Pension/pensioen stalling Zuid-Spanje

Prijs: €250,00 | Geplaatst: za, 2024-05-04 10:41

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Gun jij je paard of pony een welverdiende oude dag? Is jouw paard niet meer te berijden, en zoek je een liefdevolle pension plek voor hem of haar? Of ben je van plan zelf naar Spanje te komen met je paard(en)? Op een schitterende locatie in Zuid-Spanje (Algatocín – 45 min van Ronda) heb ik plek voor nog 2 paarden. Momenteel staan er een ruin en merrie (met pensioen, meegenomen uit Nederland) die een terrein van zo´n 2,5 ha tot hun beschikking hebben. Er is een grote inloopschuur (met houtkrullen) met daarnaast opslag voor hooi en voer. Salitre (het gebied buiten Algatocín) is uniek omdat het de enige plaats is in Andalucia waar het water gratis is!

Je paard krijgt minimaal 2x per dag hooi (vaker in de zomermaanden), en krachtvoer indien gewenst.

De hoeven worden dagelijks schoongemaakt, en uiteraard ontbreekt een regelmatige borstelbeurt niet. In de warme zomermaanden is een verkoelende douche een welkome tractatie. Extra verzorging, zoals vliegen/regendeken, vliegenspray, etc. is uiteraard ook mogelijk.

En….wil jij als eigenaar graag je paard komen bezoeken en de mooie Serranía de Ronda verkennen? Ook dat kan! Ik heb een kamer vrij in mijn huis voor gasten (tegen een kleine vergoeding), of je kunt kiezen om in de caravan te slapen die op het terrein staat geparkeerd.

 

Voor meer informatie kun je mij een bericht sturen via 06-3936 6240 (ook whatsapp).

Registreer en log in om contact op te nemen met bonzo.
↑ Naar het begin van de pagina