Gezocht: bijrijdster 18+ voor Quarter Horse merrie in Bunnik

Gevraagd | Prijs: €0,00 | Geplaatst: ma, 2015-11-30 15:18
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Dolly is een 18-jarige E-pony. Ze is een ontzettend vriendelijke en eerlijke merrie zowel onder het zadel als in de omgang. Toen ze jonger was heeft ze op leuk niveau reining gelopen maar vanwege haar leeftijd en een gevoelige rug rij ik haar tegenwoordig alleen nog recreatief.

Ik zoek voor Dolly een bijrijd(st)er vanaf 18 jaar voor twee doordeweekse dagen (1x rijden & 1x longeren) en eventueel vaker als ik op vakantie ben. Ervaring met western is absoluut geen vereiste, ik les al jaren bij een dressuur instructrice dus Dolly kent beide. Vanwege haar gevoelige rug hou ik een maximumgewicht van ±65kg aan. Dolly is zowel geschikt voor iemand met minder ervaring die een fijn leerpaard zoekt, als voor iemand met meer ervaring die op zoek is naar een paard om lekker ontspannen mee aan het werk te gaan. Ongeacht ervaring zoek ik iemand met een zachte hand en onafhankelijk zit.

Ik vraag geen bijdrage, wel vraag ik je op regelmatige basis (in het begin om de week, later eventueel minder frequent afhankelijk van ervaring) les te nemen bij mijn instructrice (groepsles of priveles). Ook vraag ik je zo nu en dan de paddock waar de paarden in staan uit te mesten.

Dolly staat in Bunnik op ongeveer 5km van Utrecht centrum, met een bushalte en voldoende parkeerplekken voor de deur, dus ideaal bereikbaar. De stal beschikt over een ruime buitenbak die 360+ dagen per jaar te rijden is en longeerbak. In de avonduren is een overdekte bak beschikbaar.

Heb je interesse? Stuur me dan voor meer informatie een persoonlijk bericht.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina