Idee voor een Wiki artikel? Lees in dit artikel hoe je kunt helpen!

Bokt:Team

Uit Bokt

Beheerders

NieuwsRedactie

De nieuwsredactie bestaat uit een aantal leden die dagelijks zorgen voor de nieuwsartikelen op de voorpagina van Bokt.nl. Heb je een tip voor de nieuwsredactie, gebruik dan Tip de Nieuwsredactie. Kleine foutjes kun je melden in het topic voor foutjes in nieuwsartikelen. Een overzicht van alle leden van de nieuwsredactie vind je op deze pagina.

Moderators

De moderators zorgen ervoor dat de forums van Bokt overzichtelijk blijven en een prettige plek zijn om te verblijven. Voor vragen en suggesties met betrekking tot een specifiek forum kun je via een Privé Bericht contact opnemen met de moderator van dat forum. De namen van de moderators van een forum staan in de lijst met topics onder de forumnaam vermeld. Een overzicht van alle leden van het moderatorteam vind je op deze pagina.

Hoofdmoderators

De hoofdmoderators zijn ervaren moderators die meer verantwoordelijkheden hebben en elk een aantal moderators begeleiden. Heb je een klacht over een moderator, kun je daarmee bij hen terecht.

Bezwaarcommissie

De bezwaarcommissie bemiddelt bij conflicten bij sancties tussen teamleden en gebruikers van Bokt.nl en bij misgelopen Markttransacties bij gebruikers onderling. Om contact met hen op te nemen, kun je gebruik maken van ons contactformulier, selecteer in de drop-downlijst de 'bezwaarcommissie'. Een overzicht van alle leden van de bezwaarcommissie vind je op deze pagina.

Wikimoderators

De Wikimoderators zijn verantwoordelijk voor de Wiki. Met vragen over de Wiki kun je bij hen terecht. Om contact met hen op te nemen, kun je gebruik maken van ons contactformulier, selecteer in de drop-downlijst de 'sitebeheer'. Een overzicht van alle Wikimoderators vind je op deze pagina.


Overig