Lieve 6 jarige ruin 1.63 goed huisje zeer belangrijk

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2024-06-05 15:03

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
6 jaar
Stokmaat:
163 cm
Kleur:
Bruin
Ras / stamboek:
Engels volbloed
Stamboekpapier:
Nee
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Miss Odlum
Vader: 
Estidhkaar

Te koop, lieve Flinn. Hij is nu 2 jaar in mijn bezit en is in die tijd uitgegroeid van een puppy naar een super lief, werkwillig, knap paard.

Helaas kan ik hem niet meer bieden wat hij nodig heeft i.v.m. zwangerschap. Hij verdient een maatje waarmee hij lekker aan de slag kan gaan en die misschien wel met hem gaat crossen of eventing kan doen.

Het liefst gaat hij op buitenrit. Hij loopt dan graag voorop en is niet onder de indruk van fietsers, honden of auto’s. Hij gaat makkelijk de trailer in.

Wij rijden maandelijks naar een ruitervereniging 35 minuten verderop. Hier hebben ze grote buitenbakken waar hij helemaal in zijn element is en je hem heerlijk kunt rijden.

Hij is erg braaf aan de hand, lief met kinderen en vindt grondwerk erg leuk. Hij doet in alles keihard zijn best voor je. Hij staat hier overdag in een kudde en ‘s nachts op stal.

Onder het zadel is hij geschikt voor een gevorderde ruiter die hem niet te veel druk geeft, hij is braaf maar wel voorwaarts.

Hij heeft 1 stalgebrek en dat is voernijd naar andere paarden toe tijdens het voeren op stal. Dit is wel minder geworden in de 2 jaar dat hij hier staat.

Keuren kan hier op locatie, kosten koper.

Voor filmpjes en meer informatie graag even een berichtje sturen. Op de laatste foto zie je zijn vader: Estidhkaar.

Goed huisje is belangrijk!!

Registreer en log in om contact op te nemen met Flinnp.
↑ Naar het begin van de pagina