Gebitsverzorging voor paarden nu tegen gereduceerd tarief

Prijs: €80,00 | Geplaatst: vr, 2024-04-12 10:32
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Hoi wat leuk dat je geïnteresseerd bent in gebitsverzorging.

Sinds kort is mijn partner, Jeroen, in opleiding voor gebitsverzorging. Samen hebben wij een onderneming gericht op hoef en gebitsverzorging voor paarden en pony's.

Omdat hij in opleiding is kan hij wel een volledige behandeling geven. Het kan alleen wat langzamer gaan omdat hij zijn workflow nog moet creëren.

Jeroen werkt met sedatie pasta welke dezelfde bestandsdelen en werking heeft als intraveneuze injecties, dit is nodig ivm de de mechanische apparatuur en de precisie waarmee hij te werk gaat.

Rust en precisie zijn de kernwoorden die je terug ziet in zijn werk. Gebitsverzorging is veel meer dan alleen haakjes weg halen. Het balanceren van het gebit omvat alle facetten en kan, als dit niet op orde is, voor veel schade en pijn zorgen in het gebit maar ook in het lijf.

Vermoed je dat er iets niet goed gaat bij jouw paard... Stuur even een berichtje dan kunnen we mee denken of een afspraak maken.

Optijd goede gebitsverzorging is dus een must voor de gemiddelde paardenliefhebber. Niet alleen sportpaarden maar ook recreatiepaarden of paarden die alleen maar mee naar buiten gaan hebben recht op een goed gebit. 

Momenteel hebben wij een aanbieding voor €80,- per paard/pony inclusief reiskosten, exclusief sedatie pasta. Die dien je zelf te halen bij de dierenarts. Dit wordt meestal zonder problemen mee gegeven.

Stuur een berichtje voor mee info of om een afspraak in te plannen!

De maximale reisafstand inclusief de reiskosten is 60km enkele reis vanaf postcode 4793GD

Woon je verder weg of in het buitenland? In overleg is er veel mogelijk. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een route naar spanje met stops in Frankrijk gepland. Hierbij kunnen we de gebitsverzorging, hoef bekappen en begeleiding wanneer je zelf wilt leren bekappen geven.

Lijkt dit je wat? Stuur een berichtje via bokt

of bel/WhatsApp naar 0031 6 21 63 83 27

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina