Gezocht: Oefenpaarden voor sportmassage!

Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2024-05-03 15:40

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Gezocht: Oefenpaarden voor sportmassage! 

Momenteel ben ik bezig met de opleiding sportmassage voor paarden (via Aeres Trainingcentre) en zoek ik eigenaren die hun paard ter beschikking willen stellen als oefenpaard. Ik zou graag verschillende paarden in handen willen hebben om zo mijn kennis optimaal in te kunnen zetten in de praktijk. Aangezien ik nog niet gediplomeerd ben als sportmasseur, zitten er geen kosten aan verbonden.

In verband met reistijd zoek ik paarden bij voorkeur in de regio (max. 20km) van Zeist of eventueel in overleg in regio Veghel. Hier buiten zou eventueel ook mogelijk zijn, maar dan komen er wel reiskosten bij. 

Wie ben ik in het kort: 
Mijn naam is Rhana Aarts en ben al jaren actief in de paardenwereld. Dit gaat van recreatie ruiter tot werken op internationale stallen. Ik ben afgestudeerd aan de Wagenigen Universiteit in Dierwetenschappen met een specialisatie in diervoeding. Op het moment ben ik bezig met mijn promotie onderzoek bij de Faculteit Diergeneeskunde met een focus op biomechanica & sportfysiologie bij het paard. Het welzijn van het paard staat bij mij voorop en dit komt ook terug in mijn werk. Ik wil daarom graag paarden en hun eigenaren helpen om optimaal te kunnen samen werken. 

Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur me gerust een berichtje hier op bokt!

Registreer en log in om contact op te nemen met RRiek.
↑ Naar het begin van de pagina