3 jarige L2 sportpony

Prijs: 4000 - 6000 | Geplaatst: wo, 2012-07-11 12:48
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
3 jaar
Stokmaat:
153 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
DressuurL
Ras / stamboek:
Welsh
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Vader: 
Valentijn Hagelkruis

Bij deze zet ik mijn sportpony ruin te koop wegens overcompleet. Deze drie jarige E pony is een belofte voor de toekomst. 3 fantastische gangen; een ruime stap, verheven draf en een zwevende galop. midden Juli wordt deze pony 4 jaar oud.

            Wordt momenteel gemiddeld twee maal per week 20 minuten gereden, maar bezit al een sterke basis en heeft zichzelf als zeer leergierig aangetoond. Hij kan de gehele basis, wijken en schouderbinnenwaards.

            Laats eenmaal mee op wedstrijd gegaan in het L1 tussen de paarden (B niet mogelijk wegens 18+ ruiter), maar in het L1 tussen de paarden hield hij zich met een eerste prijs uitstekend staande. Commentaar van de jury was dat het een kwaliteitsvolle pony was en wanneer hij uitgegroeid zou zijn en qua spieren uitgedijd zou zijn het een belofte voor de toekomst zal zijn, het was een pony met veel potentie. Eind Juli gaat hij mee het L2 in, tweemaal mee geweest in het L1; overstap na het L2 in verband met het makkelijker combineren van andere wedstrijdpaarden.

            Helaas geen goede rijfoto’s wegens kwaliteit foto’s binnenkort krijgt hij een shoot, maar een ritje is deze pony zeker waard.

 

Alle keuringen zijn uiteraard toegestaan, op drie jarige leeftijd rustig ingereden.

 

Vader Valentijn Hagelkruis; alle papieren zitten erbij.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina