Vrolijk en lief sportpaard

Prijs: €9.000,00 | Geplaatst: za, 2024-06-15 10:11
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
6 jaar
Stokmaat:
168 cm
Kleur:
Bruin
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Vader: 
Saddex

Lieve Monty is altijd vrolijk en heeft altijd zin om iets te doen, of het nou dressuur in de bak is, werken aan de hand, (vrij)springen, op buitenrit, alles is leuk en hij zet altijd zijn beste beentje voor. Verder is hij is verkeersmak, gewend aan honden, koeien, kinderen, braaf op trailer, bij hoefsmid. Ieder jaar tandarts, osteopaat, vaccinatie. Staat in gemengde kudde op de wei, s' nachts op stal.

Zijn toebehoren kunnen mee verkocht worden, ik rijd hem buiten met hoefschoenen, voor we in het bos zijn, moeten we langs de weg en over de straat. Ik wil liever geen ijzers, heeft hij wel op gestaan.
Het is wel een voorwaarts paard, vooral met springen en buitenrijden. Daardoor niet geschikt voor de beginnende ruiter.

Ik heb voornamelijk dressuur gereden, hij kan de oefeningen t/m L  niveau en heeft een hele fijne galop. Springen ben ik zelf niet zo van, maar hij maakt een goede sprong. Hij is bij een springruiter in training geweest, maar moet hierin nog verder opgeleid worden.

Zijn echte naam is Isotope, hij komt uit Frankrijk, en staat ingeschreven bij Francais Cheval De Pur Sang (Engels Volbloed gekruist met Selle Francais (springpaard). Hij is in februari 6 jaar geworden en meet 1.67/.168.

Ik zoek voor hem een fanatieke gevorderde ruiter die hem veelzijdigheid kan bieden in het werk. Een plek met vriendjes (hij speelt graag met andere ruinen) en veel vrije beweging.  Verder knuffelt hij ook heel graag, het is een zachtaardig paard en is heel beleefd.

Verkoop op basis van gunning en 1e recht van terugkoop (ik wil niet dat hij de handel in gaat).

prijs 9000 inclusief toebehoren (hoofdstel/zadel/dekens/hoefschoenen) Hij is recent klinisch goedgekeurd voor de sport.
Opnieuw keuren en rx keuren mag op eigen kosten.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina