Leergierige, eerlijke ruiter zoekt bijrijdpaard

Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2024-03-25 12:47
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Mijn naam is Robin, ik ben 27 jaar en woonachtig in Helmond.

ik heb inmiddels zeventien jaar ervaring in het rijden. Deze ervaring heb ik met name op maneges opgedaan, maar ik heb in die tijd ook wel eens paarden bijgereden.

Op dit moment merk ik dat ik in de lessen rijtechnisch een beetje tegen het plafond aan loop en ik zou dolgraag meer willen leren. Qua oefeningen die ik op dit moment in de les doe kan het met L worden vergeleken.

Anderen omschrijven mij als een ruiter met zachte hand. Ik hoor regelmatig dat ik "licht" rijd. Ik vind het belangrijk om met geduld en correctheid te rijden en lichaamsgebruik van het paard staat bij mij op de eerste plek.

Heb jij in de omgeving van Helmond een paard staan dat meer beweging kan gebruiken? Dan hoor ik enorm graag van je!

Ik beschik over eigen vervoer en ben dus flexibel qua locatie.

Ik ben op zoek naar een paard waar ik een à twee keer in de week terecht kan. Aangezien ik doordeweeks alleen in de avonden kan, is een binnenbak of buitenbak met verlichting handig.

Ik kan een bijdrage betalen, maar ik ben tot eind juni nog student dus daar zitten grenzen aan. Ik communiceer graag op voorhand wat hiervan verwacht wordt aan eigenaarskant, bijv. ook m.b.t. lessen bij eigen instructeur.

Registreer en log in om contact op te nemen met xPabloBokt.
↑ Naar het begin van de pagina