Moeder en dochter in de bocht

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Dennis

Berichten: 28760
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Moeder en dochter in de bocht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-02-03 10:22

Toen ik op stal kwam stonden de paardjes elkaar onwijs te iriteren in de bak dus had ze maar binnen gezet. Ik roepen, daar kwamen Vivre, Valora en Tamaartje. Eerst Tamaartje maar naar binnen. Toen de dames. Niets aan de hand. Stal deurtje dicht en toen stond Den achter me omdat hij een knuffel wou. Maar moeder en dochter miste ik.
Den's jas maar ff uit gedaan en d'r ff een bortstel over heen gehaalt. Maar nog steeds geen Tammy en Floor. Ik met een voerschep het donker in. Roepen en rammelen maar helemaal niets. Dus ik begon hem al te knijpen. Dus Chev een reflecterend halster om Haha! en maar mee om te zoeken. Eerst een stuk het landpad op met de scooter maar dat was geen suc6, veel te modderig en ik zag helemaal niets staan in het licht. Dus maar naar het weiland toe. Ik goed kijken, Chev zoeken. Helemaal niets.......
Dus maar het hele koeien-land langs(is meer dan een KM waar ze wel eens staan als ze uitgebroken zijn) maar weer niets. Chev had het ondertussen helemaal gehad en had geen zin meer om te zoeken.
Toen nog maar een keer het landpad op. Helemaal tot achter aan. En daar vlak voordat het beton stopte vond ik Tammy en Floor eindelijk.
Ik had al meer dan half uur gezocht en had het gewoon niet echt meer. Ze moesten ergens zijn omdat het me erg onlogisch leek dat Tamara Tammy en Floor ergens ff had 'verduisterd'. En maar onschuldig kijken met z'n 2en hoor. En me bijna van m'n scooter aftrekken op weg naar de boerderij Boos! . Ik vond ze echt niet lief meer maar kon niet boos worden omdat ik toch wel heel erg blij was om ze te zien.

Benno: dressuur M+11, vaardigheid Z+14 en Sport-AA ☆ Deedee: dressuur M+5, vaardigheid M+0 en prestatie sport-A
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik


Irene2

Berichten: 5113
Geregistreerd: 16-01-03
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-03 22:05

Heel logisch he?
Zoiets heb ik ook gehad met m'n ezeltje..dat egkek beest Lachen
gelukkig is der nix gebeurt toch?
byebye!

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: RoyceMack, Zuchini en 8 bezoekers