Manege of verzorgpony

Moderators: Sica, RianneH, Neonlight, balance, Melissa0304

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

JunkDeLuxe

Berichten: 2345
Geregistreerd: 24-07-09
Woonplaats: Oost Vlaanderen

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-16 21:21

Ikzelf zou voor de VP kiezen.

Het heeft wel degelijk voordelen om op verschillende paarden te rijden, en zo aan verschillende karakters te wennen en daarmee te leren omgaan, maar anderzijds vind ik het persoonlijker een groter voordeel van te kunnen wennen aan 1 pony. Daar ga je veel sneller vooruitgang mee boeken: jij bent de enige (of 1 van de weinige?) die met hem/haar rijden, en jij kan op deze manier telkens de draad oppakken waar je de vorige keer gebleven bent, ipv telkens helemaal opnieuw te moeten beginnen met een andere pony.
Zelfs als je op de manege telkens hetzelfde paard zou rijden, ben jij lang niet de enige die daar mee rijdt, en wordt het paard dus ook altijd anders gereden.

Met een VP ga je veel sneller een veel hechtere band krijgen. Daar heb je ook veel meer tijd voor, op een manege neem je vaak een pony over van degene die het uur voor jou gereden heeft, en kan je de pony niet eens borstelen, ofwel, van qualitytime genieten, én leren...
Met een VP kun je gaan wandelen, tutten, los laten en er gaan bij zitten, ...

My Daisy Volg ons op fb: http://www.facebook.com/LifewithDaisy
Life is short, and you only live it once. But if you live it good, once is enough.
GEZOCHT: Axford, draver, +-10 jaar, +-1.80m, bruin.
"When I'm 80 years old and sitting in my rocking chair, I'll be reading Harry Potter. And my family will ask me": "After all this time?" And I will say : "Always."


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: amber15, Majestic-12, meganvr, StalNollie, stefanie33 en 6 bezoekers