IET Cursus *Paarden/Pets!

Prijs: €450,00 | Geplaatst: di, 2024-05-21 10:04
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Nieuw

Gedrag & Het Zenuwstelsel: Onlosmakelijk met elkaar verbonden


Integrated Energy Therapy® & Equine Trauma

"Net Reiki, maar dan dieper!"

Deze training is speciaal voor diegenen die gelijk aan de slag willen gaan met het energetisch ondersteunen van paarden op fysiek en emotioneel gebied. De eerste trainingsdag staat in het teken van het leren van de basistechnieken op de mens; dit niveau heb je nodig om vervolgens de IET® voor Dieren (Dag 2) te kunnen doen. Meer informatie hierover en het Tussenliggend en Gevorderd Niveau lees je hier.

Bij de tweede trainingsdag ligt de focus op het lezen, energetisch behandelen en ondersteunen van paarden. In het studieboek dat je ontvangt wordt ook uitgelegd hoe je de geleerde technieken op katten en honden kunt toepassen. Hoe leuk is dat?

Naast het energetisch behandelen van paarden volgens de IET® Methode leer je op Dag 2 ook hoe Cellulaire Geheugengebieden en fysieke kwalen gelinkt (kunnen) zijn aan typerende Gedragsproblemen; Een geheel nieuwe behandelwijze die door Zoë zelf in Amerika ontwikkeld en opgezet is en niet alleen gedragsproblemen sneller kan helpen pinpointen én verhelpen, maar het ook gemakkelijker maakt om een behandelplan op te stellen, naar aanleiding van gebieden die de meeste ondersteuning nodig hebben. Zo begint Zoë zelf bijvoorbeeld altijd bij het voorhoofd als er sprake is van defensief of zelfs aanvallend gedrag, weet jij (al) waarom en hoe deze plek met deze gedragingen in verbinding staat? 

 *Dit is een GRO-erkende training

Tijdsduur:                       2 Dagen
Certificaat:                      Ja, 2x + registratie als Practitioner bij The Center of Being 
Bedrag:                            € 450,-
Locatie:                           House of Horsemanship, Zelhem Gelderland
C
oach:                              Zoë van Mourik | IET Master Instructor | Equine Trauma & Behavior Specialist

Bekijk meer informatie op de website en voel je welkom om aan te sluiten: https://www.houseofhorsemanship.nl/ietetbasiclevel/ 

Liefs, Zoë
'Follow the Horse, Not the Method'

www.zoevanmourik.com & www.houseofhorsemanship.nl 

Registreer en log in om contact op te nemen met Posh.
↑ Naar het begin van de pagina