1e premie zweetvos hengstveulen NF

Prijs: notk | Geplaatst: za, 2022-12-03 17:33
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Hengst
Leeftijd:
0 jaar
Kleur:
Vos
Ras / stamboek:
New Forest
Stamboekpapier:
Ja

Buzz Lightyear - To infinity and Beyond


Buzz is geboren op 29-04-2022. Hij word deze maand dus 8 maand en loopt nog bij zijn moeder en onze andere merrie en haar hengstveulen. Buzz zijn vader is Asterhof's Magic Gold. Een jonge hengst van 1.45 hoog, met de hoogste punten ooit bij goedkeuring. Moeder is 1.44 en zij is een stermerrie en loopt L1 dressuur tussen de paarden en B springen bij de pony's. 

Buzz is rustig van karakter. Hij houd van knuffels en is niet snel onder de indruk. Hij kent de trailer en grote vrachtwagen, wel samen met zijn moeder. Hij loopt braaf mee aan een touw, geeft los in de wei alle 4 z'n voeten en is braaf bij de hoefsmid. Dit is gewoon echt een toekomstige kinderpony.

De moeder van buzz komt uit een myotonie vrije lijn en is getest op PSSM1 en WFFS. Zijn vader komt uit een myotonie vrije lijn en is getest op PSSM1. Buzz is dus zeker vrij van Myotonie en PSSM1.

Buzz heeft vanaf 1 week na zijn geboorte tot 6 maand oud 24/7 buiten gelopen in een groep. Hij heeft dus veel vrije beweging gehad en is sociaal. Wel is hij elke dag in de hand geweest en kent dus zijn veulen ABC goed.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina