Verzorgster/bijrijder gezocht

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2023-01-18 20:30

Informatie over de verkoper

Advertentie details

BERGEN OP ZOOM! 

Voor mijn twee toffe paardjes ben ik opzoek naar een leuke verzorgster/bijrijder, iemand die minimaal 16+ is dit ivm leeftijd paarden en één die voorlopig nog hengst is. 

Het gaat om Bahir, mijn zelfgefokte Arabische bijna 2 jarige hengstje, welke grondwerk, vrijheidsdressuur en wandelingen onwijs leuk vind om te doen, hij is nu zeker 1.50m en in de toekomst kan er ook zeker gereden worden, maar zover is het de komende 2-3jaar nog niet. 

& om Thor, onze bijna 5 jarige Tinker, nog onbeleerd maar deze word binnenkort beleerd en dan bestaat er buiten grondwerk, vrijheidsdressuur etc. Ook de mogelijkheid om te rijden zowel in de binnenbak als in het bos om de hoek, maar hiervoor moet er wel rekening gehouden worden met zijn hoogte van rond de 1.45m. 

Er word hulp gevraagd met het uitmesten van hun 2 boxen, wat neer komt op 1 kruiwagen per keer. En hooi geven voor de nacht. 

Voorlopig zolang er niet echt gereden kan word er sowieso geen vergoeding gevraagd, daarna is de verwachting dat er op eigen kosten les genomen word. 

Hebben wij uw interesse gewekt? Stuur dan zeker een berichtje! Wellicht ben je de juiste match 

Registreer en log in om contact op te nemen met JustOneBite.
↑ Naar het begin van de pagina