Benodigdheden workshop

Moderators: RianneH, Melissa0304, Neonlight, balance, Ymor

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

GDG

Berichten: 4591
Geregistreerd: 11-04-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-07-18 00:39

Andere topic is ineens weggegooid :? ?

Ik zou qua ontvangst goed nadenken en beschrijven over hoe je het doet met degenen die een eigen paard meenemen. Dat ook van te voren doormailen naar de betreffende eigenaren.

koeien op de weg...


GDG

Berichten: 4591
Geregistreerd: 11-04-11

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-07-18 01:02

khirshanta schreef:
Je bedoelt het topic met aankondiging van de workshop? Dat mocht niet volgens de regels, ik heb het daarom op de boktmarkt (en in onderschrift met link naar markt) gezet.

Goed punt- we moeten even duidelijk maken waar ze het paard uit kunnen laden, en waar de trailer heen mag.

We hebben ook ponies en honden los lopen, dus wat dat betreft ook even duidelijke afspraken maken (geen eigen hond mee, ponies niet voeren)

Is het redelijk om een kleine vergoeding te vragen (10€?) voor degenen die hun eigen paard meenemen? Beestje moet wel stro en voldoende hooi hebben natuurlijk.

Ja die inderdaad. Was het een overijverige mod ofzo? Normaal gaat zo'n topic toch eerst op slot met uitleg en wordt het pas na tig uur/de volgende dag weggegooid (dan kun je als bokker tenminste nog volgen wat er gebeurt)? Raar.

Maar goed, ik denk dat een kleine vergoeding voor het gebruik van de stal en stro wel reëel is ja. Misschien is het overdreven hoor, maar ik zou zelf liever mijn eigen hooi meenemen (omdat paarden nogal eens kunnen reageren op plotse verandering van ruwvoer) dus misschien een prijs met en een prijs zonder hooi doen? Aan de andere kant, dan wordt het misschien 8 euro ipv 10... is het misschien ook niet waard om daar ingewikkeld over te doen :P . Als de keuze er niet is dan zou ik zelf gewoon die 10 euro betalen en benoemen dat ik mijn eigen hooi meeneem en er dus geen hooi in de stal hoeft.

koeien op de weg...

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense en 22 bezoekers