Springzadel, Luc Childeric FXL 18 inch, Kalfsleer

Prijs: €1.800,00 | Geplaatst: ma, 2024-06-17 18:57

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Discipline:
Springen
Materiaal:
Leer

Merk: luc Childeric

Type: FXL,

Maat: 18 inches

Zweetblad kniemaat m/L, (voor lange/grote benen)

Materiaal: kalfsleer

Boom: Brede kamer, voor veel bewegingsruimte.

Vulling: memorie foam.

Zadel geleverd Inclusief: Luc Childeric, bond gevoerde beschermhoes. Originele Childeric kalfsleder beugelriemen. Prestige aluminium anti-slip beugels.

Nieuwprijzen.

Zadel nieuw: € 4:800,-

Beugelriemen: € 160,-

Beugels: € 150,-

Totaal nieuw: € 5.110,-

Vraagprijs € 2.100,-

Bieden vanaf: €1500,-

Wegens beëindigen sport nu beschikbaar.

LET OP: zadel heeft gebruikssporen, lichte schuurplekjes van de concours-kast: zichtbaar op de onderkant kussen en bovenkant zitvlak. Ook lichte verkleuring op sommige plekken van gebruik. Zie foto’s voor de huidige conditie. Bemerkingen gereflecteerd in de prijs. Wel netjes onderhouden en net strak gepoetst!

Het springzadel Childeric FXL is van een uitzonderlijke klasse. De kussens van het springzadel zijn vervaardigd uit hoogwaardig Memory foam. Dit foam zet zich elke keer dat het wordt gebruikt naar de rug van het paard. Na gebruik herstelt het zich naar de originele vorm. Hetzelfde geldt voor de zitting. De zitting van dit springzadel is wat dieper wat zorgt voor meer steun.

De boom is open voor een super vrijheid van de trapeziumspier en de schouder. Vanzelfsprekend is het kussenkanaal breed. Door het dunne Memory foam van de kussens geeft het zadel een uniek contact met het paard. Het zadel kan worden bekleed met kalfs- of geruwd buffel-leder voor een super grip.

Brand Info

Het Franse merk Childéric staat bekend om zadels die op innovatieve wijze met de hand gemaakt worden. Hierbij staan balans, contact en vrijheid centraal. Door jarenlang te werken met sportpaarden en hun ruiters, weet Luc Childéric wat een zadel nodig heeft om de perfecte samenwerking tussen paard en ruiter mogelijk te maken. Alle zadels van Childéric zijn verkrijgbaar in kalfsleer of buffelleer. Het suède achtige buffelleer biedt de ruiter extra grip en comfort in het zadel. Na het behandelen van het zadel met parafine olie en glycerine zeep, verdwijnt de suède-achtige uitstraling van het zadel. Maatwerk van de kussens, zitvlak en beensteun is altijd mogelijk bij Childéric. Ook zijn de zadels naar jouw eigen stijl te customizen. Bekijk nu het volledige assortiment Childeric dressuurzadels en Childeric springzadels online bij Drunens Ruiterhuis. Neem voor meer informatie of het testen van een Childéric zadel contact met ons op.

Registreer en log in om contact op te nemen met Rpedg.

Reacties

Door Rpedg op

Nvt

↑ Naar het begin van de pagina