Heerlijke ontspannen rit gehad...

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Shiloh

Berichten: 16770
Geregistreerd: 23-07-02
Woonplaats: Nijmegen

Heerlijke ontspannen rit gehad...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-03-03 12:05

Gisteren hadden ik dus rijles. MAar omdat het dus zo'n lekker weer was gingen we dus naar buiten. Over het algemeen was de rit echt super saai. Amper gedraafd, laat staan een fatsoenlijke galop, en voor de rest bijna alleen gestapt.

Maar Dundee was echt zooooooooooooooooooooooo geweldig!!! Tijdens het instappen, was ik voor de les even naar de paddock gegaan. Debbie een vriendin uit die les had haar digi bij. (op mijn verzoek Tong uitsteken ) en bij instappen dus een paar foto's gemaakt. Daar liep ze echt al super ontspannen en lekker. Toen moesten we even verzamelen in de buitenbak, eenmaal daar, was ze even gespannen, en schrok van sommige dingen. Ze was dan ook best fris, want ze had die dag nog niet gelopen. Maar goed, eenmaal aan de buitenbak gewend liep zo ook daar weer zo heerlijk ontspannen en voorwaarts en aan de teugel, heerlijk gewoon. Toen tijdens de buitenrit precies hetzelfde. Normaal in de bak lukt het me dundee in stap draf en soms ook galop aan de teugel te rijden. maar in de bossen lukt dat eigenlijk alleen in stap.

Maar deze keer ook in draf. Ik snapte er echt niks van, echt super fijn, en zelfs als ze van mij even lekker gewoon mocht lopen, (aangezien haar nek niet echt getraint is op het aan de teugel lopen) bleef ze mijn hand opzoeken en bleef ze dus neerwaarts lopen.

Aan het einde van de rit was ze ook lekker bezweet. Terwijl ze toch een heel goede conditie heeft, en normaal eigenlijk ook geen druppel zweet... Het was echt SUPER!!!

Jammer fleur dat je niet mee kon, hopelijk mag je volgende week weer wel!!

"Every song has a CODA, a final movement. Whether it fades out or crashes away. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music?"


Fleury

Berichten: 4847
Geregistreerd: 29-05-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-03 12:15

Fijn zeg dat Dunday zo fijn liep! Ik zag wel dat toen jij om mij heen aan het rijden was in de paddock dat ze steedsbeter ging lopen. Nog ietsje lager met haar hoofdje mar maar ik vond het er al steeds beter uitzien!
En hoe ze tijdens de rit was kan ik niet weten. Ik mocht niet mee Huilen

Hopelijk volgende week weer wel en als ik niet op Shalan kan dan dan moet jij daarop he, kijk maar hoe shalan kan lopen hihihi!

Fleury

Berichten: 4847
Geregistreerd: 29-05-02
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-03-03 22:05

Wil er niemand verder reageren?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: billy3105, Femke_Britt en 8 bezoekers