Wat een super braverd is het eigenlijk

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Wat een super braverd is het eigenlijk

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-04-03 06:40

Pablo kan soms vreselijk schrikken, echt opeens met 4 benen de lucht in omdat hij schrikt. Daar kan hij mensen echt een hartaanval meebezorgen.
Gisteren ook nog: hij stond aan een kruidenliksteen te lebberen en hoorde niet dat er iemand de stal binnenkwam en zodrahij dat opeens zag schrok hij weer, vonkjes in het rond van de ijzers (hij stond in de gang om gepoetst te worden).

Maar verder is hij eigenlijk toch wel heel erg braaf! Ook al is hij 17 dagen niet echt gereden en alleen maar op de zandwei geweest, ik kan hem aan zijn halster meenemen om naar een wei een kwartiertje wandelen verderop nemen. Hij kijkt wel eens wat maar hij blijft handelbaar.

En ik kan nog gewoon op hem stappen (wel met zadel en hoofdstel) na die dagen rust zondar dat hij er meteen misbruik van maakt. Het enige wat hij deed was proberen te gaan 'snelwandelen' (overhaast stappen). En gisteravond ging ik er weer voor de 2e keer op rijden en dit keer in een les, hij wilde wel graag mee draven en was fel maar niks er van tussen gaan ofzo.

Nu probeer ik het even niet uit maar normaal kan ik zo via een opstapje op zijn rug klimmen (via het hek ofzo) en zonder zadel rijden of alleen met het halster gaat ook best (ha ha dat wel in de bak dan he).

Heerlijk om zo'n eerlijk paard te hebben Haha! Zonder dat het een dooie word want hij kan wel af ent toe er vreselijk tussen uit gaan of gaan steigeren als hij het ergens niet mee eens is.

Kan best zijn dat hij vandaag misschien vreselijk irritant gaat doen (ik ben bang voor hem geweest toen hij na een staprust ivm met blessure knettergek was) maar dan nog weet ik dat ik over een paar dagen er wel zo weer zonder zadel op kan stappen.

He he ik moest het gewoon even kwijt Party!!

(En Pablo is dus niet onze fjord maar mijn hittepetitje)


orri

Berichten: 20941
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: "the world is my playground"

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-04-03 07:46

Hahahaha, dat is idd fijn.

Victorian Elegance Webshop
Dependance van Ratcity's Shelter locatie Almere
DeviantArt voor mijn doodles!

Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-04-03 08:12

Heerlijk he, zo'n paard! Ik heb er ook eentje en dat bevalt me super! Na het veulenen kan ik er ook weer zo op wegrijden!

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, soesita en 17 bezoekers