wel zo z'n voordelen. Dan maar een paar keer extra inloggen op Bokt, dat moet ik er dan maar voor over hebben... Knipoog

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 00:15

Ik hoop dat ik er morgen ff tijd voor hem dan zou dit voor jou ook een stuk soepeler moeten werken.

Maar eeh, zo'n proxy farm werkt alleen maar als deel oplossing, het kan er voor zorgen dat er wat minder verkeer naar buiten gaat omdat populaire dingen (plaatjes van bekende sites enzo, downloads van populaire dingen) bij casema op de server staan (of ja, ergens in die farm rondscharrelen).
Maar ze moeten gewoon zorgen voor een fatsoenlijk netwerk Boos! bah.. Ken ook een aantal andere mensen die bij Kaasema zitten, echt doffe ellende, echt complete bagger verbindingen..

En nu gaan ze met een beetje geluk wel verbeteren maar dan gaat ook meteen het abo geld fors omhoog (maar da's ook niet erg raar, zelf 90 piek per maand is eigenlijk belachelijk weinig geld voor dit soort bandbreedte).

Maar goed, genoeg technisch gelul voor vandaag. Ik ga eens kijken hoever ik vandaag kom met die presentatie en kijk morgen ff naar de inlog problemen van Karin Lachen

Truste enzo! Slapen
-----------------
"It is not enough to succeed. Others must fail." -- Gore Vidal

<font size=-1>[ This message was edited by: BartVB on 2001-01-15 00:15 ]</font>

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 16:20

Ok dan, presentatie was een succes Knipoog Ben nu weer thuis en heb net ff in de code zitten hakken, als het goed is, is je probleem nu opgelost..

Kan je het ff in de gatenhouden? Ik kan dit namelijk heel moeilijk testen (want ik moet erg moeilijk gaan doen om 2 verschillende IP's te krijgen)..

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Karin

Berichten: 61922
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-01-01 19:39

Oke, let's try it again... Net een reactie geplaatst bij een ander berichtje (op Algemeen) en dat ging goed. Nu krijg ik weer mijn naam voorgedrukt op een blauwe achtergrond (dus niet in een veld) en er wordt niet om een password gevraagd... Een twee drie... verzenden en afwachten!

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Karin

Berichten: 61922
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-01-01 19:40

Jippie, dat ging goed! Hopen dat het goed blijft gaan... Fijn dat je presentatie ondanks mijn 'afleiding' goed verlopen is, enne... natuurlijk hartstikke bedankt voor de tijd die je in mijn 'probleem' hebt gestopt!

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 19:43

Haha, graag gedaan hoor Knipoog
Jij bedankt voor de melding.. Ik ga ondertussen weer ff lekker verder klooien. Als het goed is deze week een stuk rustiger op de uni en volgende week hertentamen week.

Heb dan vrij Lachen heb eigenlijk wel wat hers maar was 'ietsjes' te laat met inschrijven }> Vinnik eigenlijk helemaal niet zo erg. Nu nog eens wat leuke dingen verzinnen om dan te gaan doen. Nog suggesties Verward

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Karin

Berichten: 61922
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-01-01 19:57

Nou, ik weet nog wel wat leuke pc-probleempjes... Lachen

Eerst ff naar yoga, moet rennen nu!

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Marjolein

Berichten: 11331
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 19:58

Karin
als je bij users currently browsing kijkt. Staat jouw naam er ook 2 keer bij. is volgens mij gevolg van die ip-adressen.
nouja ze zeggen dat UPC zo slecht is maar als ik dit zo hoor. dan liever UPc

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 20:05

He Bart,

Als je Cisco zulke leuke speeltjes vind hebben??? Wij hebben een Cisco Micro Hub...en een paar IP-phones thuis om mee te 'spelen'.
Ach ja, mijn man is Systems Engineer en krijgt wel vaker leuke speeltjes mee...hihihihi.

Daarentegen is het werk nooit af en je loopt altijd achter, al werk je 25 uur per dag!!!
Bij wijze van...hihihihi.

Groetjes,

Manon

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

Marjolein

Berichten: 11331
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 20:11

nou heb wel eens gehoordt dat ze proeven hebben gedaan door mensen in een bigbrother achtig huisje deden. zonder buitenlicht. dat die op een bepaald moment dagen van 25 uur maakten. errug vaag waarom je dat zou testen. Maar daarom hebben we dus een jachtig leven. we komen per dga gewoon een uur tekort

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 20:36

1 uur per dag??? Pff, ik zou toch wel wat meer extra uurtjes kunnen gebruiken Lachen Stuk of 50 per dag ofzo? Zou leuk zijn..
Hmm, helemaal ideaal zou het zijn als je niet meer hoefde te slapen, slapen is toch maar saai Boos!

Maar eeh Manon, als jullie nog ooit speelgoed te veel hebben; stuur maar op hoor Lachen hehe }>

En Karin, zijn al mensen zat die me een hele vakantie bezig kunnen houden met PC probleempjes (en dat meestal ook flink proberen), zat meer aan iets leuks te denken ofzo..

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 20:39

Wat studeer je dan eigenlijk? Iets technisch?
Zit bij mij wel in de familie (broer doet technische natuurkunde, pappie is een rare compu freak en mijn zus doet iets dat geen bosbouw heet, maar bos en natuurbeheer (verschil weet ik niet heb je wel iets van natuurkunde, scheikunde voor nodig geloof ik)) helaas, maar ik heb toch echt besloten het buitenbeentje te zijn. IPV diergeneeskunde ga ik nu voor de vreselijk dulle studie: Portugees, alleen de taal is leuk (wat een klanken) en verder... Beetje dull denk ik...

Laudie

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 20:55

Haha, iets technisch ja Lachen Maar ik ben dit jaar een beetje meer richting alpha geshift..

Heb eerst (pff, vroeger) Mavo gedaan, daarna MTS werktuigbouw (vraag me niet waarom), daarna HTS werktuigbouw (eeeh, waarom?) en dit jaar begonnen aan TU... inderdaad werktuigbouwkunde.. Op zich vond ik wtb wel leuk (vind techniek wel grappig, of ja, mensen zijn te ingewikkeld dus ik heb niet zoveel keus Knipoog) maar op de TU gingen ze echt _te_ ver Boos! Verdrietig

Alleeen maar matrices, differentiaalvergelijkingen, vage dingen bewijzen en afleiden, tensor velden, brrr..

Op zich allemaal wel grappig, maar niet als je alleen maar van dat soort oliebol krijgt Boos! Ik had echt het idee dat je daar opgeleid werd tot een onderzoeker met een witte jas en een bril die in een of ander groot gebouw in de kelder heel de dag achter een computer mag gaan zitten...

Ben na een paar weken dus maar overgestapt, WTB was IMO veeeeel te nauw, alleen techniek, helemaal niets over het product zelf en of er eigenlijk wel mensen zijn die zitten te wachten op wat jij zo mooi berekend of bedacht hebt.

Doe nu dus <!-- BBCode Start --><A HREF="http://www.tema.tue.nl" TARGET="_blank">TEMA</A><!-- BBCode End -->. Is in principe 50% techniek (voor een groot deel WTB in mijn geval) en verder 50% maatscahppelijke vakken. Krijg nu dus ook spul als sociologie, human factors, consumer behaviour, psychologie, hartstikke leuk dus!

Soms een beetje zweverig (sommige vakken) maar dat komt denk ik ook wel door mijn die-hard technische achtergrond.

Het bevalt me in iedergeval wel. Het is wel technisch maar wel heeeeeeeeeeeeeel breed en ook een hoop andere dignen die je in het dagelijks leven door hebt Lachen

Maar ja, via nogal wat omwegen terecht gekomen en heb nog steeds geen idee wat ik later als ik groot ben wil gaan doen... Komt allemaal wel goed Lachen

Portugees lijkt me ook wel cool, maar is niks voor mij, ik ben nogal heel erg suck in taal vakken, of ja, eigenijk alle vakken waar je dingen voor moet leren Lachen Ik ben meer iemand van de begrijpvakken want thuis achter de boeken zitten is iets dat ik nog steeds niet kan (nooit geleerd ook *LOL*.

Maar eeh, wat ga je eigenlijk doen als je een Doctorandus in het Portugees bent? Enige wat ik me zo voor kan stellen is iets als tolk of iemand die een rijke vent trouwd en in portugal gaan rentenieren..

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-01-01 20:56

Fuuuuuk... dat is een lange post Lachen Sowwie }>

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-01 17:29

Nah, weet ik ook niet, Portugees kletsen voornl... Maar geod, je kunt er ook Latijns Amerika studies mee doen. En dat leek mij wel leuk. Lekker door de Amazone banjeren, veel malaria pillen vreten en verder... Eh? Eigenlijk ook geen idee... Je kunt ook vrouwenstudies doen, maar dat boeit me niet zo. Gaat over feministische trekjes etc. Ik ben nogal afhankelijk Koe
Tolken lijkt me nu nog niets. Misshcien wordt ik wel een onderzoeker met een vreselijk witte huid, je komt niet buiten als je alleen maar boeken leest. Eigenlijk wilde ik dus dokter worden, maar voordat je je met paarden mag bemoeien.. SPAAR ME. Dus tja, toen ik geen scheikunde kon (of de leraar het mij niet kon uitleggen) heb ik mijn eerste keus maar laten varen. 't Liefst zou ik dus wel een RIJKE Portugees trouwen, zijn alleen een beetje spaarzaam. Maar eerlijk gezegd kon ik qua studie gewoon niets beters bedenken. Alles leek me leuk, maar toch ook weer niet, en dit was het enige dat mij wel aansprak. Na het dagje meelopen was ik ook al aardig bekeerd... Alleen maar taalkundig onderzoek... Na Misselijk

Laudie

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

BartVB
Eigenaar

Berichten: 38831
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-01 17:34

Misschien een ideetje om naar de uni te stappen en daar een afspraak te maken met een of andere studieadviseur ofzo? Dan kan je samen met iemand anders studies weg gaan strepen enzo Lachen
Op de Uni hebben ze IMO betere tests dan die zut die je op de middelbare school krijgt. Die BIT test achtige dingen schoten bij mij niet echt op.. Kwam er achter dat ik 0% scoorde voor de sociale beroepen (zuster worden enzo *LOL* en verder zo ongeveer alles wel leuk vind }> Niet makkelijk dus.

En dadelijk tig keer gaan switchen op de uni is ook niet leuk Boos!
Maar als wiskunde je echt compleet niet ligt kan je al een hoop wegstrepen Pling En dan kom je ook meteen op vakgebieden terecht waar ik geen zak van af weet Knipoog

Maar die feministische studies lijken me wel iets voor jou ja }> Haha

Ik zou ff een afspraak maken, komen soms best leuke dingen uit (met de nadruk op soms)..

ƃuılıǝɔ ǝɥʇ uo ƃuıɔuɐp ǝɹ,ǝʍ uǝɥʍ 'ƃuılǝǝɟ ɐ ʇɐɥʍ ɥo
"Als je niets te verbergen hebt, ben je een slechte paashaas" - Loesje

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-01 17:59

Nah, heb ik dus allemaal al gedaan... En ik wil iets DOEN, maar dan zonder erbij na te denken. Knollen rijden ofzo, daar hoef je toch niet echt het VWO voor te hebben.... Tenminste, dat doe ik al sinds ik 5 ben, en ik heb nog geen enkel diploma (oh ja, m'n zwemdiploma)...

Feministische studies? VAn die wijven die een huisman hebben? Neuh, hoef ik niet te zien, niet te horen, niet te voelen en waarschijnlijk ook niet te zijn..... Mocht ik ooit kinderen krijgen, dan hoop ik dat die rijke vent een kindermeisje in huurt... Maar ik heb dan ook een kleine-kinderen-trauma sinds ik een zusje heb...
Ik ga voor lang leve de lol Clown

Laudine

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: adventures01, Anne_vD, Annet_Dottie, Bowo, Dig, ElsbethvBB, Ensueno, Fris, Jackie82, Klijntje, maya12333, Peachy, Pferdelove, SusanH, VinandoW en 26 bezoekers