Te koop leuke vrolijke haflinger

Prijs: €2.750,00 | Geplaatst: do, 2022-12-08 20:04
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
17 jaar
Stokmaat:
145 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Stamboekpapier:
Ja

Vrolijke, speelse haflinger

Bietel is een vrolijke, speelse, nieuwsgierige, ondernemende haflinger. Hij heeft er altijd zin in en vindt nieuwe dingen ontdekken altijd leuk.
Tijdens de coachings sessies die wij met hem doen is hij super geïnteresseerd en doet altijd mee. Kinderen vinden hem leuk en grappig omdat hij op alle voorwerpen die je neerzet onderzoekt en ze vaak ook omgooit. Achter een grote voetbal aangaan vindt hij ook geweldig.

Poetsen vindt hij prima, alhoewel hij  soms wel een beetje ongeduldig en draaierig kan worden als het hem te lang duurt.
Met grondwerk is hij goed bekend, hij vindt alles leuk en kan op afstand los door parcoursen worden geleid. Als je eenmaal een goede band met hem heb, doet hij graag zijn best voor je en denkt goed mee. Aan de longe gaat ook prima.

Fysiek is er nog wat werk te doen aan de balans, daar heeft hij nog wel moeite mee. Bietel is wel een kinderpony in de zin dat hij alles leuk vindt en overal voor in is, maar wat rijden betreft moet er wel een ruiter met meer ervaring op, onder begeleiding kunnen er wel kinderen op rijden, hij heeft daar veel ervaring mee.

In het bos rijden kan ook met een zelfverzekerde pony waar hij steun van krijgt erbij, alleen gaat ook wel, maar hij kan heel sterk worden als hij iets eng vindt, veel ervaring is dan wel vereist.

Bietel kan in de omgang soms nogal lomp zijn, te dichtbij komen, tegen je aan duwen, enz, het is allemaal goed bedoeld maar minder fijn, het is lastig hem daarop te corrigeren, het lijkt niet echt tot hem door te dringen.

We zoeken een andere plek voor hem omdat we met wat minder paarden gaan werken en ook meer andere coachingsactiviteiten gaan aanbieden. Bietel heeft denken wij ook behoefte aan iemand die helemaal voor hem gaat en echt met hem aan het werk gaat en leuke dingen met hem gaat doen.

Natuurlijk gaat Bietel alleen naar een fijn forever huisje waar er goed voor hem gezorgd wordt.

Spreekt Bietel je na het lezen van de hele tekst aan?

Bel, app  of mail dan naar Elize

Registreer en log in om contact op te nemen met elizef.
↑ Naar het begin van de pagina