Arabische volbloed ruin 5 jaar

Prijs: notk | Geplaatst: vr, 2024-02-09 17:30

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
5 jaar
Stokmaat:
153 cm
Kleur:
Schimmel
Ras / stamboek:
Arabisch volbloed
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Gypsy el Madan
Vader: 
Nofal NK
Vader van moeder: 
El Nabila B

Awab (Nofal Nk x mv. El Nabila) is een Arabische volbloedruin en 1 mei wordt hij 6 jaar, hij staat ingeschreven bij het AVS. Röntgenfoto’s van hals, rug en benen zijn aanwezig. Hij is altijd netjes ontwormd, ingeënt en bekapt. Zijn stokmaat zal ca 1.53m zijn.

Hij is erg speels, mentaal open en heeft een super lief karakter. In het verleden heeft hij 1 jaar samen met ons de opleiding Performance Horsemanship gedaan en kent de beginselen van horsemanship. We hebben shows met hem gelopen (en gewonnen) en mee gedaan aan in hand trail wedstrijden.

We zoeken voor hem iemand die van alles met hem aan de hand wil gaan doen, fanatiek rijden is uitgesloten ivm een bemerking (recreatief is een optie) en hem de aandacht kan geven die hij verdient. Awab vindt bijv kunstjes hartstikke leuk om te doen en houdt erg van wandelen. Maar ook de shows vond hij leuk om te doen! Bij voorkeur 24/7 buiten in een (kleine) kudde waar hij de ruimte heeft om te rennen en spelen.

Graag alleen reacties bij serieuze interesse, handelaren hoeven niet te reageren! De klik en een goed nieuw plekje is voor ons het belangrijkste. Wij zijn open over zijn gezondheid en de geschiedenis.

Met Awab koop je een vriend voor het leven!

Registreer en log in om contact op te nemen met Paroeska.
↑ Naar het begin van de pagina