10% korting op alle Bling Bling frontriemen!!

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2012-05-06 11:57
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Speciale bokt Actie!! 10% korting op je gehele order dus ook op de hondenhalsbanden en strassketting. Als je je order plaatst via onze webshop www.frontriemdesign.nl kan je gebruiken maken van onze openings actie code: bokt2012

NEW!! Cognac kleurig lakleder! (nog niet verwerkt in de webshop per mail gewoon te bestellen)

Schitterende Bling Bling frontriemen van Frontriem design. Wij maken alle frontriemen met de hand en op maat hierdoor is het mogelijk zelf de lederkleur, het design, het model en zelfs de maat te bepalen.

Er is keuze uit 5 lederkleuren: Zwart, Lak Zwart, Bruin, Bruin Lak en Cognac

Er is keuze uit 5 'standaard' modellen: Rechte frontriem, Wave vorm, V vorm, Wave gesplitst, V gesplitst. Zit je model er niet tussen stuur ons dan een mailtje wij maken ook op aanvraag andere modellen.

Frontriemen kunnen gemaakt worden voor hoofdstellen met een normaal kopstuk en ook voor hoofdstellen met een gedeelt kopstuk.

Er is keuze uit heel veel strass designs oa: 3mm strass steentjes, 4mm, 6mm en 8mm ook is het modelijk om parels in de frontriem te verwerken. Tevens hebben wij een groot assortiment aan grote bling ornamenten waarmee je de frontriem helemaal uniek maakt.

Wil je een gave frontriem op maat of wi je meer informatie stuur ons dan een mailtje of een berichtje. Ook kan je terecht op onze nieuwe website!!

 

Prijzen vanaf €12,50 tot €54,95

  • Geen verzendkosten op frontriemen!

 

Met vriendelijke groet,

Frontriem Design

www.frontriemdesign.nl / www.frontriemdesign.hyves.nl

* inruil nieuwe of ZGAN lakhoofdstellen in maten cob of full is mogelijk (zwart of bruin mag ook met wit onderlegd bijbetaling mogelijk)

* Tevens inruil eskadron bi colour pad dressuur mogelijk.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina