super mooie, lieve arabier D pony Te koop aangeboden

Prijs: 1000 - 2000 | Geplaatst: zo, 2012-06-10 14:25
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
12 jaar
Stokmaat:
146 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
DressuurL
SGWBasis
SpringenBasis
Ras / stamboek:
Arabisch volbloed
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
hartushka
Vader: 
Magi

Wegens overgang paard, heb ik mij D pony Baltimore 17-05-2000 (1,46) te koop gezet. Baltimore is een hele mooie arabier met een ontzettend fijn karakter, en een onwijs mooie uitstraling. Aan de hand is hij super braaf, heeft geen gebreken, trailer mak, braaf bij de hoefsmid, en altijd netjes geënt en bekapt. Ook is hij onwijs sociaal met andere paarden.

Ik heb niet heel veel wedstrijden met hem gereden, maar de wedstrijden die ik heb gedaan ging erg goed. B ging in het begin wat moeizaam maar toen hij eenmaal begon te lopen. Waren we daar zo doorheen. In de L2 dressuur hebben we nu 2 winst, maar ik ben 18 en mag dus geen wedstrijden meer rijden

Springen vind hij ook echt onwijs leuk zaten we ook in 4 wedstrijden aan de 8 winstpunten. Maar ik ben onzeker geworden dus de winter en het voorjaar gestopt en nu weer aan het oppakken en gaat weer super goed.

Ook heb ik een aantal oefencrossen en crosstrainingen gedaan dat doet hij ook super. Hij toont veel lef, enthousiasme en uithoudingsvermogen.

we vragen zeker niet de hoofdprijs voor hem, maar willen gewoon een goed tehuis voor hem hebben. Met de juiste bijpassende ruiter wij weten zeker dat iemand nog jarenlang plezier met hem kan hebben. En dat gunnen we hem ook

Kortom dus een onwijs leuke lieve mooie pony waar iemand zeker nog wat mee kan bereiken.

voor meer vragen kan altijd gebeld worden op 06-53435675
of mail naar chayenne11@msn.com

m.v.g
Chayenne Jansen

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina